Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити рибальські ваги або безмін в Санкт-Петербурзі.

Трофейний сазан повалений і вже заведений в підсак, втомлена риба ледь ворушить плавниками Трофейний сазан повалений і вже заведений в підсак, втомлена риба ледь ворушить плавниками. Відрізав його на мат і зробивши пару-трійку фото, саме час відпустити красеня геть.

Але тільки після того, як рибалка довідається точний його вага і визначить - побитий рекорд двох річної давності чи ні. Стрілка впевнено поповзла вниз, із завмиранням серця рибалка стежить за нею ... Дев'ять, десять, одинадцять кілограм - перемога, новий рекорд!

Без компактних рибальських ваг не обходиться жоден виїзд на риболовлю. Компактні і невибагливі, вони не займуть багато місця рюкзаку і напевно стануть в нагоді не тільки на водоймі, але також і в побуті.

Саме з цієї причини рибальські ваги, купити які ви можете в цьому розділі нашого інтернет магазину, напевно знайдуть своє місце в рибальському рюкзаку, потіснивши екстрактор, зевник і кораблик для підгодовування .

Представлені в даному розділі моделі можна розділити на дві загальні категорії:

  • Механічні ваги, що працюють за принципом безміна. Точність вимірювання у них досить низька, проте в своїй роботі вони не вимагають елементів живлення;
  • Рибальські ваги електронні, працюють від пальчикових батарейок, користуються величезною популярністю. Компактні розміри, висока точність вимірювання і вкрай демократичний цінник - ось їх основні переваги.

Новости