Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Греція Крит готелі 4 зірки все включено: рейтинг, відгуки

  1. Найпопулярніші курорти на острові Крит
  2. Чим готелі 4 зірки відрізняються від інших категорій?
  3. Греція Крит готелі 4 зірки все включено - рейтинг
  4. Agapi Beach All Inclusive Hotel 4 *
  5. Підібрати номер в Agapi Beach All Inclusive Hotel
  6. Підібрати номер в Samaria Hotel
  7. Підібрати номер в Imperial Belvedere Hotel
  8. Підібрати номер в Silver Beach Hotel & Apartments - All inclusive
  9. Кращі готелі 4 зірки для молоді
  10. Відгуки про готелі 4 зірки

Автор Гід по Греції На читання 8 хв.

Греція - один з найбільш казкових курортів в світі, де поєднуються дивовижні мальовничі панорами з незвичайними морськими пейзажами. Країна давньогрецьких Богів - відмінне місце для яскравого і незабутнього відпочинку.

Тут Ви зможете зануритися в атмосферу затишку і краси, насолоджуючись гостинністю середземноморських ресторанчиків і місцевого населення.

Тут Ви зможете зануритися в атмосферу затишку і краси, насолоджуючись гостинністю середземноморських ресторанчиків і місцевого населення

Для любителів активного відпочинку наданий широкий вибір дозвілля та розваг, в тому числі великий спектр екскурсійних програм.

Острів Крит - найбільший грецький острів, який став дуже популярним курортом серед туристів.

Велика кількість історичних пам'яток, приголомшливі пейзажі, маленькі європейські містечка, справжня грецька кухня так і ваблять гостей відвідати цей райський куточок.

Велика кількість історичних пам'яток, приголомшливі пейзажі, маленькі європейські містечка, справжня грецька кухня так і ваблять гостей відвідати цей райський куточок

Читайте статтю про те, як розібратися в різноманітті готелів Санторіні .

Чи збираєтеся на Родос? Про готелях системи "все включено" читайте тут .

Найпопулярніші курорти на острові Крит

Як і будь-який курорт, острів Крит умовно поділяють на кілька великих і найпопулярніших туристичних областей: Ханья, Ретімно, Іракліон і Лассіті Як і будь-який курорт, острів Крит умовно поділяють на кілька великих і найпопулярніших туристичних областей: Ханья, Ретімно, Іракліон і Лассіті.

Ретімно і Ханья підходить для любителів спокійного безтурботного відпочинку. Храми і монастирі, мальовничі старовинні вулички, таверни і кафе на чудових узбережжях не дадуть нудьгувати туристам, радуючи багатством історії і грецькими делікатесами.

Молодь, яка віддає перевагу активний спосіб життя, із задоволенням вибирає для відпустки Іракліон - столицю Криту. Саме тут туристи насолоджуються бурхливим нічним життям.

Дискотеки, клуби, бари відкривають свої двері з настанням вечора і пропонують невичерпні розважальні програми, величезний вибір всіляких коктейлів і музику на будь-який смак.

Лассіті - це курорт, що поєднує в собі давню культуру Греції і сучасну розкіш. Життя в цій області кипить в будь-який час доби, надаючи всім бажаючим можливість стати учасником дивовижних грецьких фестивалів і свят.

Любителі шопінгу можуть насолодитися походом по дорогих бутіках, і потім повечеряти в шикарному ресторані. А вночі гості можуть провести час в елітних клубах, ресторанах або на борту висококласних яхт під хмарою штучної піни.

Чим готелі 4 зірки відрізняються від інших категорій?

Готелі на Криті абсолютно різних категорій - від простих недорогих апартаментів до розкішних і дорогих вілл Готелі на Криті абсолютно різних категорій - від простих недорогих апартаментів до розкішних і дорогих вілл.

Готельні комплекси від 4-ох зірок відкривають свої двері для всіх бажаючих, що вважають за краще затишні номери з кондиціонером і системою харчування «Все включено».

Великі готелі мають шумоізоляцією, на відміну від невеликих гостьових будинків, що істотно позначається на відпочинку, особливо в таких містах, як Іракліон і Агіос Ніколаос.

Більшість туристів вибирають готелі з системою харчування «Все включено», щоб не турбуватися про приготування їжі. Знайти готель на Криті з категоріями від однієї зірки до трьох з системою «Allinclusive» дуже складно.

У більшості випадків такий готель буде занадто маленьким і перебувати в віддаленому розташуванні від моря. Так само вони не передбачають ніякої анімації.

П'ятизіркові готелі вражають своєю розкішшю і пишністю, проте за ціною такий відпочинок може вийти в кругленьку суму.

