Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тур по європейським паркам розваг на весняні дитячі канікули за 749 € з перельотом і харчуванням

Тур з вильотом з Києва 24 березня (сб) на 8 днів до 31 березня (сб)

Київ - Мілан - Тренто - Інсбрук - Мюнхен - Аугсбург (Ульм) - Руст- Берн - Лугано - озеро Комо - Мілан

Код пропозиції 04121702

Щоб першими дізнаватися про акційні турах, підпишіться на нашу розсилку в Viber і Telegram .

Мандруй Разом - пошук попутників в подорожі

Вартість туру 2247 € за двох дорослих + 1 дитина

При наявності біометричного закордонного паспорта громадянам України віза не потрібна!

У вартість включено:

  • переліт Київ-Мілан-Київ
  • 7 ночей в готелях 3-4 * зі сніданками
  • проїзд комфортабельним автобусом по маршруту туру
  • оглядова екскурсія по Інсбруку
  • цілодобова підтримка клієнтів
  • бездоганна репутація Мандруй Дешевше

Це захоплюючий тур по самим цікавим паркам розваг Європи, під час якого збуваються найпотаємніші дитячі мрії, а дорослі знову стають дітьми!

В кожному парку ви проведете досить часу для того, щоб сповна насолодитися пригодами і відвідати найрізноманітніші атракціони. Подаруйте собі та своїм дітям незабутню подорож у світ казки і фантазії!

Програма туру:

Київ - Мілан - Тренто

Виліт в Мілан о 11:50

Прибуття в Мілан о 13:40.

Мілан - столиця Ломбардії, один з найдавніших населених пунктів Італії, найбільше місто півночі країни і її головний фінансово-економічний центр. При цьому він вважається одним з провідних світових центрів науки, технології, моди і дизайну.

Оглядова екскурсія по Мілану. Під час прогулянки по місту Ви зможете побачити замок Сфорцеско, театр Ла Скала, Кафедральний собор, Тріумфальну арку і інші цікаві пам'ятки. Вільний час.

Переїзд в район міста Тренто.

Ночівля.

Тренто - Інсбрук

Сніданок.

Переїзд в Інсбрук. Інсбрук являє собою унікальний симбіоз першокласного курорту і красивого міста-музею, історія якого налічує близько 800 років. Інсбрук розташований в самому центрі Східних Альп, біля підніжжя хребта Карвендель. Висота оточуючих його гірських масивів перевищує 2500 м, що гарантує приголомшливі види практично з будь-якої точки Інсбрука.

Оглядова екскурсія по Інсбруку.

Факультативна екскурсія з відвідуванням музею кришталю Сваровські та «перевернутий будинок» (50 євро з дорослого, 40 євро з дитини до 14 років, включаючи вхідні квитки в музей і «перевернутий будинок»).

«Кришталеві світи Сваровські» - один з найбільш відвідуваних музеїв країни. Дизайн музею дуже незвичайний: він являє собою «казкову країну», наповнену кришталевими скарбами. Сам музей знаходиться під землею, а зовні видно тільки вхід, зроблений у вигляді голови велетня з кришталевими очима.

Нова розвага для туристів, що приїжджають до Австрії - це будинок, в якому все перевернуто «з ніг на голову». Він знаходиться в австрійському селі Терфенс, неподалік від Інсбрука. Архітектори постаралися на славу, перевернувши з ніг на голову практично всі предмети інтер'єру і навіть автомобіль в гаражі. Перевернутий «Фольксваген-Жук» став «родзинкою» австрійського перевернутого будинку.

Ночівля.

Інсбрук - Мюнхен

Сніданок.

Переїзд в Німеччину.

Екскурсія в Замки Баварії Нойшвайнштайн і Хойшвангау (35 євро з дорослого, 20 євро з дитини до 18 років).

Замок Нойшванштайн в перекладі з німецької означає «новий лебединий замок». Розташований на одному з баварських пагорбів, поблизу австрійського кордону. Він був побудований в XIX столітті за указом короля-відлюдника Людвіга II. Уолт Дісней вперше побачив Нойшванштайн в 30-і роки минулого століття під час подорожі по Європі. Підноситься над безлюдними баварськими лісами замок здався аніматору вратами в казковий світ. У той час Дісней обмірковував ідею створення парку розваг, і в 1955 році в центрі першого Діснейленду розташувався замок Сплячої красуні, стилізований під Нойшванштайн. А в 1985-му силует «Лебединого замку» став логотипом компанії Walt Disney Pictures.

Маленька німецька село Швангау, захована на пагорбі серед густих лісів, відома завдяки величному замку Хоеншвангау. Його побудували спеціально для великих лицарів Швангау ще в ХII столітті, проте точна дата зведення історикам невідома. Назва Шванштайн вперше згадується в літописах, датованих дванадцятим століттям. Всі лицарі Швангау ставилися до двох династій: Гогенштауфенов і Вельфов.

Ночівля на території Баварії.

Аугсбург (Ульм) - Руст

Сніданок.

Відвідування парку «Леголенд» (45 євро дорослий, 40 євро дитина до 12 років).

