Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристична компанія «Смарагдова мрія» - Різдвяні ярмарки в Будапешті і Відні! - Зимовий відпочинок> Новорічні тури

  1. Наші пропозиції

Наші пропозиції

Контакти

Звертайтеся до нас:
м. Київ, вул. Тимошенко, 29 В,
оф. 402
Тел .: 0 (44) 353 90 65
Тел .: 0 (50) 462 06 22
Тел .: 0 (95) 786 93 36
м.Глухів, вул. Спаська, 1
Тел .: 0 (5444) 2 50 01
Тел .: 0 (66) 425 44 61
Електронна пошта:
[email protected]



Вартість: дорослий - 195 євро
дитина до 12 років - 185 євро
Днів: 6 днів / 5 ночей
Дати виїзду: 07 декабря
Маршрут: Київ - Будапешт - Закрут Дунаю - Відень - Віденський ліс - Токай - Київ


Програма Тура "Різдвяні ярмарки в Будапешті і Відні!": 1 День

Зустріч групи на ж / д вокзалі м Київ. Від'їзд з Південного терміналу ж / д вокзалу комфортабельним автобусом о 15:00. Транзит по території України. Можливо приєднання туристів до групи в Житомирі, Рівному, Львові, Чопі !!!

2 День

Прибуття в Будапешт. Після стомлюючого нічного переїзду - відпочинок в термальних купальнях Сечені.
Відвідання купалень графа Сечені - однієї з найвідоміших визначних пам'яток Будапешта. Купальню забезпечує водою джерело Св. Іштвана, пробурених в 1938 році. Лікувальна вода, що піднімається з глибини тисяча двісті п'ятьдесят шість метрів, має температуру 77 градусів за Цельсієм. Це найгарячіший джерело в Європі. У Сечені три великі відкриті басейни: гарячий, з родоном, в якому рекомендовано перебувати не більше 20 хвилин, плавальний і, найулюбленіший, "басейн сюрпризів". Його краса полягає в тому, що кожні 10 хвилин з металевих квадратів на дні басейну починають бити потужні повітряні потоки. Перебувати в цьому вируючому вирі - величезне задоволення (не кажучи про те, наскільки такий масаж корисний для фігури). У самій будівлі маса парилень, басейнів з масажем, круговою течією, коротше ... на будь-який смак (вхідний квиток - орієнтовно 12 євро).
Поселення в готель. Виїзд на автобусно-пішохідну оглядову екскурсію по Будапешту «Легенди блакитного Дунаю ...».
Будапешт - одна з небагатьох європейських столиць, до зустрічі з якої не можна підготуватися заздалегідь. Тому що це красиве місто завжди виявляється незабутнім казковим враженням для своїх гостей. Старовинна Буда, що розкинулася на горах, що таять в собі безліч гарячих цілющих джерел, і рівнинний Пешт - з будівлями belle époque, бульварами, сотнями магазинів і затишних кав'ярень. А між ними - перекинулася через повноводний Дунай знаменитий Ланцюговий міст, що охороняється грізно рикаючими імперськими левами.
Мандрівник, вперше опинився в Будапешті, чимось нагадує Едіпа, застиглого перед сфінксом. На зразок того, що загадково посміхається поруч з будівлею Національної опери. Велич і багатовікова мудрість, таємне знання істини і краса гармонії природного і людського - Будапешт назавжди виявляється в серці того, кому вдасться розгадати загадку цього міста.
Вільний час в місті. Участь в різдвяному ярмарку на центральній площі !!!
У Будапешті щороку в передноворічний сезон на площі Верешмарті переїзді потяг протаранив легковик. Вона починає свою роботу вже в кінці жовтня, щоб кожен житель міста встиг накупити подарунків. У центрі площі виростає казкове місто, в якому можна знайти різні сувеніри, прикраси та багато корисних речей. Щоб якось розважити покупців під час їх походів по крамницях, організується спеціальна розважальна програма: концерти, виступи танцювальних колективів і навіть справжні лялькові вистави. На стендах, де виставлені роботи художньої школи, можна помилуватися на Вифлеємський вертеп - композицію, що розповідає про народження Христа. Своєрідним календарем, відлічує дні до початку Різдва, служить фасад знаменитого будинку Жербо. Кожен день з 1 грудня в цьому будинку відкривається одне вікно, де глядачі зможуть побачити роботи сучасних художників.
Ночівля.

