Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок з дітьми в Криму. Пропозиції найкращих готелів і пансіонатів для відпочинку з дітьми в Криму

Місце проживання

ВЕЛИКА ЯЛТА

Санаторій «Місхор» знаходиться поруч з Місхорським парком - видатний пам'ятник садово-паркового мистецтва кінця XVII століття. У центрі парку розташована знаменита пальмова алея, закладена князем Наришкіним. Курорт Місхор - один з найвідоміших курортів Південного берега Криму (ПБК). Селища Місхор не збереглося з 50-х років XX століття. Але назва згадується в зв'язку з прекрасним парком, курортом (об'єднуючим селища Кореїз і Гаспра), пляжем і однойменним санаторієм. Санаторій працює протягом усього року.

Є обладнаний гальковий пляж (150 м від корп.№1, 350 м від корп. №3). На пляжі - мініаквапарк, тіньові навіси, лежаки, тапчани, стежка здоров'я, дитячі ігрові майданчики, прокат човнів, катання на «банані», колах, водних лижах, прокат пляжного інвентарю (матраців, пластикових шезлонгів, парасольок).

Харчування: 4-х разове

Для дітей:

  • приймаються від 2,5 року
  • дитяче меню;
  • дитяча кімната;
  • ігровий майданчик;
  • дозвілля для дітей - вихователі і педагоги, ігрові кімнати, спортзал, 12-денна розважальна програма, дитячі дискотеки, ігровий комплекс з фонтанами і підсвічуванням, комп'ютерні ігри, 6 разів на тиждень фруктовий сік на пляжі.

Вартість від ціни найближчим часом очікуємо ...

Курортний готель Palmira Palace розташований на одному з найбільш фешенебельних ділянок Південного берега Криму. Унікальний, цілющий клімат і неповторна плеяда оспіваних великими класиками природних красот і чудес, підказали ідею створення цілісної системи преміум-класу, для повноцінного відпочинку сучасної людини.

Готель Palmira Palace - це маленьке і дуже затишне держава зі своєю історією і традиціями. Воно складається з безлічі різних комплексів, що дозволяють поєднувати корисне і приємне, відпочивати з дітьми і проводити ділові переговори, розважатися в галасливій компанії і усамітнюватися в тихих затишних куточках.

Для дітей:

Для сімей, які приїхали на відпочинок з дітьми, створені всі необхідні для комфортного відпочинку умови. Значна частина послуг для дітей включена у вартість номера і не вимагає додаткової оплати. Наприклад, в номерах можуть бути встановлені зручні ліжечка для малюків, номер може бути оснащений ваннами для купання дитини і приладами для підігріву дитячого харчування. Чергова медсестра цілодобово знаходиться на території курорту і за першою вашою вимогою прийде до дитини. Протягом дня висококваліфікований лікар педіатр огляне малюка.

На високому рівні буде організований і дозвілля маленьких непосид. Круглий рік веселі аніматори із задоволенням запрошують хлопців у свою команду, організовують активні та інтелектуальні ігри. Наймолодші відпочиваючі із задоволенням проведуть час в прекрасно обладнаній дитячій кімнаті. Досвідчені фахівці проводять з малюками ігри, спрямовані на розвиток комунікативних навичок і інтелектуально-пізнавальної сфери.

При необхідності Ви можете скористатися додатковими послугами для дітей, наприклад, послугами няні або високопрофесійних педагогів, замовляти їжу для дитини за спеціальним дитячому меню. Якщо Ви вирішили оздоровити малюка, фахівці Центру відновлювальної медицини проконсультують Вас, при необхідності зв'яжуться з лікуючим лікарем дитини і запропонують спеціальну дитячу програму. Багато нових і цікавих вражень отримають маленькі модники і модниці в СПА-центрі курорту, де для них розроблені спеціальні програми і послуги.

