Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віденський ліс в Австрії

  1. штифт Клостернойбург
  2. Медлінг
  3. Лаксенбург
  4. курорт Баден
  5. Забронювати готель у Відні

Досить вимовити фразу «Казки Віденського лісу», і відразу в пам'яті спливає відома мелодія Штрауса Досить вимовити фразу «Казки Віденського лісу», і відразу в пам'яті спливає відома мелодія Штрауса. Віденський ліс є одним з найкрасивіших визначних місць Австрії , Овіяних романтичним ореолом. Адже не дарма цей чудовий куточок землі прославляли в своїх роботах Йоганн Штраус, Моцарт, Франц Шуберт і Бетховен. Втім, Віденський ліс вабив не лише музикантів, письменників і поетів, його не оминали увагою навіть царствені особи.

Зараз туристи відвідують Віденський ліс, щоб побачити місцеві історичні пам'ятки.

штифт Клостернойбург

Почнемо з чудесного містечка Штифт Клостернойбург Почнемо з чудесного містечка Штифт Клостернойбург. Він розташувався на мальовничих пагорбах північній частині лісу все в десяти кілометрах від Відня. У цьому дихаючому старовиною містечку знаходиться монастир монахів августинців, якому практично 900 років. Поціновувачів мистецтва вразить емалевий старовинний Вердунскій вівтар, який зберігається в храмі. Тільки уявіть собі, його створив художник Н. Верденом в XII столітті!

Медлінг

Не менш цікава південна сторона Віденського лісу, а точніше, місто Медлінг. Завдяки прекрасним пейзажам, відмінним хойригерам, ресторанчиках і, звичайно ж, архітектурним пам'яткам, - це місто є улюбленим місцем жителів Відня. Здалеку можна побачити вежу фортеці Медлінг, велично підноситься на пагорбі. З неї відкривається чудова панорама на околиці.

На околиці міста, в Хінтербрюль є найбільше печерне озеро континенту На околиці міста, в Хінтербрюль є найбільше печерне озеро континенту. У спекотний літній день по ньому можна кататися на човні, а в зимові холоди тут можна відігрітися, оскільки в шахті температура завжди складає 9 градусів тепла.


Лаксенбург

Віденський ліс зосередив в собі багато цікавого. Він є вражаючим! У містечку Лаксенбург, майже на околиці Відня, цікаво побувати в імператорському літньому палаці Блакитний двір. Тут же ви потрапите в англійський парк і розташований по центру озера псевдоготичний замок Франценсбург.

курорт Баден

Ну а якщо ви маєте намір поправити здоров'я, ласкаво просимо в передгір'я Віденського лісу, на курорт Баден. Місцеві лікувальні води і атмосфера бідермайєрских палаців вабить сюди заможних людей. Тут же знаходиться найбільше і старовинне казино Австрії. Одним словом, є на що подивитися, і сила-силенна варіантів як відпочити!

Забронювати готель у Відні

Для ознайомлення з визначними пам'ятками Австрії, зокрема з місцевістю Віденського лісу, вам знадобиться десь оселитися. Спеціально для вас нижче представлені готелі Відня, розділені на три категорії: популярні готелі, розкішні готелі і дешеві готелі. Тут ви зможете забронювати номер в готелі Відня завчасно відповідно до ваших побажань і фінансових можливостей. Для вашої зручності тут наведено інформацію про розташування готелів щодо центру міста, а також кількість зірок.

Просто виберіть сподобався вам готель, натиснувши на кнопку «Подивитися готель». Далі ви опинитеся на сторінці, де можна забронювати готель. Там же знаходиться більш детальна інформація про нього, відгуки, оцінки, фотографії, розташування на карті, особливості та, звичайно ж, ціни.

Якщо ви побажаєте ознайомитись з іншими готелі, можна просто вибрати зверху місто «Відень», і перед вами відкриється список всіх готелів Відня, доступних для бронювання.

Віденський ліс на мапі

Можливо, вам також буде цікаво:


Новости