Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Reikartz Hotels & Resorts запрошує на фестиваль молодого вина в Карпати

Фестиваль молодого вина «Закарпатське Божоле» традиційно проходить в Ужгороді , Центрі Закарпатської області України, в треті вихідні листопада. Фестиваль став справжньою традицією цього старовинного містечка - вже 17-й рік поспіль він збирає тут цінителів молодого вина і просто любителів яскравої та романтичної Закарпатської осені.

У цьому році кращі винороби України представлять новий урожай 20 і 21 листопада. Протягом двох днів гості фестивалю зможуть продегустувати до 15 сортів молодого вина, виробленого виключно з класичних європейських сортів винограду.

Принадність фестивалю «Закарпатське Божоле» не тільки у безкоштовній дегустації «скільки душі завгодно» - тут вам докладно і з захопленням розкажуть про історію та традиції Закарпатського виноробства, секрети вибору хорошого вина і багатовікової культури його вживання. У ваших силах визначити кращого винороба фестивалю - взявши участь в голосуванні, Ви до того ж зможете виграти витончені призи з символікою фестивалю.

Готелі

Reikartz Hotels & Resorts запрошують своїх гостей спробувати молоде закарпатське вино, аромат якого ще зберігає тепло недавнього літа і свіжість стиглого винограду.

З нагоди цієї події

«Reikartz Карпати »І« Reikartz Поляна »готують для гостей подарунок - безкоштовну поїздку на комфортабельному автобусі до місця проведення фестивалю з досвідченим екскурсоводом. По дорозі гостей чекають захоплюючі розповіді про легенди та традиції Закарпаття, екскурсія в оповитий таємницями замок Паланок в місті Мукачево , Дегустація меду і багато інших сюрпризів і відкриття.

Золота осінь в Карпатах порадує не тільки фестивалем Божоле - адже це ідеальний час для романтичних прогулянок по принишклому лісі і неспішних розмов з близькими друзями за чашкою трав'яного чаю. «Reikartz Поляна» запрошує своїх гостей у нещодавно відкрився SPA & Wellness центр - подбати про здоров'я перед довгою зимою і пройти курс лікування цілющими грязями і мінеральною водою. В осінні подарунки від Reikartz входить безкоштовний курс мінеральних ванн, екскурсійні прогулянки, лісові пікніки і відвідування сауни.

Фестиваль молодого вина «Закарпатське Божоле» традиційно проходить в   Ужгороді   , Центрі Закарпатської області України, в треті вихідні листопада Версія для друку

Новости