Вартість в червні від 3445 руб. за людину в добу

Ялта, курорт. Резиденція КРИМСЬКИЙ БРИЗ докладний опис
Резиденція «Кримський Бриз» трансформувала ідею консьєрж-сервісу п'ятизіркового готелю в повноцінний lifestyle management. Виключне якість послуг і увага до найдрібніших деталей дозволяють перевершувати очікування найвимогливіших гостей Резиденції. Незалежно від того, що потрібно гостю: бронювання столика в ресторані в останній момент, квиток на концерт світової зірки, місця на який вже розпродані, або організація закритого концерту зірки персонально для гостя Резиденції «Кримський Бриз», квитки на спортивний захід, шопінг-супровід , арт-супровід, пошук і підбір надихаючих подарунків, вертолітний прогулянка, риболовля у відкритому морі або політ на повітряній кулі, закритий вечеря на вершині гори або приватна екскурсія в палаці, терміновий виклик британській няні або зі будівлю і організація програми відповідної винятковому способу життя гостя в поєднанні з особливими привілеями для гостей Резиденції «Кримський Бриз» - експерти консьєрж-служби Резиденції «Кримський Бриз» роблять перебування гостей максимально персональним і досконалим.
Ялта, курорт
Для дітей:

  • дитячий клуб;
  • дитяча анімація
  • обладнано дитячий майданчик і працюють аніматори, що дає можливість батькам юних туристів насолодитися відпочинком в повній мірі.

Вартість від 17000 руб. ЗА НОМЕР на добу на сніданках
Ялта, курорт. Готель ОРЕНДА 4 * докладний опис
«Ореанда», розташована на набережній і потопає в зелені тропічних пальм і магнолій. Розкривши двері в 1907 році, вже понад сто років «Ореанда» підтримує реноме наймоднішою і респектабельної приватної готелі Ялти, об'єднуючи під своїм дахом легендарний готель, SPA-клуб, популярний розважальний центр і визнаний морський курорт. В «Ореанді» ви відчуєте, що відпочинок в Криму - це заряд енергії на весь рік, а відпочинок в Ялті - неповторне поєднання цілющої природи і яскравих вражень.
Вартість від 17000 руб
Для дітей:

  • дитяча ігрова кімната;
  • Дитячий світ фітнесу та СПА.

Вартість від 8850 руб. ЗА НОМЕР на добу на сніданках
Ялта, курорт. Курортний готель RESPECT HALL RESORT & SPA докладний опис
Це одне з кращих місць для відпочинку і оздоровлення в Ялті. Широкий вибір послуг готелі Ялти дозволяє створити оптимальні умови для відпочинку в будь-який час року. Готель розташований на Південному березі Криму, біля підніжжя знаменитої гори Ай-Петрі. Чисте гірське повітря, чудові види, власні упорядковані пляжі - все це надає своїм гостям готель Respect Hall в Ялті.
Вартість від 8850 руб
Для дітей:

  • чотири ігрові майданчики для всіх непосид (гірки, будиночки, гойдалки, пісочниця, спорт-майданчик, велотрек);
  • дитячий міні-клуб (рисовалки, розмальовки, пластилінові вироби, розвиваючі ігри та ін.);
  • дитяча ігрова кімната (настільний теніс, настільний хокей, футбол та ін.);
  • дитячі електромобілі, велосипеди, самокати, м'ячі, водяні автомати тощо.

На пляжі:

дитячий басейн з морською водою, пісочниця, гойдалки
Вартість від 6900 руб. ЗА НОМЕР на добу на сніданках
ВЕЛИКА АЛУШТА
Алушта, курорт. Готель "НОРД" докладний опис
Готель «Норд», смт. Партеніт побудований в кінці 2004 року. Відпочинок в Партеніті був популярний ще з радянських часів - тут були побудовані великі оздоровниці, а також закладені парки.
Вирішальним фактором при виборі місця для будівництва готелю був надзвичайно здоровий клімат і мальовнича природа Партеніта.
Готель має в своєму розпорядженні прекрасною інфраструктурою для комфортного відпочинку в Криму в Партеніті:

  • власний оздоровчий центр,
  • ресторан,
  • тренажерний зал,
  • басейн,
  • баня і сауна,
  • дитячий майданчик і кімната,
  • автономна система опалення
  • цілодобове водопостачання.

Харчування: все включено
Харчування: все включено   Для дітей:
Для дітей:

  • дитячий майданчик і кімната.
Пляж:

орендований, розташований в 150 метрах від готелю, на території санаторію «Крим», поруч з медичним відділенням. Гостям готелю Норд надаються сучасні шезлонги.
Вартість від 3699 руб. ЗА НОМЕР на добу на все включено

Курортний готель «Ателіка Морський куточок» знаходиться в м Алушта, в районі Професорського куточка біля підніжжя гори Кастель на самому березі моря.

