Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турагенти з'ясували, як вести себе в разі банкрутства туроператора

Новий робочий тиждень на порталі TourDom.ru почалася з вебінару для турагентів, у яких вже накопичилися питання за алгоритмом дій з туристами, які купили тур у розорився туроператора Ted Travel. Георгій Мохов, засновник юридичної агенції «Персона Грата», розповів, як правильно вести себе тим, чиї клієнти зараз знаходяться на відпочинку, а також агентствам, в яких туристи оплатили тури, але не встигли ними скористатися.

Він розповів про перспективи відшкодування страховими компаніями витрат відпочиваючих в Туреччині у зв'язку з боргом Ted Travel приймаючої компанії. Причому не тільки для тих, хто повторно оплатив своє проживання в готелі, а й для поспішили придбати зворотні квитки за свій рахунок.

Юрист звернув увагу представників роздробу на те, що в разі звернення туристів в суд під ударом можуть опинитися і турагентства. І пояснив, при наявності якого договору з туроператором компанія виявиться більш захищеною.

Поради нашого експерта допоможуть не тільки тим, хто співпрацював з Ted Travel, але і в цілому виявляться корисними в ситуації банкрутства туроператора. Хоча хочеться вірити, що вони більше нікому не знадобляться.

Новости