Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як повернути чоловіка Льва

Ви щось зробили наперекір «царю звірів» і цим його втратили

Ви щось зробили наперекір «царю звірів» і цим його втратили? Ви не знаєте як повернути коханого назад? У такому випадки вам необхідно переглянути свою поведінку. Наблизьтесь на скільки це можливо до ідеалу чоловіка-лева.

Чоловіки цього знака дуже цінують вірність і відданість. Вони без розуму від енергійних жінок.

Станьте для такого чоловіка єдиною, неповторною на землі.

У чоловіка-лева не повинно навіть і думки виникати, що на землі є жінка краще вас. Створіть незабутній образ для свого чоловіка.

Чоловіки цього знака не сприймає докорів з боку жінки. Ніколи не кажіть леву про його недоліки і не робіть його винуватим у сварці. Тільки таким чином можна спробувати повернути чоловіка- лева.

Не забувайте, що самі по собі леви горді від природи і ніколи першими не підуть на примирення. Вам необхідно знайти компроміс, який влаштував би обох сторін.

Для того, щоб повернути чоловіка-лева - частіше його хвалите. Леви романтичні і сентиментальні, і вони обов'язково оцінять вашу похвалу на їхню адресу.

Ви ніколи не візьмете чоловіка-лева жалістю і сльозами. Вони без розуму від впевнених в собі розкішних жінок.

Не любить чоловік, коли за ним ходять по п'ятах. Тому що від природи такий чоловік сам є мисливцем і добувачем.

Після розставання з чоловіком-левом поводьтеся байдуже по відношенню до нього. Це поведінка їх буде стимулювати повернути вас.

Ви можете змусити його приревнував і загострити пристрасті навколо себе. Він побачить, що ви цікаві багатьом чоловікам. Він зрозуміє, що ви користуєтеся популярністю серед протилежної статі, і це його зачепить.

Як себе треба вести після виниклого конфлікту?

- Ведіть себе спокійно і врівноважено. Через декількох днів поговоріть з чоловіком.

- Якщо ви зробите йому комплімент - навряд чи він зможе і далі ображатися на вас.

- Чоловік-лев ніколи не розповість жінці про те, що у нього відбувається на душі. Через це ви не можете бути впевненою в тій або іншій причині що послужила для сварки.

Для того, щоб повернути чоловіка, якщо він пішов з сім'ї не з вашої вені, ні в якому випадки не дорікайте його в цьому. Тому що раз це сталося, але ви все одно рішуче налаштовані щоб його повернути - звинувачувати його не найкращий варіант для того, щоб повернути чоловіка-лева. Така поведінка навпаки його ще більше відштовхне від вас.

Леви ніколи не визнають свої помилки, адже для подібного вони дуже горді, саме з цієї причини чоловік міг від вас піти. Тільки ваш перший крок здатний повернути чоловіка.

Чи не принижуйте чоловіка-лева - він ніколи вам цього не пробачить. Не потрібно опускатися до образ. Це груба помилка поведінки жінок після сварки з левом.

Повернути чоловіка-лева можна взявшись за свою зовнішність. Ви повинні ефектно виглядати в очах чоловіка даного знаку зодіаку. І якщо ви побачили, що чоловік від вас з незрозумілої вам причини віддаляється від вас, значить вся справа у вашій зовнішності - вона чоловікові просто приїлася, і його перестало до вас тягнути. Таким чином вам необхідно сходити в перукарню і навести марафет на голові, зробити ефектний макіяж, можливо змінити колір волосся. Змініть гардероб. Купуйте більш жіночні речі, які будуть вабити чоловіка у ваші обійми. Ось чому ви знову можете підкорити чоловіка-лева.

Для чоловіка даного знака просто необхідно, щоб його жінкою захоплювалися оточуючі, і я не веду мову тільки про зовнішні дані. Вона може бути успішною в кар'єрі, бути ідеальною господинею, яка готує чудові страви. Він буде цим пишається, і завжди буде носити її на руках.

Чоловіки-леви воліють спокійних і врівноважених жінок. Жінка повинна знайти будь-який спосіб, щоб розслабити чоловіка-лева.

Якщо ви слабка жінка, то знайте, що чоловіки-леви люблять сильних стриманих жінок. Міняйте свій характер, ка б це не було важко.

Покажіться своєму чоловікові, яка ви тендітна. Головне не вихлюпують свої негативні емоції на свого чоловіка, якщо бажаєте його повернути.

Покажіть йому на скільки ви маєте потребу в ньому, щоб чоловікові захотілося вас захистити та підтримати. А леви це вміють робити.

Якщо ви після довгої розлуки вирішили зустрітися з чоловіком, не будьте передбачуваною. Чоловік не повинен передбачати кожне ваше слово, жест і міміку, як він звик це робити раніше.

Покажіться йому з абсолютно іншого боку для того, щоб його здивувати і показати, що він не так вже й добре вас знає. Це левів притягує і розташовує до себе.

Тільки не плачте при чоловікові - сльози його відштовхнуть від вас ще більше. Він хоче бачити поруч із собою сильну жінку.

Якщо так вийшло і ви змінили чоловікові-леву, покайтеся в цьому і скажіть, що усвідомили свою помилку і мільйон раз все обдумали перш, ніж просити його про прощення. Поясніть чоловікові на скільки він вам доріг і любимо. Скажіть, що він ваш приклад для наслідування і що ви подолаєте всі свої негативні якості.

Продемонструйте чоловікові-леву несподівані рішення. Купіть тур закордон і скажіть чоловікові, що ввечері ви вилітаєте. Він, як любите непередбачуваних рішень обов'язково це оцінить, а де ще як не на островах миритися з коханою найкраще.

Якщо ви весь час будете підтримувати себе в статусі «королеви», то від вас ніколи не піде чоловік-лев.

Зробіть так, щоб він не обділяв вас увагою, і щоб ви не обходили його увагою.

Розмістіть його до себе, вивчіть всі його тонкощі характеру.

Робіть так, як цього він вас ніяк не очікував.

Частіше влаштовуйте коханому сюрпризи, які він так сильно любить і цінує.

І вам ніколи не доведеться замислюватися про те, як же все-таки повернути чоловіка-лева. Ну а раз вже це сталося, і ви в паніці, як його повернути - дотримуйтесь вище зазначеним підказкам, які вам неодмінно допоможуть це зробити.

Залишайтеся королевами для свого «царя звірів» !!!

ДЕВОЧКИ! ДУЖЕ БАГАТО ПОЗИТИВНИХ ВІДГУКІВ покрокове керівництво «ЯК ПОВЕРНУТИ ЛЮБИМОГО ЧОЛОВІКА АБО ПАРНЯ» СКАЧАТИ ТУТ

Ви щось зробили наперекір «царю звірів» і цим його втратили?
Ви не знаєте як повернути коханого назад?
Як себе треба вести після виниклого конфлікту?

Новости