Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кіпр: відпочинок з дітьми Все включено, кращі готелі з пляжем, аквапарком, гірками

  1. Aphrodite Hills Hotel
  2. St Raphael Resort
  3. Atlantica Aeneas Resort & Spa
  4. The Golden Coast Beach Hotel
  5. Palm Beach

Вважається, що Кіпр, острів Афродіти, трохи не те місце, куди слід їхати на відпочинок з дітьми по «все включено». Але ця система має переваги в разі, якщо їде велика сім'я з різновіковими дітьми, або обране затишне місце значно віддалене від благ цивілізації, і тільки все включено дозволить провести хороший відпустку біля берега теплого моря.

Чи не найпопулярніша серед активних і допитливих відпочиваючих програма all inclusive все ж дозволить батькам з малюками вирішити питання з дитячим харчуванням, дозвіллям і пляжем. Їх буде вирішувати персонал готелю, а мама і тато більше часу приділять своїм чадам. Залишається тільки вивчити рейтинг готелів Кіпру і вибрати з наявних пропозицій підходящий варіант.

Aphrodite Hills Hotel

Aphrodite Hills Hotel

П'ятизірковий комплекс, розташований на Кіпрі поблизу від містечка Пафос, запрошує відпочити всією сім'єю за програмою «все включено». До його сильних сторін відносяться розкішна територія і створені умови для відпочинку з дітьми.

Гостями готелю можуть стати діти різного віку: від немовлят до підлітків. Для комфортного проживання передбачено достатню кількість сімейних номерів, з яких відкривається вид на морські води або на басейн. Місткість подібних кімнат від двох до п'яти осіб. Номерний фонд дозволяє розмістити кілька сімей, які приїхали відпочити на Кіпр і оплатили «все включено», в житло, обладнаному персональним басейном.

Всередині обов'язково буде персональний санвузол, балкон і телевізор з мультиками для малюків. За запитом батькам нададуть дитяче ліжко. Подихати свіжим повітрям, оглядаючи місцеві краси, можна з балкона. У число зручностей входять цілодобова пральня і можливість погладити речі.

Для дітей передбачена шикарна розважальна програма по віковим групам. Для цього на території працює ціла Піратська село. Малюкам до трьох років запропонують ясла, дітвора постарше може з'їсти сніданок в компанії улюбленого персонажа з мультфільмів Діснея. Для середнього віку пропонуються танці і ігрові програми з казковими персонажами.

У підлітків теж буде своє «все включено», для них працюють спортивні інструктори і стилісти. Спортивні ігри проводяться на футбольній або волейбольної майданчиках, для активних передбачені тематичні квести. Дівчаткам пропонують майстер-класи по зачісках або макіяжу. Спільно підлітки можуть освоїти мистецтво популярних на Кіпрі танців, а потім проявити свої навички на вечірній дискотеці.

Оплатили «все включено» туристи можуть відвідувати з дітьми все шість ресторанів, в головному є окремий буфет для дітей з особливим меню і фішка - домашні десерти.

На жаль, доступний відпочиваючим пляж знаходиться в п'ятнадцяти хвилинах їзди від номерів. Але ця проблема вирішена регулярно курсують автобусами, що, зрозуміло, входить в пакет все включено. Відпочиваючі можуть безкоштовно користуватися пляжним обладнанням.

St Raphael Resort

St Raphael Resort

Це 1 лінія біля гавані в Лімассолі, що дозволяє чудово відпочити з дітьми різного віку. Максимальна кількість проживаючих в номері - п'ять чоловік, надаються зручні ліжечка для малюків. Просторі сімейні номери обладнані всім необхідним для відпочинку, частина кімнат виходять вікнами на гавань. До речі, вибравшись на Кіпр відпочити по лінії все включено на своїй яхті, можна причалити в належить готелю марині.

Готель пропонує всім відпочиваючим, в тому числі і сімейним, розслабитися по повній програмі, замовивши тариф «ультра все включено». Як і інші готелі Кіпру з власним пляжем він пропонує провести час біля самої води, не покидаючи території готелю. Це як раз варіант для маленьких діток, їх можна відпустити будувати на березі піщаний замок або за руку завести в воду по пологому спуску. Підліткам сподобаються ряди розкішних яхт в готельної гавані.

Якщо хочеться відпочити під час спеки у води - можна відвідати один з двох басейнів: один - для дітей, другий - просто чарівний для всієї родини. Ресторан-бар Амфібіон - це симбіоз плавального басейну і системи смачного харчування все включено. Щоб випити соку навіть не потрібно виходити з води, досить підпливти до стійки і замовити бажаний напій, тим більше що і це теж «все включено» в поняття хорошого відпочинку. Решта відпочиваючі можуть сидіти в барі просто над водою.

Усе інше, практично цілодобове, харчування по системі шведський стіл або на замовлення по меню, відбувається в ресторанах з різними світовими кухнями. Для замовили систему «ультра все включено» пропонується окремий дитячий стіл, з різноманітними стравами.

Днем щодня працюють дитячий майданчик і клуб «Весела бджілка», де хлопці грають під наглядом аніматорів. Їх чекає яскраве шоу з дискотекою. Іноді можна вийти з готелю, що надає послугу все включено, і подивитися, як виглядає вечірній Лімассол.

Atlantica Aeneas Resort & Spa

Atlantica Aeneas Resort & Spa

Найкращі готелі Кіпру чекають відпочиваючих з дітьми в Айя-Напі. Сімейним відпочиваючим надаються стандартні номери з додатковими ліжками або двокімнатні апартаменти з поліпшеним плануванням. Для дорослих і дітей працюють канали на рідній мові.

