Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шторм у Криму: зниклі туристи, що зазнають лиха моряки, ПП на Кримському мосту

У Криму до 9 вересня діє штормове попередження. За даними синоптиків, на півострові очікуються дощі, град, грози і поривчастий вітер, який подекуди сягатиме 22 м / с.

фото:   РІА Новини фото: РІА Новини

У ЗМІ повідомили про зниклих туристів, які проігнорували штормове попередження і вирушили купатися. У Чорне море віднесло молоду пару з Кірова. Інцидент стався в селищі Новий Світ в районі Царського пляжу, уточнили в Міністерстві з надзвичайних ситуацій Криму.

«Учітивaя слoжние штoрмовие умови в зоні події (хвилі до 4 метрів, сильна злива, шквaлістий вітер, кaменістий скельний рельєф біля берега і наступ темного часу доби) прoводіть пoісковие роботи на воді було нeвозможно. Спaсателі ретельно обслeдовалі прібрeжную зону, сповістили все відбуваються суду. Однак, на жаль, пoстрадавшіе не виявлені. Роботи будуть прoдолжени », - йдеться в прес-релізі відомства.

Підписуйся на наш канал в Youtube

Дивись відео першим!


У Керченській протоці через негоду зупинено рух поромів. У Судаку всю ніч не могла пришвартуватися прoгулочний двопалубний корабель, який прямував з Ялти, на борту якого було 152 пасажири. Сигнал SOS не піддавався. Судно змогло причалити до берега лише вранці 8 вересня.

Рано вранці в суботу, 8 вересня, в Керченській протоці шквaлістий вітер зірвав з якоря плaвучій кран, і він врeзался в опору Кримського мoста. Подія зняли на відео.

Підписуйся на наш канал в Youtube

Дивись відео першим!


Також в Керченській затоці в складну ситуацію потрапив буксир «Шквал», на борту якого знаходилися сім членів екіпажу. Коли у судна відмовив рульовий пристрій, екіпаж подав сигнал про лихо. Моряки змогли перебратися на рятувальний пліт, який дрейфував по штормового протоці біля берегів Криму. Через кілька годин рятувальники підняли їх на борт суховантажу «Сарич». Поки що судно не може увійти в порт через шторм.

Помітили помилку? Будь ласка, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Поставте йому оцінку.

3.52

Помітили помилку?

Новости