Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Яхтенная школа

Ведучий інструктор - Олександр Богатирьов

Вітрильним спортом почав займатися з 1975 р З 1978 по 1992 тренер і наставник в молодіжній секції Московського інституту теплотехніки. Його вихованці ставали призерами в класах "Картер-30", "Таурус", "Дракон". З середини 90-х шкіпер на крейсерських яхтах. Здійснював походи по Азовському, Чорному, Мармуровому, Егейському та Середземному морях, брав участь в переходах з Словенії, Хорватії, Греції, походах по Карибських островах на посаді капітана. Пройдено понад 29 000 морських миль. З перших днів кар'єри він постійний учасник гонок на крейсерських судах і в класі "Віндсерфінг". C 2010 р інструктор в школі яхтингу. Сам конструює вітрильники. На сьогоднішній день спроектував і побудував 3 вітрильні яхти різної довжини (від 7 до 12 метрів).

Основний склад викладачів

Кожен інструктор має як мінімум 10-річний стаж і наплаваність більше 20 000 миль. Вони відмінно знають акваторії Егейського, Середземного і Карибського морів. Є призерами численних гонок!


30 000 mls - пройдено миль під вітрилом - сертифікований інструктор IYT
- сертифікований суддя - призер регати - перше місце в регаті

Іван Іщенко

Під вітрилом ходить з 1983 року. Працював наставником в дитячій парусної школі при яхт клубі "Запорожець". З середини 90-х воліє крейсерський тип. Переважно ходить по Середземномор'ю. На особистому лагу порядку 40000 морських миль. Бере участь в гонках, організованих міжнародної парусної асоціацією. Сьогодні він - інструктор з 20-ти річним стажем і багатим досвідом.

Михайло Шумілов

Досвідчений яхтсмен. У вітрильний спорт потрапив в 7 років. В останні роки бере участь в гонках світового рівня - у Франції і Португалії. Учасник і призер багатьох вітчизняних і міжнародних змагань класу J80 і SB20. Має звання майстра вітрильного спорту. Захоплюється дайвінгом.

Володимир Гусєв

Є капітаном далекого плавання. Має освіту інженера-судноводія. Яхтовий досвід - 18 років. Учасник і призер багатьох вітчизняних і міжнародних змагань. Має звання майстра вітрильного спорту. У школі займається, крім навчання, адміністративною діяльністю та організацією team building заходів.

Підвищення кваліфікації - IYT курс яхтових капітанів

Наша яхт школа має право навчати і видавати сертифікати різних рівнів, в тому числі майбутнім інструкторам. Для цього ми розмістили невеликий флот на Грецьких островах. У вільний час ці яхти використовуються нашими студентами для першої самостійної практики. Вони можуть орендувати їх з 30% знижкою.

Москва. Регата вихідного дня

Неодноразові призери гонок в Підмосков'ї. Це складне багатогодинне змагання, що проводиться в будь-яку погоду, де перемагає досвід, тактика і сила духу!

суддівство гонок

Завдяки великому досвіду і знань у вітрильному спорті нашого провідного тренера запрошували в якості судді на різні регіональні та відомчі змагання.


Підсумуємо

В нашій яхтової школі Ви не тільки отримаєте знання пройшовши курси шкіперів, але в майбутньому, ставши членом яхтового клубу, можливість за пільговими цінами брати участь в міжнародних регатах, яхтових вечірках, захоплюючих турах по країнах Середземномор'я, на Канарах, Мальті та Карибах. купувати яхтову одяг зі знижкою.

Новости