Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп на 2017 рік Терези (жінка, чоловік) - рік Півня

  1. Особливості гороскопу на 2017 рік Терези
  2. Чоловік-Терези: гороскоп на 2017 рік
  3. Чоловіки Ваги народжені з 23 по 30 вересня
  4. Чоловіки Ваги народжені з 1 по 12 жовтня
  5. чоловіки Ваги народжені з 13 по 23 жовтня
  6. Жінка-Терези: гороскоп на 2017 рік
  7. Жінки Ваги народжені з 23 по 30 вересня
  8. Жінки Ваги народжені з 1 по 12 жовтня
  9. Жінки Ваги народжені з 13 по 23 жовтня
  10. Покупки Терезів у 2017 році
  11. Заняття Терезів у 2017 році
  12. Гороскоп дружби для Терезів на 2017 рік

Настрій Терезів на початку 2017 року чудовим, що їм навіть пустотлива і всюдисуща Мавпа позаздрить. Але, про неї у Терезів залишаться одні спогади, а ось з Півнем зав'яжеться міцна і щира дружба. Гороскоп на 2017 рік Терезам пророкує хороший рік, в якому буде місце і розваг, і активній роботі. Хоча, з ким-то належить розлучитися, а кого-то не тільки впустити в своє життя, а й ніколи не випускати з неї. Взагалі, сюрпризів і несподіванок буде, хоч відбавляй, тому морально до них підготуйтеся.
Любовний гороскоп на 2017 рік Терези

Головне, Терезам самим розібратися в собі - що і коли їм потрібно. Тоді, Півник зможе їм не тільки допомогти у важкий момент, але і вгадати заповітні бажання. Ваги можуть бути надмірно безтурботними, що насторожить господаря року. Але, одного разу оступившись, вони зрозуміють, що шлях до щастя не такий вже легкий і короткий. Гороскоп на 2017 рік Терезам в лютому пророкує захист і моральну підтримку з боку Півня. Тільки, і ви не забудьте проявити доброту і м'якість до цього птаха. Гороскоп на 2017 рік кар'єри і бізнесу Ваги

Що стосується грошей, то їх буде рівно стільки, щоб відчувати себе спокійно і впевнено. Ваги навіть зможуть допомагати людям, які мають потребу у фінансах більше, ніж вони. Гороскоп на 2017 рік Терезам не радить смітити грошима і щодня влаштовувати шопінги. Так, ви не зможете накопичити кошти ні на відпочинок, ні на облаштування житла. У березні 2017 року Терезам захочеться творити, творити і надихати! Гарне бажання, особливо для тих, хто талановитий і унікальний від природи. Терезам не захочеться сидіти в офісі, тому вони кинуться шукати щось новеньке і захоплююче. Можливо, що ви напишіть книгу, яку видадуть величезний тиражем. Пам'ятайте, що гонорар за шедевр краще відкласти в скарбничку, а не витрачати. Сімейний гороскоп на 2017 рік Терези

Гороскоп на 2017 рік Терезам пророкує чудовий час, в якому знайдеться місце для великої любові і легкого флірту. Півень рекомендує визначитися, в які саме тони Ваги хочуть розфарбувати своє особисте життя. Якщо ви вирішили пурхати, як метелик, то на конкретні відносини і розраховувати не варто. Ну, а якщо у Терезів є бажання створити міцний союз і зустріти другу половинку, то потрібно стати серйозніше і сміливіше. Тим більше, що рік Півня чудово підходить для шлюбу. Навесні очікується несподіваний приїзд родичів і зустрічі зі шкільними друзями. З дітьми турбот не буде, адже навчання і здоров'я у них на позначку «5». Гороскоп здоров'я на 2017 рік Терези

Влітку 2017 роки Терези, як і планували, відправляться в далекі дали. Маршрут можете вибирати самі або довіритися в цьому питанні турагенції. Півень знає точно, що куди б, Терези не поїхали, їм всюди будуть раді, а вони чудово проведуть час. Звичайно ж, начальство не буде в захваті, коли побачить вашу заяву на відпустку, але доведеться змиритися. Тим більше, що Терези стільки подарунків улюбленому шефові з моря привезуть. Гороскоп на 2017 рік Терезам радить восени проявити себе в мистецтві або політичної діяльності. У вас є всі передумови, так і здатності, щоб домогтися успіху в культурному і громадському сфері.

