Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Знижки в Фінляндії

  1. Спеціальні знижки в Фінляндії
  2. Сезонні знижки в Фінляндії
  3. Знижки на бронювання готелів в Іматра

Велика кількість наших туристів часто задаються питанням, коли бувають знижки в Фінляндії? У цьому матеріалі ми хотіли б розповісти вам, коли відбуваються знижки і розпродажі, а також в які місяці вигідніше вирушати за покупками. Багато хто з вас напевно вже чули від своїх знайомих про низькі ціни в фінських магазинах. Потрібно розуміти, що знижки бувають сезонні та спеціальні, останні діють в Фінляндії протягом усього року. Якщо говорити про величезні сезонні розпродажі, то вони бувають в святкові дні взимку в католицьке Різдво і влітку, коли настає свято Іванов День.

Потрібно сказати, що це найкращий час для покупок і придбань. Найбільші розпродажі в Фінляндії відбуваються в Різдвяні свята і тривають до кінця січня. Можна з упевненістю сказати, що всі торгові мережі в різдвяні свята надають такі ціни, від яких дійсно можна сильно здивуватися. Але потрібно пам'ятати, що охочих купити товари дешевше їде дуже багато і тут найголовніше, вчасно опинитися в потрібному місці і в потрібний час.

Найулюбленіший гасло магазинів одягу, коли бувають знижки і розпродажі: дві сорочки / майки того ж фасону за ціною однієї або три за ціною двох. Потрібно сказати, що зниження цін може досягати до 70%. Відзначимо, що досить гостро йдуть справи і з національними святами в Фінляндії. Ви можете приїхати за покупками, а всі магазини будуть закриті. Але варто відзначити, що останнім часом деякі магазини і великі торгові мережі, які знаходяться поруч з російським кордоном стали працювати і в деякі святкові дні.

Велика кількість наших туристів часто задаються питанням, коли бувають знижки в Фінляндії

Фото: fin-ware.ru

У магазинах Фінляндії, розташованих недалеко від кордону майже всюди знайдеться продавець, що говорить по-російськи, а на побутовому англійською мовою говорить практично весь обслуговуючий персонал. Тому, проблем з мовними бар'єрами у вас виникнути не повинно і ви завжди можете задавати свої питання. Крім сезонних розпродажів практично всі магазини влаштовують свої спеціальні акції та пропозиції.

Спеціальні знижки в Фінляндії

Приїхавши в цю країну ви можете потрапити і на стандартні знижки, які відбуваються кожен день в магазинах і торгових мережах. Коли ви побачите вивіску «TARJOUS» це означає, що магазин пропонує спеціальну пропозицію або зниження ціни на конкретний товар або уцінку. Ці знижки можуть бути організовані, як щодня, так і перед різними святами. На полицях ви завжди зможете побачити такі таблички. Також ви можете отримати знижку на той чи інший товар, при оплаті дисконтними картами K-Plussa і «Etukortti».

Також ви можете отримати знижку на той чи інший товар, при оплаті дисконтними   картами K-Plussa   і «Etukortti»

Фото: fin-ware.ru

Великі торгові мережі періодично проводять свої спеціальні акції. Магазин може зробити знижку на товар, якщо підходить термін придатності або є невеликі дефекти. Причому ціни на такі товари теж можуть бути значно нижче. Щоб ще більше заощадити ваших грошових коштів ви завжди можете оформити такс-фрі при купівлі товарів більше, ніж на 40 Євро.

Сезонні знижки в Фінляндії

1. Різдвяні розпродажі.

Коли ви побачите вивіски «ALE», «ALENNUSMYYNTI», «SALE», це означає, що в магазині діє система сезонних знижок або почалися розпродажі. Як ми вже відзначили раніше, сезонні знижки бувають 2 рази в рік і це самі велике зниження цін, яке може бути в перебігу року. Зимові розпродажі в Фінляндії починаються з 26 грудня і тривають до кінця січня. Зниження зазвичай починається з 20-40% і до кінця січня може доходити до 50-70% від початкової ціни товару. Чим ближче до кінця січня, тим ціни на продукцію стають нижче. Але до кінця сезону більшість товару вже розпродано і особливого вибору вже немає.

2. Літні розпродажі.

Ці розпродажі присвячені фінському свята Юханнус. По-русски, це день «Івана Купала». Літні знижки в Фінляндії стартують з 23 по 26 червня і в деяких магазинах тривають приблизно до середини серпня. Розмір знижок може доходити до 40%. Відзначимо, що це теж досить вигідний час, коли можна купити багато багато речей за хорошими цінами. У наступному нашому матеріалі ми розповімо вам про зимові розпродажі в Фінляндії . Ви дізнаєтеся куди краще вирушити за покупками і що найвигідніше купувати в цю пору року.

Знижки на бронювання готелів в Іматра


Booking.com

Новости