Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Канікули з користю: ​​в зоопарку - виставка інопланетних тварин, а на ковзанці дадуть поміряти хокейну форму - Новини Одеси - На майбутню тиждень для дітей можна скласти цілу програму щоденних корисних і пізнавальних заходів

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

21 жовтня 2011, 8:51 Переглядів: 21 жовтня 2011, 8:51 Переглядів:   Щоб дитина не сиділа в Інтернеті, його можна розважити і всілякими екскурсіями

Щоб дитина не сиділа в Інтернеті, його можна розважити і всілякими екскурсіями. Фото: peekaboo.in.ua.

Вже з понеділка в одеських школах починається тиждень відпочинку. "Сегодня" вирішила дізнатися, як ваша дитина може провести канікули з користю, що не зникаючи цілодобово за комп'ютером.

Незважаючи на те, що дозвілля школярів триватиме лише до 30 жовтня, на прийдешню тиждень для дитини можна скласти цілу програму щоденних корисних і пізнавальних заходів. Так, декількома спортивними акціями може похвалитися льодовий каток "Умка", який знаходиться на селищі Котовського.

"Для шкільних груп від 20 осіб - знижка 5%, тобто вхід коштуватиме на 40, а 35 грн", - розповіли нам працівники ковзанки. А для хлопчиків тут приготували особливий подарунок - вони можуть безкоштовно приміряти справжню хокейну форму і навіть пофотографуватися в ній.

Підготувався до напливу школярів і дельфінарій "Немо". З 21 по 30 жовтня уявлення з дельфінами і морськими котиками тут будуть проходити щодня.

Подбали про дозвілля для дітей і в зоопарку. Зокрема, 29 жовтня тут пройде досить незвичайне свято "Гастролі іноземного зоопарку".

Зокрема, 29 жовтня тут пройде досить незвичайне свято Гастролі іноземного зоопарку

"Це буде виставка інопланетних тварин, - говорить прес-секретар звіринця Анастасія Жупаненко. - Вона буде грунтуватися на відомому радянському мультфільмі" Таємниця третьої планети ", в якому головна героїня Аліса потрапила в загадковий інопланетний зоопарк". Вхід до зоопарку для малюків до 5 років - безкоштовний, за дитячий квиток батькам доведеться викласти 7 грн., А дорослим - 15 грн.

В ЛІС ПО ГРИБИ І В ФОРТЕЦЯ АККЕРМАН

До слова, чадо можна розважити і всілякими екскурсіями. Так, разом з екскурсійною групою дитини можна сміливо відпустити в Білгород-Дністровський подивитися на руїни стародавньої фортеці. Таке задоволення обійдеться в 185 грн. Інший варіант - провести вихідні в Савранському лісі, адже зараз пік грибного сезону.

"Разом з гідом, як правило, їздить грибник, який спершу проводить невелику лекцію", - говорить одеситка Лариса, яка нещодавно з сином повернулася з такого заходу. Прогулянка по лісі і грибний улов обійдуться в 250 грн. Особливо колоритною буде поїздка в Уманський парк "Софіївка".

"На наступний тиждень у нас є заявки майже на кожен день від шкільних груп. Вартість туру - 225 грн", - розповів нам співробітник одного з екскурсійних агентств міста Олексій. За його словами, не менше часто школярі їздять на страусину ферму (250 грн.), В Миколаївський зоопарк (180 грн) і на екскурсію "Дністровський рай" (285 грн).

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Одеса Одеса

, виставка , ковзанка , свято , дитина , канікули , школярі , вихідні , парк , гастролі , дельфінарій , прогулянка , дозвілля , заходи

Ви зараз переглядаєте новина "Канікули з користю: ​​в зоопарку - виставка інопланетних тварин, а на ковзанці дадуть поміряти хокейну форму". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Маркевич Надія

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости