Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весна в Парижі

  1. Природа Парижа навесні
  2. Весняні заходи в Парижі

Весна - прекрасна пора для відпочинку, знаменує повернення сонячного тепла, розквітом природи, посмішками і нескінченними прогулянками на свіжому повітрі Весна - прекрасна пора для відпочинку, знаменує повернення сонячного тепла, розквітом природи, посмішками і нескінченними прогулянками на свіжому повітрі. столиця Франції в цю пору року занурюється в особливу поетичну атмосферу, завдяки якій набуває свою неповторну чарівність. Щоб весна в Парижі принесла Вам справжнє задоволення, рекомендуємо ознайомитися з особливостями міста в даний період.

Природа Парижа навесні

Природа французької столиці починає свій розквіт ще в кінці лютого з таненням снігу і появою першої трави на газонах, а також квітів в Люксембурзькому саду і парку Монсо. Через деякий час тут розкинуться розкішні яскраві килими, на тлі яких будуть проводитися численні флористичні конкурси. У квітні алеї і бульвари розквітають запашними каштанами. У південно-західній частині міста сад Альберт Кан стає місцем туристичного паломництва завдяки чудовим ділянкам, виконаним в японському, англійською, французькою та іншими національних стилях. Особливої ​​згадки гідні зелені лабіринти і клумби знаменитого Версальського палацу, що цвітуть навесні яскравим кофром перед розкішними будинками.

Весняні заходи в Парижі

Весняні заходи в Парижі

Французи тонко відчувають, як навесні в Парижі перетворюється вигляд міста і самі люди. Вони висловлюють цю атмосферу в особливих заходах і традиціях:

  • - весну в Парижі прийнято зустрічати розкішним святковим карнавалом, що передують День Сміху - веселим і барвистим ходою вулицями міста з прикрашеною квітковими гірляндами довгорогий коровою;
  • - в одну з ночей середини травня всі музеї Парижа відкривають свої двері перед туристами і жителями, завдяки чому можна доторкнутися до культури цього великого міста, Франції і всього світу;
  • - щоб відчути, яка весна в Парижі, будь-який турист повинен в квітні і травні відвідати один з парків французької столиці і цвинтар Пер-Лашез - тут збираються численні молоді і літні пари, створюючи неповторну атмосферу любові;
  • - у великодні дні Париж стає неймовірно барвистим завдяки яскравим стрічок і гірлянд, яким прикрашаються вулиці, фасади будинків, громадські будівлі, а чарівну атмосферу підсилює мелодійний дзвін дзвіночків - основного символу цього свята.

Долучаючись до цих та інших традицій під час відпочинку у французькій столиці, не забудьте зробити фото Парижа навесні - вони назавжди збережуть частинку свята, властивого життя великого європейського міста.

Новости