Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок, лікування, Відень, Австрія, термальний курорт Терми Лаа, Термальний комплекс Лаа, готель «Терми Лаа Готель & Спа» в Австрії

  1. Контакти Замовити тур
  2. Режим роботи:
  3. Телефони для зв'язку:
  4. Лікувальні програми в Медичному SPA центрі готелю Savoy Westend 5 *, Карлові Вари, Чехія: детокс, зниження...
  5. Розваги Відня
  6. екскурсії
  7. додаткова інформація
  8. Готель "Radisson SAS Palais" 5 *
  9. Готель "Sacher" 5 *
  10. Готель "Амбассадор" 5 *
  11. Готель "Брістоль" 5 *
  12. Готель "Гранд Готель" 5 *
  13. Готель "Імперіал" 5 *
  14. Готель "Інтер Континенталь" 5 *
  15. Готель "Ле Меридіа" 5 *
  16. Готель "Маріотт" 5 *
  17. Готель "Хілтон Відень Плаза" 5 *

Контакти

Замовити тур

Заявка на лікування

Режим роботи:

з 10:00 до 19:00 (пон.-п'ят.)

з 10:00 до 16:00 (суб.) черговий режим - за попереднім дзвінком

Телефони для зв'язку:

+7 (495) 638-56-71 / +7 ( 495) 638-52-72 ( багатоканальний)

e-mail:[email protected]
[email protected]

СПА ТУРИ і ПРОГРАМИ ЗА КОРДОНОМ











Відпочинок, детокс, сольове очищення організму по Майєру, м'язовий тест на харчову непереносимість: А встрія в австрійських клініках VIVAMAYR (Maria Wörth і Altaussee) - ціни від € 2.825 з людини




Програми здоров'я за Методом Віші на термальному курорті Віші, Франція, готель Vichy Celestins Spa Hotel 5 *: Check up, детоксикація, цукровий діабет 2-го типу, відновлення кислотно-лужного балансу, зниження ваги, лікування болю в спині - ціни від 1 528 євро



Новинки: ЧЕХІЯ, АВСТРІЯ, СЛОВАЧЧИНА

Пакет "Худнемо в Альпах" в "Hoteldorf Grüner Baum", Австрія від 3383 євро на 17 ночей

Лікувальні програми в Медичному SPA центрі готелю Savoy Westend 5 *, Карлові Вари, Чехія: детокс, зниження ваги, лікування діабету, антистрес, лікування шлунково-кишкового тракту, гінекологія, діагностика, чек ап для жінок і чоловіків та ін. - ціни від 155 євро за ніч на чол.


Програма зниження ваги на курорті Карлові Вари, Чехія: готель "Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident" 4 * S - ціни від 1000 євро на 7 ночей

Золота колекція програм для жінок з використанням золота на курорті Турчіанске Тепліце в Словаччині для омолодження. Ціни на 6 ночей від 810 євро, на 2 ночі від 440 євро.

Золота колекція програм для чоловіків з використанням золота на курорті Турчіанске Тепліце в Словаччині для омолодження. Ціни на 6 ночей від 660 євро. на 2 ночі від 304 євро









ОПЛАТА послуг здійснюється за внутрішнім курсом компанії RMG в рублях.
Розрахунок проводиться за курсом ЦБ РФ + 2.5% на день оплати

Відпочинок на курортах, кращі СПА-готелі, лікування за кордоном.


Відпочинок на курортах, кращі СПА-готелі, лікування за кордоном

Відень - місто розкішних палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Відень - стародавнє місто з гучним ім'ям, яке пробуджує мрії. Столиця на Дунаї є сумішшю старизни і сучасності, високого мистецтва і кічу. Це місто художників і цінителів мистецтва.


Відень по праву вважається одним з найчарівніших міст Європи. Колишня столиця Австрійсько-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ...

Це незвичайно багатолике місто. Відень по праву називають серцем Європи. В цьому прекрасному місті Вас не буде залишати відчуття свята, коли б Ви його не відвідали, влітку або взимку.

Природні-кліматичні чинники

Клімат помірний, субальпійський. Літо може бути досить жарким і довгим. Зими, як правило, снігові і холодні. В усі пори року в місті переважає вітряна погода. Туристичний сезон починається в квітні і триває до кінця жовтня. Кращий час для відвідування Відня - пізня весна та рання осінь.