В середині осені 2017 амбіції Терезів будуть надмірними. Навіть начальник на роботі буде відверто наляканий вашими запитами і напористістю. Тож не дивно, адже Терези без зайвої скромності заявляють про те, що хочуть (і стануть!) Бути директором фірми. Гороскоп на 2017 рік Терезам пророкує кар'єрне зростання і нову високооплачувану посаду. У грудні належить підвести підсумкову риску під тим, що було зроблено в рік Півня. До речі, домоглися Ваги багато чого, тому є, чим похвалитися і пишатися. Якщо є бажання, то святкувати Новий рік можна не вдома, а за кордоном - фінанси дозволяють. Збирайтеся і вирушайте в дорогу!
Гороскоп на 2017 рік Терезам обіцяє гармонійні відносини з членами сім'ї. Ви так змінилися в кращу сторону, що домочадці будуть щиро дякувати Півня за хорошу виховну роботу, проведену з Терезами. На честь Півня можете влаштувати народне гуляння - з феєрверком, шашликами у дворі будинку і в компанії з сусідами.

Особливості гороскопу на 2017 рік Терези

Представникам даного знака гороскоп на 2017 рік прогнозує велику кількість людей навколо них, вони будуть приходити і йти, постійно змінюватися. В один момент Ваги відчують, що на них намагаються тиснути з боку, нібито хтось захоче заволодіти ними повністю, позбавити від спілкування з усіма знайомими, що б повністю володіти увагою Терезів. Швидше за все ця людина захоче, щоб Ваги забули навіть про себе, а думали тільки про цю особу. Але не варто боятися цієї ситуації. У Терезів досить сил і можливостей, щоб уникнути цього і повернути собі свою незалежність. Однак, вплив Венери обов'язково зробить так, щоб Ваги шалено закохалися і стали робити вчинки, які повністю змінять їх плани на життя. Астрологи радять Терезам не пірнати у вир з головою. Чи не заважати любов і роботу. Терези не зобов'язані повністю підлаштовуватися під свого партнера в 2017 році, а навпаки обставини можуть скластися так, що саме друга половинка Терезів повинна буде підлаштуватися під них. А Терезам дозволяється скористатися своїм становищем.

Чоловік-Терези: гороскоп на 2017 рік

Досить успішним буде 2017 рік для чоловіків ваг. Перед ними відкриється тисячі перспектив. Їм не потрібно придумувати щось нове, просто виконувати свою роботу і поступово йти до задуманої мети.
Деякі представники цього знака знайдуть свою любов. Це можуть бути почуття до заміжньої дівчини, але Терезів це не зупинить. Саме впевненість в собі і боротьба за свою любов допоможе чоловікам Терезам дійсно зрозуміти, що їм потрібно від життя і знайти справжнє щастя. Стан боротьби буде їх тонізувати і направляти в потрібне русло.
деяким чоловікам Терезам захочеться віддатися природі, виїхати із задушливого міста і побути в тиші. Деяких відвідає ідея придбати заміське житло, і вони зможуть здійснити цю задумку вже до кінця 2017 року.

Чоловіки Ваги народжені з 23 по 30 вересня

Перші півроку для Терезів пройдуть цілком рівно і без катаклізмів. Особливих змін в житті можна не чекати до літа. Зате в червні почнеться справжня метушня, але досить приємна і пов'язана з любовними переживаннями. Гороскоп на 2017 рік Терезам радить восени з головою піти в роботу і не відмовлятися від перспективних пропозицій. Навіть невелика порція ризику піде вам на користь.

Чоловіки Ваги народжені з 1 по 12 жовтня

Гороскоп на 2017 рік Терезам рекомендує бути вкрай обережним у періоди лютневих затемнень. У цей час можливі помилки, перешкоди і депресивний стан. Навесні доведеться займатися проблемами родичів, а не милуватися природою і слухати спів птахів. Літо теж пройде для Терезів під девізом: «Працюй і не отставай!» Восени і взимку вам потрібно терміново розплатитися з кредиторами.

чоловіки Ваги народжені з 13 по 23 жовтня

Терезам в рік Півня не варто брати занадто високу планку, а радіти з того, чого вони вже досягли. Необхідно зайнятися перетворенням внутрішнього світу, а також поповнювати багаж знань. Гороскоп на 2017 рік Терезам рекомендує читати спеціальну літературу по психології або відвідати тренінги. Навчіться ставити перед собою конкретні цілі, а так само придивлятися до знаків долі.