Готель має вдалим розташуванням. З одного боку він досить близький до жвавої набережної Алушти, де вирує життя, а з іншого, знаходиться на закритій території, що охороняється і відмінно підійде тим, хто хоче відпочити від міського шуму і суєти.

Головними перевагами курортного готелю "Ателіка Морський Куточок" є:

  • близькість до моря (20 метрів);
  • закрита і охороняється;
  • насичена анімаційна програма.

Для дітей:

  • дитячий майданчик;
  • дитяча кімната з досвідченими вихователями;
  • дитяча анімація: квести, спортивні ігри, виступи, десткий театр і багато іншого

Вартість в червні від 1580 руб. за людину в добу

Комфортний, сучасний, розташований на березі моря поруч з парком. Готель відповідає всім європейським стандартам, пропонує виключно високий рівень сервісу, але при цьому відрізняється ціновою доступністю.

На території дорослих і дітей чекає басейн з музичним супроводом. Він дозволить освіжитися в спекотний день або зайнятися водними видами спорту. Але ніщо не замінить цілющих морських ванн: пляж готелю розташований зовсім поряд з корпусом готелю. На ньому розташовані шезлонги і тіньові навіси для здорового і красивого загару. Далеко не всі готелі Алушти на березі моря можуть похвалитися настільки комфортним пляжем. На ньому є кафе, а ночами працює пляжна дискотека.

Харчування: сніданки + вечеря

У вартість проживання в готелі включені наступні послуги:

  • цілодобова служба прийому і розміщення. Ви можете звернутися на ресепшен в будь-якому час дня і ночі.
  • харчування;
  • Wi-fi з'єднання інтернет по всій території;
  • допомога у бронюванні авіа та ж / д квитків;
  • дитяча ігрова кімната;
  • тренажерний зал;
  • російська лазня;
  • пральня;

Вартість в червні від 2200 руб. за людину в добу

Розташований комплекс в самому серці курортно-оздоровчого і туристичного центру Криму - в місті, який завжди приваблював тисячі відпочиваючих - Алушті. Вдале розташування комплексу в прибережній зоні, у власному мальовничому парку з реліктовими рослинами, дозволяє насолодитися тишею і самотою тим, хто хоче спокійно відпочити на море в Криму. Разом з тим, лише кілька сотень метрів відділяють Вас від центральної набережної з її нічними клубами, атракціонами, сувенірними крамничками та іншими розважальними закладами.

ВСІМ ГОСТЯМ КУРОРТНИЙ КОМПЛЕКС «GOLDEN» ПРОПОНУЄ: - Відпочинок в затишних номерах, повністю укомплектованих всім необхідним. З вікон більшої частини номерів відкривається дивовижної краси вид на Південний берег Криму або на прекрасний парк готелю. - Триразове харчування по системі «шведський стіл» в ресторані зі спеціально обладнаними залами для гостей з дітьми. - Корисні заняття по калланетике, стретч-йоги і фітнесу. - Приємний відпочинок біля моря на власному пляжі готелю. - Різноманітні оздоровчі та SPA-програми в Центрі відновлення здоров'я. - Захоплююча анімація і майданчики для гри в бадмінтон, теніс, міні-футбол та волейбол.

Для дітей:

  • дитячий майданчик;
  • послуги няні;
  • дитячий басейн;
  • дитячий клуб від 2-х до 12-ти років;
  • дитячий буфет і харчування;
  • ігровий майданчик, батути, лабіринт;
  • дитячий кінозал;
  • дитяча дискотека;
  • дитячі програми відновлення здоров'я;
  • дитяче ліжечко в номер і дитячий стільчик для харчування в залі ресторану.

Вартість в червні від 2200 руб. за людину в добу

Це один з кращих Cпа-курортів Південного берега Криму. Розташований готель в живописному місці - прямо на березі моря, в Професорському куточку, біля підніжжя гори Кастель. Та й схожий готель на велику професорську дачу.

