Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Таш Саркісян

  1. Арташес Гагіковіч Саркісян в соціальних мережах:
  2. фото Таша

Ім'я користувача: Арташес Гагіковіч Саркісян

Вік (день народження): 1.06.1974

Місто: Єреван

Освіта: ГАУА

Знайшли неточність? виправимо анкету

Арташес Гагіковіч Саркісян в соціальних мережах:

Таш Саркісян запам'ятався російським глядачам як перший ведучий шоу «Камеді Клаб».

Народився він в Єревані і як тільки навчився говорити відразу дав усім зрозуміти, що він буде артистом.

Він танцював, співав, показував театральні сценки - родичі любили збиратися вечорами, щоб подивитися черговий концерт.

Але коли навчання в школі добігло кінця, Таш подав документи не в театральний інститут, а в сільськогосподарську академію на факультет виноробства. І йому, і його батькам тоді здавалося, що ця професія буде більш надійною і стабільно оплачуваної.

Однак, як то кажуть, природу не обдурити - вчитися хлопчині було, м'яко кажучи, нудно і нецікаво Однак, як то кажуть, природу не обдурити - вчитися хлопчині було, м'яко кажучи, нудно і нецікаво.

Але Таш все-таки дійшов до диплома, а його студентські будні урізноманітнив КВН.

Він увійшов до складу легендарної команди « нові вірмени », З якою виступав на сцені телевізійного КВК. Таш тричі ставав чемпіоном, а інші учасники стали для нього більше, ніж друзями.

У 2003-му році хлопці дійшли до того рівня, коли треба було терміново міняти напрям діяльності. Команда полюбилася глядачам, проте в звичному вигляді вона була вже не такою цікавою.

Таш і Гарік Мартиросян вирішили створити «Камеді Клаб», гумористичне шоу, адаптоване до російських реалій. На відміну від інших артистів, Таш не захотів виходити на сцену з репліками в різних образах - проекту був необхідний конферансьє, і цю посаду він з радістю зайняв.

При цьому він ніколи не залишався непоміченим, його полюбили за інтонацію голосу, атмосферу, яку він створював, за жарти, які рідко, але влучно виходили від нього При цьому він ніколи не залишався непоміченим, його полюбили за інтонацію голосу, атмосферу, яку він створював, за жарти, які рідко, але влучно виходили від нього.

Але через кілька років Таш вирішив покинути проект і зайнятися іншою справою, яке давно вже манило його.

Він відкрив кафе, потім ще одне, потім інше - зараз він володіє мережею ресторанів.

Володіючи звичкою зустрічати гостей з широко накритими столами, Таш створив унікальні заклади, в них кожен, хто прийде відчуває себе вдома - кавказька гостинність стало основною причиною успіху в бізнесі.

Паралельно з роботою Таш є блогером, він активно ділиться інформацією на своїх сторінках в мережі. А з недавніх пір він спробував себе в якості головного редактора спортивного каналу «Матч ТВ» - на сьогоднішній день він продовжує працювати на цій посаді.

Спорт багато значить в житті шоуменом, він сам активно займається їм, вважає за краще зимові види. Також йому подобається футбол, але тільки як вболівальнику, грати в нього Саркісян не любить.

Особисте життя Таша непогано влаштована - в 2012-му році він познайомився з білявою студенткою Олею на вечірці у спільних друзів. Дівчина не тільки красива, але і освічена, а так само, як з'ясувалося пізніше, є прекрасною господинею, що для Таша завжди було важливо.

Зараз пара живе в цивільному шлюбі, дітей у них немає. Головним годувальником є ​​він, а Оля дбайливо зберігає сімейне вогнище.

фото Таша

У Таша Саркісяна в інстаграме більше 20 тис. Передплатників.

Новости