Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Взимку почне курсувати прямий потяг з Києва до Відня

Взимку почне курсувати прямий потяг з Києва до Відня | TPG Україна

Вже зовсім скоро, а саме з 10 грудня, почне курсувати прямий потяг між Києвом і Віднем, без пересадок. Про це повідомляє сайт Центру Транспортних Стратегій.

Інформація про новому потязі Київ-Відень вже з'явилася в системі бронювання на сайті Австрійських федеральних залізниць (ÖBB). Однак, в системі бронювання на сайті "Укрзалізниці" інформації поки про цей потяг відсутня, терміни, коли з'явитися не відомі. Можливо, це буде не цілий поїзд, а причіпні вагони. Все буде залежати від популярності маршруту. "Укрзалізниця" також планує поділити поїзда на різні цінові категорії.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті, поїзд курсуватиме із зупинкою у Львові. Відправлення з Києва о 14:07, прибуття до Львова о 19:50. Ви зможете трохи погуляти по місту або скоротати час в затишній привокзальній кафешці, так як поїзд відправлятиметься тільки о 21:00. По шляху проходження поїзд також буде проїжджати Будапешт, де передбачена 20-хвилинна зупинка на найбільшому і найкрасивішому вокзалі Будапешта - Келети. До Відня поїзд прибуває о 11:21 наступного дня, на вокзал Wien Hauptbahnhof.
Перегляньте, будь ласка, наш список кращих готелів Австрії . Тут Ви обов'язково знайдете готель собі до душі.
Також зверніть увагу на наші різноманітні екскурсії у Відні .

Також зверніть увагу на наші   різноманітні екскурсії у Відні

Зворотній маршрут прямування буде таким же. З Відня поїзд відправлятиметься о 16:42, прибуватиме до Львова на наступний день о 10:10, стоянка буде близько години, відправлення о 11:27, прибуття до Києва, на станцію Київ-Пасажирський о 17:11.
Більш докладний розклад на малюнку нижче.

Більш докладний розклад на малюнку нижче


Матеріал підготовлений за даними сайту:

Новости