Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відповідь на задачу по Зальцбургу

Ну що, Ви вже зайшли на сайт tickets.ua і побачили квитки по 10 тисяч гривень? 🙂
Ну що, Ви вже зайшли на сайт   tickets Саме з цією бідою до мене і звернулися, так як 10 тисяч платити були не готові і самостійно намагалися знайти вихід із ситуації і побудувати маршрут. Але самостійно не вийшло, а все тому що немає знань як це зробити. Я абсолютно розумію всіх, хто не справляється і звертається за допомогою. Але є одна велика помилка! Всі думають, що їм допоможуть в турагентстві з побудовою незвичайного маршруту, але НІ! І не тому що вони не знають як Вам допомогти, а просто тому що тоді вони нічого не зароблять на Вас. Хочете тур - будь ласка йдіть в турагентство, хочете щось нестандартне - теж можете йти в турагентство, тільки не дивуйтеся цінами на індивідуальний прорахунок.
Отже, побачили Ви дорогі авіаквитки, турагенти Вам не допомогли, далі що? Далі від відчаю Ви вирішите подивитися автобус і побачите, що їхати туди 1,5 доби і навіть ціна Вас не заманить, бо це самогубство.
Що ж потрібно робити?
1. Найперший крок - це подивитися на карті, де знаходиться Зальцбург! Навіть, якщо Ви знаєте, то все одно відкривайте зараз карту
2. Проводимо аналіз і шукаємо великі міста, які знаходяться поруч з ним. Випишіть собі їх, в тому числі і Зальцбург.
Приблизно маємо отримати так: Мюнхен, Відень, Зальцбург.
3. Тепер завдання полягає в тому, щоб скласти три маршрути: Київ-Мюнхен, Київ-Відень, Київ-Зальцбург.
Якщо Ви почнете пошук з Мюнхена, то відразу вийдете на правильне рішення завдання. Тому що у а / к Wizzair є прямий рейс Київ-Меммінген. Так, Меммінген це не Мюнхен, але і він зійде 🙂 Саме тут я знайшла потрібні квитки за 3270 грн в дві сторони (з урахуванням наявності Wizzair Discount Club).

4. Далі потрібно знайти спосіб як дістатися з Меммінгена в Зальцбург. Що робити, якщо Ви абсолютно не знаєте як це зробити? Тоді на допомогу прийде сайт Rome2Rio - незамінний помічник у побудові маршрутів. Просто введіть точку А і точку Б, і система Вам покаже всі варіанти. Таким чином, Ви потрапите на автобусний сайт FlixBus і зрадієте, коли знайдете автобусний квиток аеропорт Меммінген - Зальцбург за 20 євро.
4
5. Не забуваємо про зворотний шлях, адже там є свої труднощі. Часто у лоукостів бувають ранкові рейси, а це означає, що Ви повинні перевірити як дістатися до аеропорту в такий час. Наприклад, тут рейс Меммінген-Київ о 8 ранку (в 6 потрібно бути в аеропорту). З Зальцбурга прямо в аеропорт Меммінгена не вийде потрапити, так як вночі нічого не ходить, тому за день до вильоту приїжджаємо в Мюнхен і вже звідти виїжджаємо в аеропорт на трансфер .

Важко? У мене на це завдання пішло три години, при цьому такий маршрут я створила за 20 хвилин. Чому ж тоді так багато часу? Тому що мені довелося перевірити всі (!) Варіанти, які тільки можуть бути, щоб з упевненістю потім сказати клієнту, що це найкращий варіант! Так, я пробувала і через Відень, і через Братиславу, і через Польщу, хоча заздалегідь знала, що в підсумку залишиться Меммінген. Таким чином, цей маршрут обійшовся близько 6000 грн. Як пам'ятаєте, спочатку ми зіткнулися з ціною в 10000 грн. Економія 4000 грн!
Якось побачила я такий коментар в соц.сетях «ну навіщо вам ці агенти, скільки можна переплачувати, в інтернеті все є, шукайте самі». Я абсолютно згодна, що в інтернеті ВСЕ є, але біда в тому, що ніхто цим не вміє користуватися. А звідки з'явиться знань, якщо ніхто не розповідає і не вчить? Я вчу 🙂 Тому що хочу, щоб всі були експертами і самі могли собі складати маршрути. Мені приємно, коли до мене звертаються за допомогою і я з задоволенням кожному спланую поїздку, але пам'ятайте, що основна мета мого блогу - це розвинути культуру самостійних поїздок, щоб кожен почерпнув знання і зміг їх застосувати на практиці. Тому для Вас я створила курс «Подорожуй самостійно», який навчить Вас грамотно складати свої подорожі і заощадить Вам не одну тисячу гривень.
І я серйозно не чарівник 🙂 І, так, це реклама мого відеокурсу.

Отже, побачили Ви дорогі авіаквитки, турагенти Вам не допомогли, далі що?
Що ж потрібно робити?
Що робити, якщо Ви абсолютно не знаєте як це зробити?
Важко?
Чому ж тоді так багато часу?
А звідки з'явиться знань, якщо ніхто не розповідає і не вчить?

Новости