Жінка-Терези: гороскоп на 2017 рік

Гороскоп на 2017 рік радить жінкам Терезам бути більш поступливими, проявляти гнучкість і м'якість. Так як представниці цього знака досить принципові і безкомпромісні. Їм буде важко залишатися в рівновазі в 2017 році, так як рік буде досить мінливий для них. Жінкам Терезам варто бути більш м'яким з оточуючими, менше йти на принцип, прислухатися до оточуючих. Таким чином, Ваги зможуть зберегти теплі і дружні відносини не тільки з рідними, а й з колегами.
Якщо жінки ваги будуть дотримуватися цього простого ради, то вони зможуть запобігти безлічі конфліктних ситуацій.
Спочатку 2017 року жінкам Терезам потрібно звернути увагу на своє здоров'я і можливо пройти обстеження в поліклініці. Такі маніпуляції допоможуть уникнути різних проблем зі здоров'ям.

Жінки Ваги народжені з 23 по 30 вересня

Гороскоп на 2017 рік Терезам обіцяє прояснення в тих питаннях, які його найбільше хвилюють. Без допомоги друзів справа не обійдеться, тому сміливо звертайтеся за порадою. Бажано, навіть дрібні проблеми не відкладати «на завтра». Але, якщо Терези відчуває, що пора зупинитися і відпочити, то це треба обов'язково зробити. У рік Півня потрібно більше займатися тим, що приносить не тільки прибуток, але і натхнення.

Жінки Ваги народжені з 1 по 12 жовтня

На початку 2017 року біля Терезів можуть з'явитися невеликі проблеми в справах, але вже до червня все благополучно вирішиться. Не варто забувати про відпочинок, інакше підірвете здоров'я і витратите масу енергії. У вересні гороскоп на 2017 рік Терезам обіцяє любов з першого погляду. Хоча, легкими і безхмарними ці відносини не можна буде назвати. Ви - творець свого життя! Частіше згадуйте про це, щоб не помилитися.

Жінки Ваги народжені з 13 по 23 жовтня

Гороскоп на 2017 рік Терезам рекомендує більше думати про роботу і кар'єру, а не любовні пригоди. Тим більше, що начальник доручить вам нову і відповідальну посаду. У жовтні-листопаді ви відчуєте прилив сил і неймовірну тягу до свободи. Завдяки Венері в Терезах, восени ви зможете налагодити відносини з коханою людиною. В кінці року буде багато часу для сім'ї, відпочинку та хобі.

Покупки Терезів у 2017 році

Гороскоп на 2017 рік Терезам радить бути гранично раціональними і економними в покупках. Не ходіть в магазин з тими, хто може легко «розкрутити» вас на чергову дрібничку або дорогу річ. Подружка купила модні джинси? Ой, і вам терміново потрібні такі. Колега купила путівку на Канари? І ви миттю відправляєтеся в турагентство. Якщо будете скуповувати все, що бачите, то вже до літа грошей на своє рахунку не помітите.

Заняття Терезів у 2017 році

З Терезів можуть вийти відмінні іміджмейкери, тому вони, і націлені на початку року оточити себе впливовими і заможними людьми. Ну, не макраме і в'язанням їм займатися? Гороскоп на 2017 рік Терезам рекомендує частіше обертатися в світському суспільстві і вибирати дорогі за коштами захоплення. До речі, гольф, покер і верхова їзда відмінно підійдуть.

Гороскоп дружби для Терезів на 2017 рік

У 2017 році Терезам належить часто допомагати і морально підтримувати друзів. Вони не випадково звертаються до вас за порадою, бо прекрасно розуміють, що ви вислухаєте, зрозумієте і підкажіть, яке рішення прийняти. Гороскоп на 2017 рік Терезам рекомендує бути більш терпимими до людей, а так само не використовувати критику там, де вона не доречна. На деякі недоліки людини можна дивитися крізь пальці. З січня по червень Терезам доведеться з багатьма приятелями розлучитися, а в кінці літа в вашому житті з'являться цікаві і нові друзі. Тільки акуратніше з претензіями, інакше самі зіпсуєте відносини.


© Стаття: "Гороскоп на 2017 рік Терези" належить http://astrorok.ru. При копіюванні активне посилання на розділ Гороскопи на 2017 рік обов'язкове.

Подружка купила модні джинси?
Колега купила путівку на Канари?
Ну, не макраме і в'язанням їм займатися?

Новости