Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пурим в цирку

Безпрецедентна подія сталася в цьому році на Пурим. Всі єврейські організації міста Одеси зібралися в цирку, щоб показати для дітей яскраву і незвичайну програму. І Мигдаль, звичайно, був в їх числі. Безпрецедентна подія сталася в цьому році на Пурим

(0)

Готуватися до виступу колективи почали завчасно. Театральна студія підготувала спектакль, танцювальні колективи - запальні костюмовані танці, а вокальний - красиву пурімскую пісню. Головним завданням було звести все це разом, і видати яскраве уявлення, гідне циркової арени.

(0)

Отже, цирк повний дітьми, а так само їх батьками, і на арену після нестаріючої мелодії «Радянський цирк» вийшли вокалісти з піснею «Шошанат Яків».

(0)

За ними слідом вискочили клоуни - Кирило Барахтянскій, Настя Творилова і Міша Аеров з метою розповісти глядачам історію Пурима і уявити «ляльок» - пурімскіх персонажів.

(0)

Не дарма Даня-Аман обурювався з приводу життєрадісності і непохитність єврейського народу. Танець Кирила з ляльками-хасидами наочно це довів.

Цариця Вашті у виконанні Діми Спектора навела страх і жах своїм зростанням і своєю свитою.

Цариця Вашті у виконанні Діми Спектора навела страх і жах своїм зростанням і своєю свитою

(0)

А дитячий танцювальний колектив Наташі Мора переніс глядачів, нехай тільки на номер, в атмосферу бразильського карнавалу.

(0)

І ось, на манежі Єврейський Цирк! З усіма атрибутами справжнього цирку. Група морських котиків, силачі і дресировані коні і фокусник з танцюючим плащем. Ну і звичайно екзотичні тварини - мавпа і величезний цирковий слон, а також симпатичний левеня.

(0)

І ось він, фінал - зло переможене, добро торжествує і лунають слова пісні на мотив «Веселого вітру»!
Цирк, цирк, цірк- це дійсно радість і веселощі, особливо на Пурим!


Новости