Незалежно від пори року, ввечері Відень перетворюється в один з найпрекрасніших європейських міст. Культурне життя вливається в оперу і концертні зали. Ресторани міста пропонують багатий вибір - від маленьких місцевих кафе до серйозних ресторанів для гурманів і цінителів спеціальної кухні. У Відні безліч нічних клубів, дискотек і казино, які відкриті для відвідування до самого ранку.

Відень є єдиною столицею в світі, що пропонує недалеко від міста власні терми і велнес-парк.

Розваги Відня

Віденські торговці дивують гостей різноманітністю товарів і сувенірів. Універмаг "Шіпекк" - рай для любительок модних прикрас. Без кавових важко уявити собі життя Відня. У затишному кафе можна дізнатися останні новини, себе показати і на людей подивитися. Найбільш відомі такі кавові, як "Демель", де збирається сама строката публіка, "Захер", де панує атмосфера респектабельності і подають знамениті фірмові тістечка, "Хавелка", типово віденське заклад, і "Do & Co". Місто вічно щось святкує.

Навіть така, в общемто не дуже весела дата, як рік сторіччя смерті Йоганна Штрауса, перетворена в 12 місяців веселощів в честь дивного композитора і музиканта, навічно поселили в душах віденців любов до вальсу. Відень - одна зі світових столиць кулінарії. Після Парижа і Нью-Йорка тут працює найбільша кількість найвідоміших рестораторів.

Крім розкішних ресторанів, є в стороні від центральних вулиць і скромні місця, де можна непогано перекусити доларів за 5-6. Влітку, наприклад, можна взяти участь на схилі Дунаю в досить божевільних, але не небезпечних польотах на жартівливими пристосування, що дозволяють, продемонструвавши власну спритність і фантазію, в кінцевому рахунку тьопнути в воду. А взимку і на каток можна заглянути, благо за вами будуть доглядати чемпіони минулих років.

екскурсії

До основних визначних пам'яток Відня відносяться: Собор Св. Стефана - шедевр готичної архітектури XII століття, Церква Св. Петра 1703 року - зразок європейського бароко, Палац Хофбург - офіційна імператорська резиденція, Державний музей мистецтв - одна з головних скарбниць світового мистецтва, Палац Бельведер - збори австрійському живописі початку XX століття, Шонбрунн ( «Гарний замок») - імператорська резиденція, не менш відома, ніж Версаль або Царське Село, Віденська опера, Бургтеатр. У місті працює понад 80 музеїв.
Основні екскурсії по місту і передмістю (вказана вартість екскурсії на одну людину в групі з 8 і більше осіб): оглядова екскурсія по Відні - 3,5 години (прогулянка по Рінгштрассе, де розташовані основні визначні пам'ятки, відвідування Палацу Шонбрунн, колишньої резиденції Королівського Дому Габсбургів ). Екскурсія в Віденський ліс - 3,5 години (Віденський ліс, Баден, Хелененталь, цистерцианских Абатство Святого Хреста, Ліхтенштейнський замок, підземне озеро Зеегротте). Екскурсія в долину Вахау - 7 годин (відвідування стародавніх замків, в тому числі замку Дюрнштейн, який був колись темницею короля Річарда Левове Серце, Бенедиктинське абатство Мелк - перлина австрійського бароко, прогулянка по Дунаю від дрібних до Дюрнштейн). Екскурсія по нічній Відні (3 години).

додаткова інформація

їжа:

Віденські кафе і ресторанчики давно стали невід'ємним атрибутом міста і цілком заслуговують на прихильну увагу туристів. Найбільш відомі класична «Марія Терезія», фешенебельний «До-енд-Ко», модерністський «Музеум», улюблене кафе Фрейда «Ландман», респектабельні «Захер» і «Хавелка» (стіни останнього прикрашають картини, залишені в якості оплати відомими художниками) , а також «Доммайер», де свого часу дебютував Штраус.

транспорт:

Для зручності пересування по місту рекомендуйте туристам придбати Віденську транспортну карту: це дозволить значно скоротити витрати на поїздки. Якщо ж перебування у Відні триватиме лише кілька днів, вигідніше одноразові квитки. Квитки можна придбати на станціях в метро, ​​а також в тютюново-газетних кіосках (Tabak-Trafik).

переліт:

тривалість перельоту з Москви: 2 години 50 хвилин
Аеропорт «Швехат» (Schwechat) розташований приблизно в 20 км на південний схід від Відня. Автобуси-експреси ходять з аеропорту до столиці з 5:30 до 00:00. Один маршрут - до міського аеровокзалу (City Air Terminal), інший (з інтервалом 60 хвилин) - до Південного або Західного вокзалів. Найдешевше добиратися до аеропорту залізницею.