Готель «Море» ідеально підходить для сімейного відпочинку з дітьми. Алушта здавна вважається оздоровчим курортом. Природний кисневий коктейль робить відпочинок не тільки цікавим, але і корисним. Для дітей на території готелю є кілька обладнаних ігрових майданчиків для різних вікових груп. Вони розташовані в парку і на пляжі готелю. Дитяча ігрова кімната визнана нашими гостями однієї з кращих серед кримських готелів. З дітьми захоплююче займаються професійні аніматори і вихователі. При необхідності номер готелю може бути обладнаний дитячим ліжечком. В меню ресторану передбачено спеціальне дитяче меню.

Для дітей:

від 3-х до 5-ти:

  • рухливі ігри на нашій новій площадці і на пляжі;
  • ліплення, розфарбовування, орігамі;
  • перегляд мультиків;
  • читання казок;
  • ранки та подання;
  • щотижня - в гостях у лялькового театру;
  • тричі на тиждень - дискотека для малюків.

від 6-ти до 10-ти:

  • Ранкова зарядка;
  • акваеробіка;
  • спортивні ігри: футбол, веселі старти;
  • Квест по території;
  • гри на пляжі;
  • інтелектуальні ігри;
  • творчі майстер-класи;
  • тематичні вечірки;
  • свята Нептуна;
  • дискотеки;
  • комп'ютерні ігри;
  • футбольні чемпіонати.

Вартість в червні від 6000 руб. за людину в добу

Готель-пансіонат «Морський» розташований на самому березі Чорного моря в ялівцевого гаю на південному березі Криму в селищі Семидвір'я між Алуштою і Новим Світом. З берега бухти відкривається чудовий вигляд: праворуч гора Аю-даг (Ведмідь-гора), ліворуч Дракон-гора (мис Меганом).

2-х, 3-х і 4-х поверхові вілли знаходяться на території заповідника, де ростуть кипариси і тисячолітні ялівці. Унікальне розташування готелю поблизу Алушти дозволяє насолоджуватися лікувальним повітрям, чистим морем і тишею навколишніх парків на відокремленій території, при доступності різноманітних розваг.

Серед безлічі пансіонатів Алушти, готель «Морський» вигідно вирізняється прекрасною атмосферою для сімейного відпочинку. Зробивши вибір на користь готелю «Морський», ви можете бути впевнені що ваш відпочинок в Алушті буде комфортним і залишиться в пам'яті приємним спогадом на довгі роки!

Харчування: Дворазове харчування входить у вартість (сніданок і обід - «шведський стіл»). У раціоні виключно свіжі м'ясо і риба, фрукти і овочі, на обід пропонуються кримські вина. Передбачено вегетаріанське і дитяче меню.

Для дітей:

  • послуги няні;
  • дитяча кімната;
  • дитячий ігровий майданчик.

В номер можна встановити дитяче ліжечко.

Вартість в червні від 2200 руб. за людину в добу

Курорт-готель "Демерджи" розташований в центрі Алушти на самому березі Чорного моря. Назва готелю подарувала одна з найвідоміших і найкрасивіших гір у Криму «Демерджі», що в перекладі з тюркського означає «гора-коваль». Територія готелю Алушти «Демерджі» примикає до міського парку міста. На території готелю розташовані 5 комфортабельних корпусів і два 2-х поверхові котеджі, лікувальний корпус. Пансіонат розташований на території площею 2 га, на якій росте більше 40 видів субтропічних рослин.

Пляж: власний, дрібна галька пляж, до якого Ви можете дійти за 3-5 хвилин по тіні міського парку. Закритий пляж оснащений тіньовими навісами, лежаками, туалетами, душами, баром. Дерев'яні тапчани видаються безкоштовно; пластикові лежаки, шезлонги, парасольки - в прокат.

Для номерів категорії «люкс» користування пластиковими лежаками безкоштовно.

Харчування: Все включено

Для дітей:

  • Ігровий майданчик.

Вартість в червні від 2470 руб. за людину в добу

ЗАХІДНИЙ КРИМ

м Євпаторія Санаторно - оздоровчий комплекс "ІМПЕРІЯ"
Комплекс розташований в самому серці популярного кримського курорту - в місті Євпаторія, на березі Чорного моря, в п'ятдесяти метрах від власного пляжу. Славиться оздоровчий комплекс чудовою кухнею, комфортабельними номерами, висококваліфікованими медичними фахівцями і привітним обслуговуючим персоналом.
Харчування: Все включено!