Найоптимальнішим варіантом для безтурботного і комфортного відпустки є чотиризіркові готелі, де дорослі насолоджуються різноманітною кухнею, кваліфікованим доброзичливим персоналом і широким спектром послуг, а діти не встигають нудьгувати, беручи участь в цікавих анімаційних програмах.

Відпочинок без турбот, який об'єднує ціну і якість - це готелі 4 зірки на острові Крит з системою «Все включено».

У нас є стаття про те, чим цікавий   острів Санторіні У нас є стаття про те, чим цікавий острів Санторіні .

Чи збираєтеся в Кефалонію? Відгук про курорт читайте тут .

А з цього посилання https://dzadziki.com/guide/kefalonija-kefalinija/dostoprimechatelnosti-kefalonii.html можна дізнатися пам'ятки Кефалонии в Греції

Греція Крит готелі 4 зірки все включено - рейтинг

На Криті існує величезний вибір чотиризіркових готелів, розташованих як у значному одиничному будівлі, так і тягнуться на неосяжній території гостинних комплексів На Криті існує величезний вибір чотиризіркових готелів, розташованих як у значному одиничному будівлі, так і тягнуться на неосяжній території гостинних комплексів.

Ті, хто вважають за краще тишу і самітність, заселяються в окремі бунгало, ті, хто любить відпочивати у великих компаніях - в багатоповерховому корпусі.

  • Agapi Beach All Inclusive Hotel 4 *

    Один з кращих критських готелів, що складається з двох головних будівель і селища з маленьких вілл, знаходиться в прибережному курорті - Амудар'я - в шести кілометрах від Іракліону Один з кращих критських готелів, що складається з двох головних будівель і селища з маленьких вілл, знаходиться в прибережному курорті - Амудар'я - в шести кілометрах від Іракліону.

    Близькість до моря, наявність анімаційної програми, в тому числі живих концертів з класичною музикою, радують своїх гостей, створюючи привітну і розслаблюючу обстановку для всієї родини.

    Кухня готелю не залишить Вас байдужим, розкриваючи все багатство грецького сніданку і інтернаціональних страв.

    Підібрати номер в Agapi Beach All Inclusive Hotel

  • Samaria Hotel 4 *

    Цей готель, незважаючи на відносно не великий розмір, дуже популярний серед туристів, які проводять свою відпустку за прогулянками по визначних пам'ятках Цей готель, незважаючи на відносно не великий розмір, дуже популярний серед туристів, які проводять свою відпустку за прогулянками по визначних пам'ятках.

    Samaria Hotel розташований в самому центрі курорту Ханья, що дає прекрасну можливість, переступивши поріг, зануритися в атмосферу історичних храмів і монастирів давньогрецького міста.

    Знаменитий Собор Введення в храм Богородиці знаходиться всього в п'яти хвилинах ходьби від готелю! Однак гостям доведеться бути готовим до пішій прогулянці до пляжу або навіть до поїздки на транспорті.

    Підібрати номер в Samaria Hotel

  • Imperial Belvedere Hotel 4 *

    У розпорядженні гостей цього розкішного і комфортабельного готелю сім басейнів, три тенісних корти, великі чисті номери з балконами, два ресторани і два бари У розпорядженні гостей цього розкішного і комфортабельного готелю сім басейнів, три тенісних корти, великі чисті номери з балконами, два ресторани і два бари.

    Для любителів вишуканого відпустки недалеко від готелю простягається поле для гольфу. Завдяки розташуванню на пагорбі звідси відкриваються прекрасні контрастні види на морський пейзаж і справжні грецькі сади.

    А для тих, хто хоче розслабитися в руках професійних масажистів і оточити себе грецькими ароматними оліями, ImperialBelvedereHotel дає можливість відвідати спа-центр абсолютно безкоштовно.

    Підібрати номер в Imperial Belvedere Hotel

  • Silver Beach Hotel & Apartments - All inclusive 4 *

    Цей затишний готель розташований на першій береговій лінії Цей затишний готель розташований на першій береговій лінії.

    Тут панує тиша і спокій.

    Гостям надається унікальна можливість спостерігати за дивовижною морською панорамою під час традиційного грецького сніданку і провести незабутню вечерю на відкритому повітрі в атмосфері казкового Криту.

    Підібрати номер в Silver Beach Hotel & Apartments - All inclusive

Кращі готелі 4 зірки для відпочиваючих з дітьми

Острів Крит наповнить відпустку радісними і щасливими моментами, як дорослих, так і дітей Острів Крит наповнить відпустку радісними і щасливими моментами, як дорослих, так і дітей.

