Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як повернути кохану людину якщо він вже з іншого?

  1. Поради психолога
  2. Змови або молитви
  3. позитивний настрой

Сьогодні, коли за статистикою на 100% наречених в рік приходить 54,5% розлучень, виходячи заміж, важко впевнено стверджувати, що це на все життя Сьогодні, коли за статистикою на 100% наречених в рік приходить 54,5% розлучень, виходячи заміж, важко впевнено стверджувати, що це на все життя. Однією з найпоширеніших причин розпаду сімейного союзу є невірність чоловіка. Нелегко, якщо рішення розійтися приймають обидві половини. Але ще складніше, коли жінка як і раніше любить чоловіка і сподівається на його повернення. Про те, як повернути коханого, піде далі в цій статті.

Про те, як повернути кохану людину, якщо він вже з іншого, йтиметься в цій статті. Будуть розглянуті поради фахівців, різні змови, молитви і багато іншого.

Поради психолога

Довіра є основою вірності. Ця невидима ниточка пов'язує пару і робить кожного в ній упевненим і сильним. Коли людина перестає говорити про свої почуття, приховує емоції, не хоче ділитися або, навпаки, вислухати другу половину, між улюбленими з'являється непереборна перешкода. Часто подружжя просто бояться показати свою слабкість, бути нав'язливими або незрозумілими. Усередині накопичується образа, роздратування і може виникати злість, вперше відчувається почуття самотності.

На жаль, людям властиво більше говорити про свої думки, ніж про почуття, що сприяє віддаленню і відстороненості один від одного. Не забувайте, емоції і слова всього лише передають те, що турбує, а не виявляють ставлення до вас.

Якщо ви не в силах самостійно впоратися з негативом, накопиченим за роки спільного життя, і не знаєте, як повернути коханого, зверніться за допомогою до психолога.

Ось кілька важливих порад фахівців, як повернути кохану людину в сім'ю:

  1. Проаналізуйте ваші взаємини з чоловіком. Визначтеся з спільними цілями, чи є вони у вас. Для цього згадайте минулі роки життя, починаючи з дня знайомства. Чим чоловік зумів вас «зачепити», від чого у вас мурашки бігли по шкірі, чому вирішили бути разом? Порівняйте його нинішнього і минулого, що змінилося? Виділіть ті якості характеру, з якими вам важко миритися. Також подивіться на себе зі сторони, ніж ви можете не влаштовувати чоловіка? Уявіть, що він більше ніколи не з'явиться у вашому житті, чи здатні ви жити без його сміху і теплих обіймів? Забудьте про матеріальний бік. Думайте тільки про почуття і відчуття. Якщо ви вирішили, що без нього вам буде легше, вибачте чоловіка, подумки побажайте щасливої ​​життєвої дороги і відпустіть - так буде краще.
  2. Повернути чоловіка нелегко, потрібно запастися терпінням. Не зліться, якщо нова захопленість чоловіка посіла перше місце в його житті. Мине небагато часу, і він почне помічати її негативні сторони характеру, повірте, вони є, і чимало.
  3. Зрозумійте, що для вас важливо не відновити минулі відносини, а почати все з чистого аркуша. Для цього, перш за все, потрібно змінити себе, своє мислення і звична поведінка. Стимулом для змін може послужити наступна «шпаргалка»: розділіть аркуш паперу наполовину, в одній частині вкажіть позитивні якості чоловіка, в іншій - негативні (для вас). Повісьте лист на стінку в такому місці, де б вам постійно доводилося стикатися очима з написаним.
  4. Продовжуйте спілкуватися з благовірним, тримати руку «на пульсі» на відстані набагато складніше. Ненав'язливо запрошуйте його додому для спілкування з дітьми, але ні в якому разі не нав'язуйте. Ведіть себе гідно, спокійно і впевнено. Попросіть допомогу в ремонті, лагодження сантехніки або вихованні сина. Не зайве підтримувати зв'язок з родичами чоловіка і друзями, це ваш додатковий козир.
  5. Не показуйте чоловікові свого сумного настрою, це здивує і зацікавить вашого чоловіка.
  6. Змініть імідж, зробіть нову стрижку, займіться спортом, скиньте пару зайвих кілограмів, якщо в цьому є необхідність. Захопіться якоюсь справою, розширюйте сферу своїх професійних навичок, розвивайте власні таланти. Робіть це, перш за все, для себе.
  7. Не зациклюйтеся на колишньому. Полюбіть себе! Можливо, життя повернеться так, що похід в кінотеатр відкриє нові двері в небувалу життя з абсолютно іншим чоловіком. Дайте політ своїм думкам і фантазіям, більше мрійте!

Змови або молитви

Нерідко в розпачі жінки піддаються спокусам і ведуться на поводу у ворожок, екстрасенсів. Сьогодні газети та Інтернет рясніють оголошеннями подібного типу: «поверну чоловіка», «впораюся з невірністю в сім'ї». Магія стала настільки загальнодоступною, що навіть на полицях книжкових магазинів будь-хто може знайти невеликі брошури з текстами змов і рецептами зілля. У кращому випадку подібні експерименти закінчуються звичайної викачуванням грошей, в гіршому - незворотними наслідками, що переслідують людину все життя.

Читайте також: Як дівчині стати жіночною і коханої

Церква не схвалює і всіляко засуджує такий спосіб повернення подружжя в сім'ю, вважаючи його великим гріхом, який відмолити буває дуже важко. Якщо вам погано, краще почитайте Біблію або виберіть для себе відповідну молитву з молитвослова. Молитва зменшить ваші страждання, очистить від негативу і допоможе мислити тверезо і розсудливо. Попросіть Вищі сили влаштувати все якнайкраще для вас, перекладіть проблеми на Вищу істоту і живіть далі з глибокою надією і щирою вірою в краще.

позитивний настрой

Займайтеся візуалізацією своїх бажань, використовуючи прості правила:

  • уявіть, що ви наповнені самими позитивними емоціями, натхненням, легкістю і безтурботністю; згадайте це почуття, зробіть його реальним в даний час; подумайте про рідну людину, пошліть йому промінчик своєї любові з щирою ніжністю і теплотою;
  • намалюйте в голові картинку, як ви гуляєте разом або подорожуєте, продумайте все до дрібниць;
  • проводите сеанс візуалізації ще вранці в ліжку. Відчуйте запах свого чоловіка, почуйте його голос, відновіть у пам'яті його дотику;
  • приділяйте візуалізацій щодня не менше 15 хвилин в день;
  • на час забудьте про вирішення питання, як повернути коханого; нехай для вас він вже, як ніби знаходиться поруч. Живіть вільно і щасливо.

Не секрет, що сила думки здатна вплинути на різні життєві події. Якщо людина налаштована рішуче і відчуває свої сили, багато складається так, як він хоче. Ситуація, коли чоловік іде, не виняток.

Чим чоловік зумів вас «зачепити», від чого у вас мурашки бігли по шкірі, чому вирішили бути разом?
Порівняйте його нинішнього і минулого, що змінилося?
Також подивіться на себе зі сторони, ніж ви можете не влаштовувати чоловіка?
Уявіть, що він більше ніколи не з'явиться у вашому житті, чи здатні ви жити без його сміху і теплих обіймів?

Новости