Для дітей:
У літню пору для гостей пропонується весела щоденна доросла та дитяча анімаційна програма з безліччю ігор, конкурсів, майстер-класів та розваг!
дитячий майданчик, розташованої на території комплексу, обладнаної ігровим комплексом, гойдалками і каруселлю;
гри в басейні: «Водне поло», «Піратська братва»;
спортивний майданчик.
м Євпаторія Санаторно - оздоровчий комплекс ІМПЕРІЯ   Комплекс розташований в самому серці популярного кримського курорту - в місті Євпаторія, на березі Чорного моря, в п'ятдесяти метрах від власного пляжу
Для дорослих і дітей:
Перлиною Санаторно-оздоровчого комплексу «Імперія» є сучасний медичний центр європейського рівня, де встановлено новітнє обладнання, зібраний висококваліфікований персонал, застосовуються прогресивні методи лікування і діагностики в комплексі з високоефективними оздоровчо-реабілітаційними програмами. Для відновлення здоров'я в центрі активно використовуються тільки природні кримські продукти. Це традиційні лікувальні живі бруду, привезені з озера Саки, які надають виражений протизапальний і антибактеріальний ефект, а так само мінеральна вода «Планета», кримські трави і багато іншого.
Пляж: піщаний обладнаний

Вартість в червні від 2280 руб. на добу на людину.

Пансіонат "Південний" розташований в курортній зоні селища Миколаївка, на західному березі Криму в 38 км від Сімферополя, в прекрасному парку, який є одним з кращих на південно-західному березі Криму. Парк спроектований фахівцями Нікітського ботанічного саду. Особливу красу здравниці надає близькість моря і обладнаний пляж, протяжністю 120 м. У п. Миколаївка розташований храм Миколи Чудотворця.

Харчування: триразове "шведський стіл" в двох затишних залах, в будівлі пансіонату.

Для дітей

  • дитячий відкритий басейн з прісною водою (глибина 0,6 м);
  • бебі-клуб;
  • дитячий майданчик;
  • дитяча анімація;
  • мотузковий парк.

Вартість в червні від 1600 руб. за людину в добу

Готельний комплекс «Крапля моря» розташованій на березі Каламітської затоки Чорного моря между Севастополем и Євпаторією, в одному з кращих курортних Місць Криму селіщі Піщане. Блізькість до моря (перша лінія), чистий пісочно-гальковий пляж, комфортабельні умови проживання и різноманітна анімаційна програма для дітей та дорослих роблять готель Привабливий для сімейного, дитячого та молодіжного відпочинку. Унікальний і цілющий клімат, пологе морське дно, що сприяє швидкому прогріванню води, ідеально підходять для пляжного відпочинку в Піщаному з дітьми.

Харчування: 3-разове харчування: сніданок, вечеря «шведський стіл». Обід (комплексний).

Для дітей:

  • дитяче відділення в басейні;
  • дитячий майданчик;
  • На пляжі готелю працює дитяча кімната "Теремок", де проводяться майстер-класи для дітей, творчі заняття ліплення, малювання, кольорознавства або аплікації. Режим роботи: з 10-00 до 13-00 та з 15-00 до 18-00.

Вартість в червні від 2324 руб. за людину в добу

Пансіонат «Променистий» має впорядковану, доглянуту територію площею 6,5 га, розташований в безпосередній близькості від моря, є найкращим пансіонатом західного узбережжя Криму. Комфортабельні номери, мальовничий ландшафтний парк, сучасна інфраструктура та лікувальний корпус - ось складові відмінного відпочинку.

Пансіонат «Променистий» - єдиний на південно-західному узбережжі Криму має професійний 50-метровий плавальний басейн (6 доріжок) з водою, що підігрівається. Тут є всі умови для заняття спортом: сучасний спортивний містечко, новий спорткомплекс з комплексом бань.

Харчування: 3-х разове комплексне, обслуговування офіціантами. Сучасні зали їдальні обладнані кондиціонерами.

Для дітей:

  • дитячий басейн з морськими гірками з прісною водою;
  • дитячий майданчик.

Вартість в червні від 1650 руб. за людину в добу

Новости