Чотиризіркові готелі славляться не тільки насиченою анімаційної програмою, а й просторими номерами, де маленькі туристи можуть вдосталь використовувати всі готельне простір.

Дитячі майданчики, а так само гірки займуть молодших членів сім'ї на тривалий час, даючи батькам відпочити на пляжі з фруктовими коктейлями.

Відповідальні аніматори завжди готові урізноманітнити гри дітлахам і придумати цікаві цікаві конкурси.

Кращими чотирьохзірковими готелями на Криті для сімейних пар з дітьми вважаються:

  • SilverBeachHotel & Apartments- Allinclusive;
  • AgapiBeachAllInclusiveHotel;
  • LouisCretaPrincess;
  • KnossosBeachBungalows & Suites;
  • StarBeachVillage & WaterPark;
  • SirensBeach & Village.

При виборі місця проживання необхідно ретельно поставитися до вивчення курортної зони, де розташований готель. Якщо сім'я віддає перевагу спокійному і тихий відпочинок, краще розглядати курорти Ретімно або Ханья. Гучний і не сплячий Іракліон не підійде для ідеального спокійного відпустки.

Кращі готелі 4 зірки для молоді

А ось для активних молодих людей, які шукають пригоди і бурхливе нічне життя, область Іракліон підійде найкраще А ось для активних молодих людей, які шукають пригоди і бурхливе нічне життя, область Іракліон підійде найкраще.

StarBeachVillage & WaterPark 4 * популярний серед молоді завдяки порівняно невисокій ціні за проживання, власним Аквакомплекс і зручному місцю розташування в місті Херсоніссос . Якщо Ви любите ресторани і сутінковий веселощі, то Вам сюди.

Готель CapsisAstoriaHeraklion 4 * знаходиться в центрі Іракліона, що дозволяє зануритися в спадщину давньогрецької історії завдяки видам на пам'ятки, а також крокової доступності до архітектурних пам'яток.

З настанням сутінків досить пройти кілька хвилин, щоб опинитися в центрі нічного життя, зануритися в гучну метушню барів, ресторанів і дискотек.

Молодь, на думку якої готельний комплекс повинен розташовуватися максимально близько до пляжу, щоб вечорами можна було не поспішаючи прогулятися по прибережній смузі і заглянути в грецький затишний ресторан, вибирають такі чотиризіркові готелі, як: SilvaBeachHotel; LyttosBeach; SmartlineNeptunoBeach; HersonissosVillageHotel & Bungaalows.

Відгуки про готелі 4 зірки

Високий рівень сервісу, доброзичливий персонал, комфортабельні номери, пишна зелень на території готелю, найчистіше море - ці фактори найбільш часто туристи відзначають позитивними відгуками про чотиризіркових готелях на острові Крит Високий рівень сервісу, доброзичливий персонал, комфортабельні номери, пишна зелень на території готелю, найчистіше море - ці фактори найбільш часто туристи відзначають позитивними відгуками про чотиризіркових готелях на острові Крит.

Дарина, Ульяновська область: «Відпочивала в StarBeachVillage & WaterPark 4 *. Все просто відмінно! Хороший готель, є багато барів, ресторанів і атракціонів, як для дітей, так і для дорослих. Поруч є піщаний і гальковий пляжі ».

Наталя, Волгоград: «Готель SilverBeachHotel & Apartments- Allinclusive 4 * дуже затишний. З вікна відкривається приголомшливий вид, що дозволяє спостерігати за дивовижними рассветами. Доброзичливий ввічливий персонал. У номерах регулярно прибирають. Хороша і різноманітна їжа ».

Алена, Москва: «Гідний готель - AgapiBeachAllInclusiveHotel 4 *. Поруч хороший чистий пляж. Для дітей влаштовують анімаційні програми і дискотеку, а в ресторані надають дитячі стільчики. Якісна їжа. Велика чиста територія, покрита зеленню. Прибирання номерів на хорошому рівні. Уважний привітний персонал. Цікава денна та вечірня анімація. До Іракліону можна доїхати хвилин за десять ».

Острів Крит - дивовижний райський куточок, що розкриває свої двері для всіх бажаючих відпочити серед грецької неповторної культури.

Готелі з категорією 4 * і системою «Все включено» є найвдалішим вибором для тих, хто хоче забути про будь-які обов'язки, і мріє провести відпустку з комфортом і зручностями.

Крит надає широкий вибір готелів даного рівня, дозволяючи навіть найскрупульознішим туристам підібрати оптимальні умови за вигідною ціною.

1 027

Чи збираєтеся на Родос?
Чим готелі 4 зірки відрізняються від інших категорій?
Чи збираєтеся в Кефалонію?

Новости