Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп Ваги на квітень 2018 для жінок і чоловіків

  1. Любов і сімейні відносини
  2. Робота і фінанси, гороскоп грошей
  3. Гороскоп здоров'я і самопочуття

Суперечливі Ваги в квітні зможуть отримати розташування свого керівництва і підвищення по службі. Тільки не переставайте старанно працювати і уникайте сварок. Деякі перебувають у шлюбі Терези зіткнуться зі зрадою, що позначиться самим негативним чином на сімейних відносинах. До речі, ваша нервова система явно виснажена, так що приймайте негайних заходів по її відновленню.

У квітні 2018 гороскоп обіцяє Терезам істотні зміни в житті. Вам належить знайомство з цікавими людьми. Деякі з них виявляться досить впливовими. Не дивуйтеся, якщо ваші погляди на життя суттєво зміняться. Судячи по положенню зірок і навколишнього вас обстановці, це цілком зрозуміло. У професійному плані вам може посміхнутися удача, але тут важливо буде не упустити відповідний момент.

Ваги, що знаходяться у сварці зі своїми родичами, згідно з гороскопом на квітень 2018 року, зможуть налагодити засмучений відносини. У квітні будь грошове вкладення принесе вам певну вигоду. А що стосується любові і романтичних переживань, то тут спокій вам навіть і не сниться. В середині весни вас чекають несподівані зустрічі, чарівні побачення, легкий флірт і глибокі почуття.

Щасливі фактори і талісмани для знака Зодіаку Терези на квітень:

Число: 12 Число: 12

Камінь: Олександрит

Рослина: Шавлія

Колір: Фіолетовий

талісман: зірка Ерцгамми

Ім'я: Валентина

Тварина: Жаба

Сприятливі дні для знаку Терези в квітні 2018: 1, 4, 7, 11, 14, 18, 20, 22, 25, 29

Несприятливі, невдалі дні для знаку Терези в квітні 2018: 3, 9, 13, 17, 26, 27

Любов і сімейні відносини

Прогноз для сімейних Терезів. Гороскоп Терезів на квітень 2018 року попереджає представників цього знака Зодіаку про можливість виникнення проблем в сімейному житті. Причиною тому може стати нерозуміння з боку чоловіка. Постарайтеся вирішити дану проблему вкрай делікатно. Якщо вам вдасться оточити кохану людину увагою і турботою, то проблема дуже швидко зійде «нанівець».

Заради спокою в сім'ї Терези, як правило, готові піти на будь-яку поступку. Нехай і цей місяць не стане для вас винятком. В середині весни у вас може трапитися службовий роман. Але пам'ятайте - за почуттям деякої інтриги і новизни ховається цілий ряд проблем, які доведеться розгрібати. Подумайте заздалегідь, чи варта шкурка вичинки?

Ваги, що знаходяться в постійних відносинах, усунуть акценти на своїх дітей. Якщо з підростаючим поколінням виникають проблеми, астрологи радять вам вести себе жорсткіше, але при цьому не перегинаючи палицю. Заборони і рукоприкладство виключіть - дійте розумними доводами, використовуйте власний досвід.

Гороскоп для Терезів, що знаходяться в пошуку. Не поспішайте з'їжджатися зі своєю коханою людиною. Нехай цей період вашого життя стане для вас яскравим, чуттєвим і романтичним. Пройде час, і вам буде що згадати! А побутові проблеми можуть «вбити» вашу закоханість і дуже швидко ви розчаруєтеся в партнері.

Якщо ж ви всерйоз збираєтеся зареєструвати шлюб з вашим обранцем, то не поспішайте, дайте собі час на роздуми. Поспіхом прийнята пропозиція може виявитися помилковим. Як би вам згодом не довелося пошкодувати про поспішно прийняте рішення. Якщо ж похід в ЗАГС твердо запланований, то змістите дату реєстрації на літо - квітень для Терезів не найкращий період для весілля.

Робота і фінанси, гороскоп грошей

Увесь квітень 2018 року відбудеться для Терезів в постійному спілкуванні зі своїм керівництвом, численними партнерами і колегами. Ваша комунікабельність та дружність послужить вам добру службу. Ви зможете зміцнити власне службове становище і підняти авторитет в очах вищого керівництва.

В цей період часу всі важливі рішення вам слід приймати самостійно. Тільки так ви зможете захистити себе від можливих провокацій і інтриг. Чи не розкривайте свої наміри неперевіреними колегам, довіряйте тільки тим людям, чия надійність була доведена багатьма роками.

У своїй професійній діяльності не розраховуйте на везіння. Уважно вивчайте всю проходить через вас документацію. В даний час досить висока ймовірність виникнення проблем з її оформленням. Перша половина місяця для Терезів найбільш сприятлива для проведення фінансових операцій. Гарний настрій, енергія і оптимізм допоможуть вам досягти найкращих результатів у своїй роботі.

У квітні ви можете планувати велику покупку, відпустку чи інший захід, пов'язане з матеріальними витратами. Вам вдасться отримати в банку кредит з невисокою процентною ставкою.

Гороскоп здоров'я і самопочуття

В середині весни Ваги відчують незвичайну бадьорість і прилив сил. Якщо ви будете стежити за станом здоров'я, уникати оманливого весняного вітерця, то можете бути впевнені на «всі сто», що вам нема чого боятися. Єдине, на що варто звернути особливу увагу - це нервова система. Гороскоп рекомендує зайнятися в квітні фітнесом або іншим видом спорту. Після помірних фізичних навантажень переходите до розтяжок і розслаблюючим процедурам. Таким чином, ви зможете зміцнити свою нервову систему, а заодно скорегувати до літнього сезону фігуру.

Астрологи радять Терезам частіше займатися релаксацією, йогою і вибиратися з хорошою компанією на природу. Таким чином, ви надійно зміцніть свій фізичний і емоційний стан.

Гороскоп Овен на квітень 2018

Гороскоп Телець на квітень 2018

Гороскоп Близнюки на квітень 2018

Гороскоп Рак на квітень 2018

Гороскоп Лев на квітень 2018

Гороскоп Діва на квітень 2018

Гороскоп Ваги на квітень 2018

Гороскоп Скорпіон на квітень 2018

Гороскоп Стрілець на квітень 2018

Гороскоп Козеріг на квітень 2018

Гороскоп Водолій на квітень 2018

Гороскоп Риби на квітень 2018

Гороскоп на квітень 2018 Ваги підготовлений спеціально для сайту Все-Талісмани (http://vse-talismany.ru ©) - талісмани, амулети, гороскопи і прикмети

Подумайте заздалегідь, чи варта шкурка вичинки?

Новости