Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дружина Дмитра Комарова

Український журналіст Дмитро Комаров став відомий самої широкій публіці зовсім недавно, після того, як його авторську програму про подорожі «Світ навиворіт» показали спочатку на українському каналі 1 + 1, а потім в Росії на каналі «П'ятниця». Український журналіст Дмитро Комаров став відомий самої широкій публіці зовсім недавно, після того, як його авторську програму про подорожі «Світ навиворіт» показали спочатку на українському каналі 1 + 1, а потім в Росії на каналі «П'ятниця»

Автор «Миру навиворіт» Дмитро

Дмитро народився в Києві в 83 році і з юних років захоплювався журналістикою. У 17 років він уже повноцінно працював редактором колонки в київському тижневику. Крім цього він був кореспондентом газети «Комсомольская правда», писав для таких видань як Playboy і «Известия в Україні». Крім того, Дмитро професійно займається фотографією і працює для друкованих видань не тільки як автор, а й як фотограф. Були у Дмитра і власні фотовиставки - в 2005 році він виставляв фотографії з експедиції по Африці, в 2007 по Непалу, в 2009 по Індії, в 2012 по Південно-Східній Азії.

Дмитро Комаров зібрав три мільйони на порятунок дитини. Читати >>

Читати >>

Дмитро Комаров вирушає в чергову подорож

Проте ключовою в його кар'єрі була ідея створити програму про своїх експедиціях. Він завжди був завзятим туристом, причому любив відвідувати місця, куди нога простого мандрівника не ступала - в саме серце Азії або Африки, в села і села, в маленькі містечка, в будинку простих людей, куди не водять екскурсії, де ніхто не говорить по- російськи або по-англійськи і практично ніхто не бачив європейців. Спочатку Дмитро писав нариси про свої поїздки і робив фотографії, але йому не вистачало тривимірності, живого зображення. Так і прийшла ідея зробити програму про подорожі, де б показувалася нетуристичний частина країни. Так народився проект «Світ навиворіт».

Дмитро Комаров

Перший цикл програм вийшов на українському каналі 1 + 1 і був присвячений Камбоджі, країні, про яку в Україні і в Росії знали мало, особливо про те, що в ній є за межами єдиною відомою у нас пам'ятки Ангкор Ват. Бюджет у програми був мінімальним, як і знімальна група - в Камбоджу вирушили всього двоє - сам Дмитро і його оператор. Однак програма стала такою популярною, що пішли й інші частини.

В наступну експедицію Комаров поїхав до Індії, потім в Африку, відвідавши Танзанію, Ефіопію, Занзібар, Кенію. Четвертим циклом був цикл програм про В'єтнам, потім була експедиція в Індонезію і зараз на телеканалах України та Росії транслюється останній на даний момент цикл про подорож до Латинської Америки - Дмитро з оператором кілька місяців колесять по Кубі, Болівії і Мексиці. Основна відмінність програми від інших подібної туристичної спрямованості - показати побут, звички, культуру місцевих жителів без туристичних прикрас, таким, яким воно є насправді.

Основна відмінність програми від інших подібної туристичної спрямованості - показати побут, звички, культуру місцевих жителів без туристичних прикрас, таким, яким воно є насправді

Дмитро Комаров та ведуча Лідія Таран

Судячи з усього - дружина Дмитра Комарова поки не існує, так як Дмитро цілком відданий своєму проекту. Багатомісячні експедиції, серйозні захворювання і інфекції, які звідти можна привезти, подальша робота над програмами - мабуть, Дмитро поки не зустрів дівчину, яка буде здатна розділити таку пристрасть до вивороту екзотичних країн.

Новости