Тематичний парк атракціонів «Леголенд» в Німеччині відрізняється унікальною архітектурою: він побудований з деталей знаменитого конструктора. Займає площу близько 140 гектарів. Територія парку має форму кола, поділеного на кілька тематичних зон: Королівство лицарів, Країна Піратів, Місто, Уява, Пригоди, Лего Екстрім, Країна Фараонів. І діти, і дорослі знайдуть тут розваги до душі: американські гірки, водні атракціони і знамениті персонажі чекають своїх гостей.

У серці парку розташований «Мініленд» - музей під відкритим небом, де зібрані мініатюрні копії всіх відомих міст Європи в масштабі 1:20 з 25 млн деталей Лего. При цьому, гості парку можуть спробувати себе в містобудуванні: в їх розпорядженні ще 50 млн детальок, з яких можна будувати будинки, створювати тварин і улюблених персонажів.

Переїзд в місто Руст.

Ночівля.

Сніданок.

Відвідування «Європа Парк» (55 євро дорослий, 45 євро дитина до 12 років).

Німецький «Європа-Парк» - найбільш відвідуваний парк атракціонів Європи після паризького Діснейленду.

«Європа-Парк» є парк розваг, поділений на 11 зон. Кожна з них - це одна з європейських країн, де атракціони та інші розваги виконані в національному стилі, притаманному країні-праматері: Німеччина, Англія, скандинавські країни, Франція, Греція, Іспанія, Швейцарія, Нідерланди, Португалія та Італія.

Всього в парку налічується близько 100 атракціонів, а його територія сягає 62 гектара, тут постійно працюють артисти та аніматори, проводяться численні барвисті театралізовані вистави і ходи.

Переїзд в район міста Берн.

Ночівля.

Берн - Лугано

Сніданок.

Факультативна екскурсія на Шоколадну Фабрику Maison Cailler Chocolaterie, з заїздом в місто Грюйєр (25 євро дорослий, 10 євро дитина до 16 років).

На фабриці Вас познайомлять з історією підприємства і всіма тонкощами приготування справжнього швейцарського шоколаду - від какао-бобів до виробництва, починаючи з часів ацтеків і до сучасних інноваційних технологій. Після завершення екскурсії - дегустація шоколадних виробів в необмеженій кількості.

Місто Грюйєр - це крихітний середньовічне містечко, розташоване в західній частині Швейцарії. Населений пункт прекрасний своїм автентичним виглядом епохи Відродження - це характерний містечко в одну вулицю на пагорбі зі старовинними будиночками і підноситься над всім замком. Замок Грюйер - один з найвідоміших в Швейцарії, як і сироварня, на якій роблять всесвітньо відомий сир Грюйер. Це один з найпопулярніших сирів для традиційного швейцарського фондю.

У 1969 році фабрика, яка виробляє сир Грюйер, вперше показала публіці, як саме відбувається процес його виготовлення. У 2000 році фабрику повністю відремонтували і перейменували в Будинок сиру «Грюйєр». Для того щоб отримати цей продукт, 36 фермерів двічі в день постачають коров'яче молоко на фабрику. Відповідно до технології, майстри-сировари роблять із нього близько 48 голів сиру в день. На фабриці Ви особисто прослідкуйте за процесом перетворення молока в ароматний продукт. Там же можна придбати свіжоприготовлений сир.

Переїзд в район міста Лугано.

Лугано - озеро Комо

Сніданок.

Відвідування аквапарку «Альпамаре» - найбільшого критого аквапарку Європи (50 євро дорослий, 40 євро дитина до 16 років). В аквапарку можна не тільки розважитися на водних гірках, але і розслабитися в критому басейні з термальною водою або в вируючому басейні під відкритим небом. Тут можна насолодитися гідромасажем, сольовими ваннами, а також вдосталь попаритися в саунах.

Гостям також пропонують покататися на гірках: «Триллер», яка представляє собою 160-ти метровий спуск по трубі в супроводі спалахів світла, рухомих картинок і навіть звукових ефектів; «Альпійські каньйони» - це швидкісний спуск, на якому є деякі ділянки з майже вертикальними схилами, «Кобра» - це тунель довжиною 110 м, по якому всі з'їжджають на пластикових матах, минаючи численні світлові спалахи; «Альпійський бобслей» - це імітація гірської річки, на якій вас чекають справжні пороги, вири і навіть водоспади і «Торнадо» - швидкісний спуск по закритій різнобарвною трубі з відкритою лійкою.

Переїзд в район озера Комо.

Ночівля.

Озеро Комо - Мілан - Київ

Сніданок.

Переїзд до Мілану.

Виліт з Мілана до Києва о 13:40.

Приліт до Києва о 17:20.

Вартість туру акційна і актуальна на момент публікації. Актуальність уточнюйте по телефону (044) 33 999 00.

Додатково оплачується:

  • страховка 5 євро
  • вхідні квитки в парки
  • факультативні екскурсії

Хочете іншу дату вильоту, тривалість Хочете іншу дату вильоту, тривалість? Підберіть тур по своїх параметрах

Оплата здійснюється в гривнях за курсом туроператора на день оплати. Станом на 19.02.2018 курс EUR / UAH - 34.30. Чому такий курс валют? Читайте тут .

Оплатити тур можна:

  • готівкою або карткою Visa / Mastercard в нашому офісі
  • банківською картою Visa / Mastercard через Інтернет
  • готівкою через банківське відділення
  • безготівковим платежем

Детальніше про способи придбання і оплати

схоже

Новости