Розглядаючи для відпочинку готелі Кіпру, надають опцію «все включено», вибирайте саме її, якщо вирушаєте навіть з однією дитиною. Інакше в цьому конкретному готелі доведеться оплачувати кожну пляшку води для дітей. Ну а сплативши один раз «все включено», можна весь відпочинок харчуватися, не обмежуючи себе у виборі, в декількох ресторанах, що пропонують на вибір страви з кухонь різних народів. Тут є, що вибрати для дітей будь-якого віку, є дієтичне і навіть веганські меню.

Дітям сподобається вибирати собі їжу в салат-барі, подивитися, як готуються страви на відкритій кухні або взяти участь в тематичному кулінарному вечері. Це дійство відбувається у відкритому ресторані поблизу басейну.

В програму відпочинку тут включені анімація в дитячому клубі, проте доступний тільки англомовний варіант, і щовечора шоу-програма для дітей з традиційною дискотекою. Діти старшого віку можуть спробувати себе в якості зірки тенісного спорту або гравця в сквош, а дівчатка оцінять аеробіку в басейні.

Якщо ви вибрали цей готель Кіпру через аквапарк, вирушайте сім'єю поплавати в закритому підігрівається басейні. Ну а в жарку пору все включено, і навіть бризки, в просторому піратському басейні для дітей молодшого та середнього віку. Такий чудовий дитячий басейн-бризковики зустрічається не у всіх готелях з водними гірками.

Тут є все необхідне, щоб плескатися всмак, набирати прозору воду з пащі великий жаби або скотитися з безпечного атракціону з гірками. До речі, бризговики обладнаний відеоспостереженням, так що батьки можуть в будь-який момент подивитися, чим зайнятий в жабнику їх дитина.

А буквально в ста метрах від огорожі готелю розташований чарівний міський пляж.

The Golden Coast Beach Hotel

The Golden Coast Beach Hotel

Готелі «все включено», орієнтовані на спокійний сімейний відпочинок, є і на одному з кращих курортів Кіпру Протарасе. Місце давно уподобано батьками з дітьми, що не потребують гучної пляжного життя. Воно запропонує можливість, не витрачаючи зайвий час, відвідувати кращий пляж поблизу готелю і дихати свіжим повітрям його зеленіючих садів.

Цей готель знаходиться в центральній частині курорту, але віддалений від звичних розваг. Підліткам тут буде нуднувато, але сім'ям з дітьми, поки ще не вимагають вечірніх походів і віддають перевагу відокремленому відпочинку, тут буде краще, тим більше що і тут буде «все включено». При бажанні міське життя доступна, але тільки на відстані кількох зупинок автобуса.

Особливо розвиненої туристичної інфраструктури в цьому місці Кіпру не спостерігається, найкращим виходом в плані харчування буде тариф «все включено». Відпочиваючим з дітьми пропонуються стандартні або покращені номери, з видом на пляж або на зелені сади, що вміщають максимально чотирьох відпочиваючих. Деякі кімнати обладнані двоярусними ліжками, але для малюка до двох років принесуть окреме ліжечко і грошей за неї не візьмуть.

Анімація проводиться на зрозумілій дітям мовою, їх запрошують пограти на відкриту дитячий майданчик або відвідати ігрову кімнату в корпусі. Дітей старшого віку заманюють дартсом, караоке або настільним тенісом. У цьому дивовижному місці можна займатися навіть віндсерфінгом або кататися на каное, але, на жаль, ця послуга не входить в відпочинок, оплачений як «все включено».

Готель відзначений чотирма зірками. Сніданки і вечері в форматі «шведський стіл» подають в стандартному ресторані, а ось обіди сервірують в стилізованій таверні, що спеціалізується на острівної кухні Кіпру.

Дорослі можуть відправити дитину плавати в окремий спеціальний басейн або пройти двісті метрів до красивого пляжу острова, де все обладнано для пляжного відпочинку. Розташування та чудовий пляж - головні козирі цього готелю для відпочинку всією сім'єю.

Palm Beach

Palm Beach

Погода і пляжі міста Ларнака ідеальні для розслабленого відпочинку разом з дітьми. У розташований практично у води PalmBeach краще привозити маленьких і підрощених дітей, підліткам тут доведеться сидіти разом з батьками, але може воно й на краще.

Популярні курорти Кіпру, типу Ларнаки, пропонують хороший пляжний відпочинок в оточенні яскравої острівної природи, але в розумному віддаленні від шуму цивілізації. Плюс готелю в близькості до аеропорту, можна без проблем привезти дітей, які не люблять далекі поїздки в громадському транспорті.

Другий плюс, побічно відноситься до «все включено», полягає в чудовому піщаному пляжі, на якому не треба шукати лежак і місце під кіпрським сонцем. Глибина моря дозволяє грати на мілководді малечі, заходити подалі дітям старшого віку і відправлятися в далекий заплив підліткам з батьками.

Ну а любителі відпочинку біля басейну можуть плавати в одному з трьох, розташованих прямо в великому екзотичному саду. Особливою анімації тут немає, але дітей запрошують провести час на обладнаній ігровій площадці.

Гостинний Кіпр, готелі, дають можливість відпочити з сім'єю без проблем, заздалегідь сплативши «все включено», на даний момент є гарною альтернативою більш розкрученим туристичним країнам. Острівні готелі все частіше переходять на таку систему оплати відпочинку, приваблюючи туристів з дітьми і даючи їм можливість насолодитися чудовою природою і морем, і при цьому користуватися всією розвиненою туристичною інфраструктурою.

Новости