3 День

Сніданок в готелі. Вільний час в Будапешті або виїзд на екскурсію в закруті Дунаю з відвідуванням міст ВИШЕГРАД і Сентендре (додатково - 30 євро).
Закрут Дунаю - мальовниче місце, де річка робить різкий поворот на 90 градусів, один з найпопулярніших туристичних маршрутів.
ВИШЕГРАД, чудово розташований в крутому вигині Дунаю між крутих пагорбів, був колись римським опорним пунктом на кордоні Римської Імперії і другою домівкою після Буди для угорської королівської сім'ї і двору в XIV і XV століттях. Над містом, високо на пагорбі, розташована фортеця, яка мала для римлян стратегічним значенням, так як з неї відкриваються великі види на Дунай і на околиці. На берегах збереглися руїни чудового палацу - одного з найпрекрасніших будівель, коли-небудь що зводяться в Угорщині. Зараз тут розташовується музей під відкритим небом - Музей Короля Маттіаса. В наші дні Вишеград - маленьке містечко з невеликим населенням, в якому присутня приємна летаргічна атмосфера, спокійно перегортати сторінки своєї колишньої слави і створює ідеальні умови для відпочинку далеко від натовпів великого міста.
Сентендре - місто художників. Красу міста створюють разом узяті розташування, близькість Дунаю, архітектура будівництва і пам'ятники старовини. Криві звивисті вулички, вежі семи храмів, насичена колірна палітра будинків, узенкіе провулочки, густий середземноморський колорит, безліч музеїв роблять це місто на березі Дунаю самим відвідуваним туристичним центром закруту Дунаю.
Повернення в Будапешт.
Додатково можлива організація вечірньої прогулянки по Дунаю на кораблику з келихом шампанського (15 євро).
Вам відкриється неповторна панорама Будапешта в яскравій ілюмінації, занесена в список світової культурної спадщини ЮНЕСКО. Легенди і були, історія і сучасність, прикмети і традиції під звуки вальсів Йогана Штрауса з необмеженою кількістю «Шампанського». І не забудьте під кожним з мостів, де пропливає кораблик, загадати заповітне бажання! Обов'язково збудеться, перевірено !!!
Ночівля.

4 День

Сніданок в готелі. Виселення. Переїзд до Відня. Оглядова екскурсія по Відні «Місто величі і розкоші».
Відень - чарівний і приголомшливий місто. Місто імперської слави, чудової архітектури, дорогих магазинів і високої кухні. Розкішні палаци - свідки військової та державної слави імператорів і придворних - які таємниці зберігають вони? Чи правда так смачний знаменитий віденський кава? Звучать чи на вулицях віденські вальси? Від вражень завмирає серце і виникає розуміння того, що це місто буде вабити до себе знову і знову своєю витонченістю, розкішшю і загадкою.
Поселення в готель. Вільний час в Відні. Пропонуємо відвідати наступні екскурсії в супроводі російськомовного гіда:
Ø «Палаци і парки Відня» (додатково - 25 євро).
Палаци Відень - це зосередження її величі і краси. Прекрасний палац Євгена Савойського Бельведер не дарма вважають найяскравішим взірцем мистецтва бароко в світі. А палац Шенбрунн - це чудове єднання парку і пророди, людського генія і буйства квітів, бурхливої ​​історії і домислів.
Ø Музей імператриці Сіссі з російськомовним гідом (додатково - 25 євро).
Одна з найкрасивіших жінок свого часу, вона була коханою дружиною свого чоловіка і улюбленицею свого народу. Її життя - це захоплюючий роман, наповнений злетами і падіннями, розчаруваннями та справжнім коханням, інтригами і прощенням. Імператриця Елізабет - це легенда і бувальщина, правда і вигадка, між якими оченьсложно провести межу ...
Вільний вечір у Відні. Участь в різдвяному ярмарку у Відні!
Одна з найстаріших різдвяних ярмарків знаходиться в столиці Австрії, Відні. Чи жарт, її історія сягає в глибину віків аж на 700 років! Розташовується вона біля ратуші на площі Ратхаусплатц. Тут можна придбати ажурні скляні і дерев'яні іграшки, фігурні свічки і традиційні для європейського різдва імбирні пряники і глінтвейн. Вся площа перед старим будинком заставлена ​​кіосками, що нагадують красиві чарівні будиночки. У кожному такому кіоску можна купити солодощі, ялинкові іграшки, різдвяні прикраси, народні вироби або подарунки близьким. Розташований поруч парк Ратуші з настанням темряви загоряється вогнями гірлянд, якими прикрашені дерева, що ще більше підсилює різдвяну атмосферу.
Прилегла площа відведена народним майстрам, які продають різні предмети власного виготовлення. Тут як ніде багато милих прикрас в сільському стилі.
Найголовніше, що за багаторічну традицію проведення, ярмарок практично не змінилася і все ще сповнена невловимо віденського чарівності. На площі відвідувачів супроводжують святкові аромати пряників, зацукрованих фруктів, жаркого і пуншу. А в самій Ратуші найменші відвідувачі можуть допомогти при виготовленні різдвяних прикрас.
Ночівля.

