Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Держдепі спрогнозували, коли КНДР остаточно відмовиться від ядерної зброї

цею материал Доступний по-русски

1:25, 20 вересня 2018

світ

тисячу п'ятсот сімдесят три

Держсекретар США закликав представників Північної Кореї якомога швидше зустрітися з американським посланником з питань КНДР в столиці Австрії Відні.

Майк Помпео / REUTERS

Він зазначив, що запросив провідних дипломатів КНДР зустрітися наступного тижня, передає радіо Свобода .

Помпео також закликав представників Північної Кореї якомога швидше зустрітися з американським посланником з питань КНДР в столиці Австрії Відні.

Читайте також Трамп позитивно оцінив підсумки переговорів корейських лідерів

У ці дні в Пхеньяні проходить третій саміт Південної і Північної Корей, спрямований на подальше зниження напруженості в регіоні.

Як повідомляв УНІАН, 12 червня в Сінгапурі відбулася перша в історії американо-північнокорейських відносин зустріч чинного президента США з лідером Північної Кореї. Її основна тема - ядерне роззброєння КНДР і зменшення напруженості у відносинах між державами. Саміт проходив в п'ятизірковому готелі Capella на курортному острові Сентоза. За його підсумками підписано спільну заяву, згідно з яким США зобов'язуються надати гарантії безпеки КНДР в обмін на повну денуклеаризацію Корейського півострова.

При цьому Трамп зазначив, що зняття санкцій проти КНДР слід очікувати тільки після того, як денуклеаризації Корейського півострова буде завершена. Також він запевнив, що Північна Корея має намір знищити основний полігон по випробуванню ракетних двигунів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости