Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Grand Hotel Wien

Готель Grand Hotel Wien є одним з найсучасніших і розкішних в Європі Готель Grand Hotel Wien є одним з найсучасніших і розкішних в Європі. Його розташування в самому центрі Відня унікально. Він знаходиться в безпосередній близькості від кільцевої дороги і всього в кількох кроках від Державного оперного театру та початку вулиці Кертнерштрасе. 5-зірковий готель, який відноситься до «провідним готелям світу», поєднує в собі дороге оснащення, краще обслуговування і вишукану кухню.

Гостям готелю гарантується комфорт і гарний настрій в будь-якому з 205 номерів і люксів готелю з розкішними меблями, стильним дизайном і сучасним технічним оснащенням. Тут повністю будуть задоволені вимоги навіть найвимогливіших гостей.

Гості готелю Grand Hotel Wien зможуть побалувати себе кулінарними шедеврами в чотирьох ресторанах і двох барах Гості готелю Grand Hotel Wien зможуть побалувати себе кулінарними шедеврами в чотирьох ресторанах і двох барах. Особливо варто відзначити ресторан Le Ciel by Toni Mörwald, який був удостоєний однієї зірки Мішлен і двох нагород «Кухарський ковпак» і може запропонувати творчі страви французької та інтернаціональної кухні від шеф-кухаря Тоні Морвальда, а також традиційний японський ресторан Unkai. У літні місяці гості можуть насолодитися вишуканими стравами на даху-терасі з прекрасним видом на даху Відня. На першому поверсі готелю Grand Hotel знаходиться суші-бар Unkai, який ідеально підходить для дегустації смачних суші в спокійній і розслаблюючій атмосфері.

Спа-центр Grand Spa 605 на верхньому поверсі є оазис спокою і гарного самопочуття посеред міста Спа-центр Grand Spa 605 на верхньому поверсі є оазис спокою і гарного самопочуття посеред міста. У спа-центрі є сауна, парова лазня, окремі жіночі зони з сауною, зона відпочинку, кардіо-зона з найсучаснішим обладнанням і багатющий вибір косметичних та масажних послуг у Відні. Історичні елементи кам'яної кладки і ультрасучасне освітлення поряд з високоякісними матеріалами створюють міст між стінами в традиційному стилі і сучасної меблюванням. Таким чином, в спа-центрі Grand Spa забезпечені не мають собі рівних умови для відпочинку в самому центрі Відня.

На нижньому поверсі знаходиться один з найбільших бальних залів Відня, Quadrille, який надає кожній події відповідну гламурну атмосферу На нижньому поверсі знаходиться один з найбільших бальних залів Відня, Quadrille, який надає кожній події відповідну гламурну атмосферу. На четвертому верхньому поверсі розташований новий конференц-центр, який можна використовувати в якості приміщення для проведення зустрічей, корпоративних заходів і прес-конференцій. Нові конференц-зали відрізняються світлою і дружньою атмосферою і можуть бути легко адаптовані до кількості гостей.

При наявності коду бронювання "PRIMO MEDICO" в готелі Grand Hotel Wien на додаток до спеціальних пропозицій передбачені наступні знижки:

  • 1 пляшка води після прибуття, преміум кави і чай Julius Meinl;
  • відвідування спа-центру Grand Spa 605 з сауною, паровою лазнею і фітнес-центром;
  • безкоштовний бездротовий доступ до Інтернету.

Щоб перейти на веб-сайт готелю Grand Hotel Wien натисніть тут .

Щоб перейти на веб-сайт готелю Grand Hotel Wien натисніть тут

Новости