5 День

Сніданок у готелі. Виселення. Виїзд на екскурсію «Казки Віденського лісу» з відвідуванням міста Баден.
Власне кажучи, що таке Віденський Ліс? Чи будемо ми ходити стежками і збирати гриби і ягоди? Ні! А чи хочете Ви подивитися на прекрасний середньовічний замок? Або спробувати вино зі справжніх монастирських підвалів? Ми прямуємо до монастиря Святого Хреста, католицька святиня якого визнається православною церквою. Як тут спокійно! Час тут, здається, зупинилося ще в 12 столітті, якраз тоді, коли був заснований цей монастир. І до сих пір неспішно перебирає своїми стрілками, дивуючись на нашу суєту суєт ...
На «закуску» - санаторій Великої Римської імперії: Баден! Не плутати з Баден-Баденом в Німеччині, де в пух і прах програвся Достоєвський. Баден, милий бідермайеровскій містечко, по доріжках якого неспішно дефілювала знати Австро-Угорської монархії. Чи не обділив його своєю увагою і Петро Перший, правда, після його візиту російська знать не могла знайти його на карті. І не дивно: Петро назвав його «Теплиці». А чому?! Так місто адже курортно-оздоровчий! Незважаючи на те, що площа всього-то 27 кв.км! Ах, який там повітря, панове! А троянди-то як влітку пахнуть: їх аромат проникає в усі куточки міста!
Від'їзд на Україну. По дорозі (в залежності від графіка руху і можливості) - заїзд в знаменитий регіон ТОКАЙ. Відвідування приватного виноробного господарства з дегустацією ВІН і національним гуляшем (15 євро).
Вас радо прийме одне з виноробних господарств в районі Токаю. Господарі виноробні з задоволенням поділяться з вами своїми секретами виробництва вина, адже в кожному окремому господарстві вино має свій унікальний, неповторний і несхожий на інші вина смак. Цікаво, що кожна виноробня має і свої фірмові назви вин, пляшки, і ... навіть пробки!
А тепер - довгоочікуваний УЖИН-ДЕГУСТАЦІЯ в національному угорському стилі! Тільки повечерявши тут, ви по-справжньому зрозумієте і відчуєте місцевий угорський колорит і гостинність угорців.
Нічний переїзд до Києва.

День 6.

Прибуття до Києва в другій половині дня.



У вартість входить:
  • розміщення в готелі категорії 3 * (3 ночі);
  • сніданки (шведський стіл);
  • екскурсії по містах Будапешт, Відень, Віденський ліс;
  • страхування;
  • Візова підтримка;
  • транспортні послуги за програмою;
  • супровід представником компанії і колійна інформація.

У вартість не входить:
  • конс. збір - 40 євро;
  • факультативні програми;
  • особисті витрати.



Коментарі належать їх авторам. Ми не несемо відповідальності за їх зміст.

Розкішні палаци - свідки військової та державної слави імператорів і придворних - які таємниці зберігають вони?
Чи правда так смачний знаменитий віденський кава?
Звучать чи на вулицях віденські вальси?
Власне кажучи, що таке Віденський Ліс?
Чи будемо ми ходити стежками і збирати гриби і ягоди?
А чому?

Новости