Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найпопулярніші види туризму в Іспанії

  1. Фото: Roger Davies / flickr.com
  2. курортний відпочинок
  3. карнавальний відпочинок
  4. Фото: arripay / flickr.com

℗Іспанія має багату історію, барвисті карнавальні традиції і відмінну національну кухню. А численні піщані пляжі з парками розваг і мальовничою природою залишають у приїжджих масу приємних і незабутніх вражень.

А численні піщані пляжі з парками розваг і мальовничою природою залишають у приїжджих масу приємних і незабутніх вражень

Фото: Roger Davies / flickr.com

Саме тому в Іспанії найпопулярнішими видами туризму є курортний, карнавальний і гастрономічний.

курортний відпочинок

Відпочивати на морському узбережжі Іспанії можна круглий рік: влітку - на Балеарських островах, а взимку - на Канарських. Середньорічна температура тут + 20 ° С і сильної спеки немає навіть в розпал літа. Зима м'яка і волога, а літо помірне і тепле. Готелі Іспанії пропонують хороший сервіс , І ви можете зупинитися на час відпочинку в них, або можна домовитися про житло в приватному секторі, знайшовши відповідне оголошення на спеціалізованому сайті.

карнавальний відпочинок

Карнавальна традиція в Іспанії на сьогодні вважається однією з найяскравіших і феєричних в світі. Пік карнавального сезону припадає на лютий-березень. Санта-Крус-де-Тенеріфе на Канарських островах, Андалусія в Кадісі і Екстремадура в Бадахос вважаються найбільш знаменитими і гучними іспанськими святами. Побувати на них - велика удача для туристів.

В цей час всі іспанські поселення святково перетворюються. Місцеві жителі все цілими днями беруть участь в костюмованих карнавальних ходах під бій барабанів і гучну музику.

Місцеві жителі все цілими днями беруть участь в костюмованих карнавальних ходах під бій барабанів і гучну музику

Фото: arripay / flickr.com

гастрономічний туризм

Гастрономічному туризму іспанці приділяють особливо трепетне увагу. Жодна туристична поїздка в цю доброзичливу країну не обходиться без відвідування бодег, виноградників, дегустацій добірного вина, сироварень, олійниць і оливкових плантацій.

Гастрономічні майстер-класи ви знайдете в путівниках всіх іспанських автономій, де можна насолодитися різноманітною національною кухнею і випробувати біле або червоне вино з 90 сортів винограду, які широко культивують в Іспанії.

Понтеведра, Херес, Ла Ріоху, Панадес, Рібера дель Дуеро, Сомонтано - найпопулярніший список виноробних регіонів, де любителі вина можуть відвідати знамениті винні погреби з дегустаційними залами, старовинні бари-ресторани, бодегі і навіть СПА. Причому ця екскурсійна програма цілком прийнятна по грошах. З дегустацією, обідом-вечерею і ночівлею вона становить в середньому € 70-80 на людину.

Не дарма ж Іспанія є однією з найпопулярніших туристичних країн світу. За даними Національного інституту Іспанія в 2013 році вона була прийнята в першу світову трійку, поступившись лише Франції та США.

Читайте також:
Екологічний туризм: подорожі без ризику для природи

***
Коментар: редакція не несе відповідальності за зміст і думки, викладені в статтях зі знаком Ⓟ.

Новости