Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відень - прекрасний сучасний місто

В Європі є дивовижне місто - Відень

В Європі є дивовижне місто - Відень. Це місце відрізняється неповторним шармом і розкішшю. Подорож в це місто - мрія для багатьох туристів. Чарівна Відень є столицею Австрії. Знаходиться вона в прекрасному місці. З одного боку, місто омиває Дунай, а з іншого - розкинулися Альпи. Пишність завершує Віденський ліс, про яку складено багато красивих легенд і оповідей.

Усе готелі вени дуже гостинні до своїх гостей. Персонал дуже доброзичливий і привітний. Про готелі можна докладно прочитати в інтернеті. Вибирайте тільки офіційні сайти, там ви точно отримаєте найбільш достовірну інформацію. Якщо у вас є така шкідлива звичка, як куріння, зверніть увагу на те, щоб в готелі було місце для цього. Безліч подібних закладів забороняє "диміти" на своїй території.

Любителі творчості зможуть по достоїнству оцінити віденські картинні галереї, а також театри і виставки. В Австрії вкрай часто проходять фестивалі, на яких можна послухати твори великих класиків: Шуберта, Брамса, Моцарта і Бетховена. Тут проходить знаменитий віденський бал, на який прагнуть потрапити мандрівники з усієї землі.

Обов'язково спробуйте страви Віденської кухні. Ви коли-небудь чули, щоб кухня носила назву не країни, а саме міста? Таку особливість заслужили тільки ті страви, які готують у Відні. Описати словами смак цих страв неможливо. Їх потрібно їсти, і отримувати ні з чим не порівнянне задоволення. У ресторанах де люкс місцеві кухарі запропонують вам як фірмові страви цього міста, так і смачні страви з усього світу. Якщо ви поїдете до Відня, не відмовте собі в задоволенні відвідати невеликі ресторанчики, де гостей пригощають домашніми стравами. Там обов'язково їсти вишуканий хайрігер, вино, яке готують з кращих сортів винограду.

Найчастіше погода в вені не підводить тих, хто приїхав сюди відпочивати. Справа в тому, що це місто славиться своїм помірним кліматом. Середня температура в літню пору року становить +25 градусів, а в зимовий - приблизно -3 градуси. Багато хто їде сюди для того, щоб покататися на гірських лижах. Сезон триває майже до кінця квітня! А влітку відвідини Відня обіцяє своїм гостям чудову погоду. Від сильних вітрів це місто захищають Альпійські гори. А з Дунаю в занадто спекотні дні віє прохолодою. Відвідавши Відень, ви ще довго будете згадувати розкіш і красу цього сучасного містечка.

Ви коли-небудь чули, щоб кухня носила назву не країни, а саме міста?

Новости