Готелі на курорті

Готель "Radisson SAS Palais" 5 *

Готель розташований в центрі Відня, недалеко від Опери і площі Святого Стефана, на Ringstrasse. Готель займає два історичні будівлі споруди 1872 г. - палаци Palais Leitenberger і Palais Henckel von Donnersmarck. Після ретельно проведеної реконструкції будівлі зберегли свій зовнішній вигляд, також в первозданному вигляді були відновлені зали палаців, а номери були обладнані в Відповідність з сучасними стандартами п'ятизіркового готелю. В готелі: ресторан, бар, кафе "Palais Cafe" (віденська випічка, легкі закуски; відкрито з 06:30 до 23:00), бар "Belami", конференц-зал, пральня, хімчистка, номери для некурящих, алергіків і людей , що використовують інвалідні коляски.

Готель "Sacher" 5 *

Опери. Готель заснований в 1876 році Едуардом Захер, сином кондитера, який створив знаменитий торт «Захер» (Sacher-Torte). Незабаром після відкриття готель став місцем зустрічей політиків, аристократії і творчої інтелігенції. В готелі: 152 номери і сьюта, ресторани "Anna Sacher" і "Rote Bar" з літньою терасою і зимовим садом з видом на Оперу (после 19:00 «жива» музика), бар, кафе Sacher, що пропонує оригінальну випічку, пивний ресторан з літньою терасою, закусочна "Sacher Eck", кондитерська, спа-комплекс.

Готель "Амбассадор" 5 *

Цей знову відкритий готель класу Dе Luxe перебувати в самому центрі Відня на знаменитій Рінгштрассе, поруч з будівлею Віденської опери.205 номерів-люкс отреставріроани, витримані в класичному традиційному стилі.

Готель "Брістоль" 5 *

Готель побудований в 1892 році. Найближча станція: станція «Karlsplatz» в 3 хвилинах від готелю. Розташування: на початку знаменитої Kaerntner Strasse, навпроти Опери. Еталон елегантності: один з кращих «бізнес - готелів» Європи.

Готель "Гранд Готель" 5 *

Готель розташований на Рінгштрассе, в будинку будівлі 1870 року неподалік від Опери. В готелі: 205 номерів, 3 ресторани (віденська, французька, японська кухня), 2 бари, конференц-зали, бізнес-центр, ліфт, парковка, гараж, тераса, кондиціювання повітря, номери для некурящих, пральня, хімчистка, готель пристосований для інвалідних колясок, прокат лімузинів, магазини, перукар, бездротовий доступ в інтернет

Готель "Імперіал" 5 *

Готель розташований на Рінгштрассе, в 100 м від Віденської опери. Спочатку споруджене в якості палацу для принца Вюртембергского будівлю (1863) було переобладнано в готель напередодні всесвітньої витсакі 1873 р готелі: 129 номерів, 2 ресторани, кафе, 2 бари, ліфт, 7 конференц-залів, інтернет і електронна пошта для гостей готелю, хімчистка, пральня, послуги секретаря, фотокопія, прокат автомобілів, номери для некурящих, парковка, обмінний пункт, квітковий кіоск, кондиціонер.

Готель "Інтер Континенталь" 5 *

Готель розташований недалеко від Ringstrasse, навпроти міського парку (Stadtpark), в декількох хвилинах пішки від історичного центру, поруч з концертним залом філармонії. Станція метро "Stadtpark".

Готель "Ле Меридіа" 5 *

Готель розташований неподалік від Віденської опери і палацу Хофбург. Найвідоміший дизайн-готель Відня. В готелі: 294 номери, ресторан, конференц-зал, бар, кафе, ліфт,

Готель "Маріотт" 5 *

Готель розташований на Ringstrasse, навпроти міського парку (Stadtpark), в декількох хвилинах пішки від Stephansplatz, Kärnten Strasse, Oper, музею прикладного мистецтва (МАК). За старовинним фасадом розташовується розкішний інтер'єр. Це один з небагатьох віденських міських готелів, обладнаний басейном. В готелі: 281 номер, 1 ресторан, 2 бари, закусочна, кафе в саду, ліфт, гараж (на 350 місць), 7 конференц-залів, пральня, дозволено проживання собаки -поводиря, послуги секретаря, сейф на рецепції, перукарня, бізнес -центр, цілодобове обслуговування в номерах.

Готель "Хілтон Відень Плаза" 5 *

Новий готель-люкс розташований на Рінгштрассе. Єдиний віденський готель з дизайном класичного модерну.

Новости