Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весняні канікули за кордоном: табір на весняні канікули за кордоном

  1. Кому підходять поїздки в табір на весняні канікули?

Весняні канікули за кордоном - завжди відмінний вибір

Весняні канікули за кордоном - завжди відмінний вибір. Погода починає радувати теплими променями сонця, природа зеленіє і прокидається після зимової сплячки, ще немає великого навали туристів, як в літній період часу, ціни на проживання та переліт відповідно нижчі за ті, що будуть в високий сезон - всі ці переваги я є незаперечними на користь вибору подорожі за кордон у весняний період.

Дитячий відпочинок навесні можна і потрібно організувати, і провести з користю для самої дитини.

Багато батьків цікавляться, коли у дітей весняні канікули в 2019 році? Офіційними датами весняного відпочинку для школярів є: 25 - 31 березня.

Відмінним варіантів для дітей стане дитячий табір на весняні канікули. Будь-дитячий табір включає в себе інтенсивний вивчення іноземної мови за кордоном (В більшості випадків - англійська мова), різноманітне культурно-екскурсійне проведення часу, і звичайно ж активну розважальну програму, з дитячими вечірками, конкурсами, спортивними змаганнями та іграми.

Для студентів, чий вік сягнув 16 років на момент поїздки існує величезна різноманітність курсів за кордоном, з різними напрямками в навчанні і в різних містах і країнах. Більшість наших клієнтів вважають за краще провести канікули в Англії, Ірландії, США, Канаді, на Мальті, у Франції, Іспанії, Італії або в Німеччині.

Кому підходять поїздки в табір на весняні канікули?

Всім хлопцям, хто хотів би з користю для себе провести час, підтягнути іноземну мову, познайомитися з культурою нових країн, відвідати всесвітньо відомі пам'ятки, завести нових друзів і просто набратися сил перед завершальним етапом навчального року.

ХОЧУ ВЧИТИСЯ

The Academic Advisor повністю займається питанням організації канікул за кордоном. Ми допомагаємо нашим клієнтом з вибором кращого навчального закладу і проживання, враховуючи співвідношення ціна / якість, знаємо, як зменшити вартість витрат на подорож, за допомогою пошуку акцій і знижок в мовних школах, бронюємо авіапереліт і оформляємо трансфер, а також послугу супроводу, курируємо і допомагаємо зібрати правильний список документів, щоб віза була схвалена в найкоротші терміни.

Відповідаємо на найпопулярніше запитання батьків: «Що включено в поїздку?».

Все залежить від школи і обраної програми навчання. Ви можете самі вибирати інтенсивність програми, локацію навчання, тип кімнати, де буде жити дитина, чи буде харчування двох або триразовим, які екскурсії краще відвідати, якими авіалініями летіти чи оформляти трансфер. Тут все гнучко, поїздка і її наповнення повністю залежить від Ваших побажань.

Наша адреса: Україна, місто Одеса, Проспект Гагаріна 12-А, БЦ «Шевченківський», 11 поверх офіс 1106.

З нами можна зв'язатися: + 38 050 336 14 99 або
+ 38 093 022 27 73

Контактний e-mail: [email protected]

Кому підходять поїздки в табір на весняні канікули?
Багато батьків цікавляться, коли у дітей весняні канікули в 2019 році?
Кому підходять поїздки в табір на весняні канікули?
Відповідаємо на найпопулярніше запитання батьків: «Що включено в поїздку?

Новости