Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Роумінг в Криму: МТС, Мегафон, Білайн і Теле2

  1. МТС: зв'язок в Криму
  2. Мегафон в Криму
  3. Білайн в Криму
  4. Теле2 в Криму

У сезоні 2017 умови і тарифи російських мобільних операторів на зв'язок в Криму змінилися. Щоб було зручніше вибрати оператора, оптимальний тариф і заощадити на зв'язку, читайте порівняльний огляд умов 4 основних операторів Росії - МТС, Мегафон, Білайн і Теле2.

МТС: зв'язок в Криму

Більшість кримчан використовують саме МТС, і це не дивлячись на те, що «свого» МТС на півострові немає.

Що стосується тарифів в роумінгу, оптимальний варіант - тарифи групи Smart. На тарифі Smart mini потрібно підключити опцію «Скрізь як удома». Обійдеться послуга в 100 руб. в місяць. Саме так я і зробила перед поїздкою (номер у мене московський).

У сезоні 2017 умови і тарифи російських мобільних операторів на зв'язок в Криму змінилися

Ціни МТС на роумінг в Криму

Перед поїздкою я підключила (за бали) послугу «Скрізь як вдома» на місяць (менше неможливо). І користувалася зв'язком по домашньому тарифом, нічого зайвого списано не було. Зв'язок працювала всюди, а ми забиралися в самі різні куточки Криму. Єдиний момент, у мене був відключений мобільний Інтернет і я не перевіряла, як він працює. У всьому іншому - ніяких претензій до оператора.

На тарифах Smart і Smart Безлімітіще потрібно підключати послугу Вся Росія Smart. Варто також - 100 руб. в місяць.

На тарифах Smart + і Smart Top навіть і підключати додатково нічого не доведеться, тарифікація буде здійснюватися за тарифами домашнього регіону.

Мегафон в Криму

Мегафон пропонує опцію, яка так і називається «Крим». При підключенні опції вхідні дзвінки будуть безкоштовними, вихідні - 5 руб. / Хв, смс - 3 руб., Інтернет - 5 руб. / 1 ​​Мб. Вартість опції - 15 рублів на добу. Так що, насправді, не дуже вигідно і виходить. Втім, якщо їдете за все на тиждень, то обійдеться порівняно недорого.

Без підключення опції Крим, всі вхідні і вихідні дзвінки коштують 9,99 грн. / Хв., Смс - 4,90 руб., Інтернет - 9,90 руб. / 1 ​​Мб.

Ціни на роумінг в Криму Мегафона

На другому телефоні в нашій подорожі по Криму був якраз-таки Мегафон і він не працював. Відразу по прильоту в аеропорт Сімферополь була виявлена ​​ця прикра неприємність. Чому сімка взагалі не працювала, залишилося загадкою. Але нічого з'ясовувати на місці ми не стали, тому що був МТС по домашнім тарифами, а на крайній випадок ще і Білайн.

Білайн в Криму

Білайн для роумінгу по Росії пропонує відмінну опцію Моя країна. Підключення всього 25 руб. одноразової плати, і всі вхідні, вихідні та смс по 3 руб. Але - на територію Криму і Севастополя ця опція не поширюється.

Спеціально для зв'язку в Криму Білайн взагалі нічого цікавого не пропонує. Оптимальний варіант тарифи групи Все. На самому економному тарифі ВСЕ 1, наприклад, вхідні дзвінки обійдуться в 1,5 руб. / Хв., Вихідні - 4 руб. / Хв., Смс - 4,95 руб., Інтернет 9,95 руб. / 1 ​​Мб. При цьому, все витрачається повз пакета, тобто, оплачується додатково.

Ціни на зв'язок в Криму Білайн

Можу сказати, що сім-карта Білайн працювала нормально, хоча, ми їй не користувалися, а тримали на всякий випадок. Але вона завжди була в робочій стані і ловила мережу.

Теле2 в Криму

Оператор Теле2 для відпочинку в Криму пропонує підключити опцію «В Криму як вдома». Коштує послуга 6 руб. / День. При підключенні опції всі вхідні будуть безкоштовні, вихідні - 5 руб. / Хв. Смс обійдеться в 3,5 руб., Інтернет - 5 руб. / 1 ​​Мб. Плюс одноразово потрібно буде заплатити за підключення 30 руб.

Плюс одноразово потрібно буде заплатити за підключення 30 руб

Ціни на роумінг в Криму Теле2

Діліться своїми відгуками і порадами в коментарях до посту. Проект про-крим.рф завжди радий бачити відгуки читачів.

Новости