Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Переваги відпочинку на Мальдівах

Особливе розташування цього унікального держави подарувало можливість туристам, які прагнуть незабутнього відпочинку в оточенні розкішної тропічної зелені, насолоджуватися комфортом і сервісом у висококласних готелях Мальдів протягом цілого року.

Рівна, без різких коливань температура води і повітря в цьому тропічному раю, бірюзова гладь океану, що зливається за лінією горизонту з безтурботною синню безхмарного неба, ідеальні білосніжні пляжі - все це змушує мріяти про відпочинок на Мальдівах будь-якого мандрівника, початківця або як завгодно досвідченого. Тури на Мальдіви приваблюють і тих, хто потребує тихому і відокремленому відпочинку далеко від шуму цивілізації.

Тури на Мальдіви приваблюють і тих, хто потребує тихому і відокремленому відпочинку далеко від шуму цивілізації

Особливість готельної бази Мальдів - її ж унікальне і неповторне перевагу. Практично кожен з безлічі населених атолів, як правило, одночасно і територія одного єдиного готелю з відокремленими затишними бунгало. Деякі з цих будиночків розташовані безпосередньо вже над водною гладдю, на спеціальних палях, з вбудованими прозорими панелями в підлозі, через які можна спостерігати, як граються в прозорій воді яскраво забарвлені тропічні рибки.

Деякі з цих будиночків розташовані безпосередньо вже над водною гладдю, на спеціальних палях, з вбудованими прозорими панелями в підлозі, через які можна спостерігати, як граються в прозорій воді яскраво забарвлені тропічні рибки

Релакс і насолоду тиші, нега розслабленого відпочинку на самоті і можливість насолодитися спілкуванням один з одним ваблять на острови і новоспеченого подружжя. Серед усіх можливих варіантів проведення незабутнього медового місяця саме відпочинок на Мальдівах - самий бажаний у цій категорії мандрівників. Тому, навіть з урахуванням того, що купити путівку на Мальдіви і вилетіти на ці райські острови можна, завдяки безвізовому режиму, іноді за рекордно короткий термін, найпопулярніші у туристів готелі Мальдів все ж варто бронювати заздалегідь, щоб підібрати ідеальний для себе варіант розміщення по співвідношенню ціни і якості.

Тому, навіть з урахуванням того, що купити путівку на Мальдіви і вилетіти на ці райські острови можна, завдяки безвізовому режиму, іноді за рекордно короткий термін, найпопулярніші у туристів готелі Мальдів все ж варто бронювати заздалегідь, щоб підібрати ідеальний для себе варіант розміщення по співвідношенню ціни і якості

Однак було б помилкою вважати, що тур на Мальдіви це виключно втеча від цивілізації. Тут можна знайти відпочинок більш динамічний і активний. Наприклад, ряд готелів, що працюють за системою «All Inclusive», забезпечують своїм гостям досить насичену і веселу анімаційну програму. А ще багато хто мріє купити путівку на Мальдіви, щоб ближче познайомитися з тутешнім виключно багатим підводним світом. Снорклинг і дайвінг - найпопулярніші тут види дозвілля. Навіть починає дайвер зможе швидко набратися на Мальдівах досвіду - послуги професійних інструкторів в висококласних дайверских школах тут доступні всім бажаючим.

Навіть починає дайвер зможе швидко набратися на Мальдівах досвіду - послуги професійних інструкторів в висококласних дайверских школах тут доступні всім бажаючим

Найчастіше дістатися до готелю на Мальдівах можна за допомогою комбінованого перельоту через один з аеропортів Шарджі, Абу-Дабі або Дубая. Тому багато туристів із задоволенням використовують можливість купити комбінований тур на Мальдіви з відвідуванням ОАЕ. Після насолоди Мальдівськими пляжами повернення до ритму життя великого міста завдяки харизмі і рукотворних чудес того ж Дубая проходить на порядок безболісніше. Не варто забувати і про шопінг. Ця важлива складова будь-якої подорожі і на Мальдівах, і в Еміратах доставить вам особливе задоволення і насолоду. Мова як про покупках в численних моллах Дубая, так і про шопінг в duty-free - зоні безмитних магазинів міжнародних аеропортів ОАЕ і Мальдівських островів.

ПІДІБРАТИ ТУР

Новости