Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Європу на Новий рік! Новорічний тур в Будапешт і Відень!

  1. Новий рік зовсім близько! Влаштуйте собі свято в Європі!

Новий рік зовсім близько!

Влаштуйте собі свято в Європі!

Пропонуємо тури в Європу на Новий рік:

«Новорічний уїк-енд: Угорщина + Австрія!»

Дата туру в Європу 30 грудня 2017


Вартість туру при оплаті Дорослі Діти до 16 років
до 8 жовтня 99 євро 95 євро
до 19 листопада 109 євро 105 євро
до 30 листопада 118 євро 110 євро
після 30 листопада 125 євро 120 євро

Маршрут: Львів - Будапешт - Сентендре - Відень - Львів

Програма туру:

День 1 - 30.12.17

Львів. 08:00 - збір групи на залізничному вокзалі.
8:30 - виїзд зі Львова.
Поселення в готель.

Рекомендуємо:
- прогулянку на кораблику по Дунаю (20 €). Тут, на Набережній Будапешта, як в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого зайвого, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонує з іншого. І саме з кораблика можна розгледіти всі деталі Парламенту, Рибальський бастіон, Королівський палац і загадати бажання під мостами, якими так пишається Будапешт.
Ночівля.

День 2 - 31.12.17

Сніданок.
Оглядова екскурсія по Будапешту. Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише один з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають погляду перлини світової спадщини: королівський палац і середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає чудовим видом на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси ... Парламент, Площа Героїв, проспект Андраші, замок Вайдахуняд ... і це не все що чекає Тебе в Будапешті. Вільний час.

Рекомендуємо:

- відвідати містечко Сентендре *, яке перенесе Тебе в період середньовіччя - вузькі вулички, безліч сувенірних лавок, старенькі сербські церкви ... ну і звичайно музей марципанів! Запрошуємо в світ нових вражень! (15 €)

- відвідати торговий центр «Кампона»! Тут Ти зможеш полностю поринуть у світ шопінгу, а також у Тебе буде унікальна можливість побувати океанаріумі-Тропікаріум. Тебе чекають 8 величезних залів, де можна зустріти безліч представників дикої і екзотичної природи! Кожен матиме можливість побувати в тропічних джунглях, в величезному тунелі-акваріумі, де Ти познайомишся з морськими хижаками, тисячами маленьких риб і побачиш всю красу кольорового коралового рифу! Також у тебе буде унікальна можливість познайомитися зі справжнім скатом, який радо запрошує до себе всіх відвідувачів, а також дозволяє до себе доторкнутися! (Трансфер 6 €)

Для бажаючих пропонуємо трансфер на пл. Героїв для зустрічі Нового Року (10 євро).

Святкування Нового року!

День 3 - 01.01.18

З новим роком!

Сніданок. Вільний день.
Рекомендуємо:
- відвідати Відень * (20 € - трансфер / 28 € - трансфер + екскурсія) - місто музики, вальсів, парків, випічки і вина. Стиль міста дуже пишний: білі коні, танцюючі під елегантну музику; багаті декорації пам'ятника імператриці Марії Терези; інтер'єри зовні строгих міських будинків; позолочена постать Іоганна Штрауса на могилі із зеленими деревами; чутлива музика Ріхарда Штрауса; геометрична мозаїка орнаментальних полотен Густава Клімта; повільна спокійна мелодія механічних годинників. Величний, привабливий і чарівний місто зачаровує своїх гостей шармом і аристократичною витонченістю. Це Вальсують місто. Як великосвітська пані з чудовими манерами, Відень нікуди не поспішає, і буде краще, якщо, гуляючи його вулицями і милуючись палацами в стилі бароко, що не будеш поспішати і Ти. Вільний час, щоб насолодитися містом самостійно.

Рекомендуємо:
- відвідати Скарбницю Габсбургів (17 €), яка вражає своєю колекцією коштовностей і реліквій, які передавалися з покоління в покоління.
Тільки тут можна побачити на власні очі колиску сина Наполеона, найбільший смарагд у світі, єдине в світі восьмикутну корону, на якій зображені сюжети з Нового і Старого Завітів, Чашу Грааля, яка дає безсмертя, знаменитий Спис Долі! З цим списом Карл Великий не програв жодного зі своїх 47-ми битв, його також прагнув отримати Гітлер під час Другої світової війни!
- трансфер / обзорнуя екскурсія до Палацу Шенбрунн (6 € трансфер / 25 € трансфер + екскурсія). Палац разом з оточуючими його будівлями і величезним парком, - один з найважливіших культурних пам'яток Австрії. Для династії Габсбургів, він служив літньою резиденцією. Ти побачиш прекрасні апартаменти Марії - Терезії, її вітальню, спальню і кабінет, в якому шестирічний Моцарт грав перед імператрицею; апартаменти імператорської родини Франца Йосипа і Сіссі - імператриці Єлизавети. Інтер'єри прикрашені розписаними стелями, кришталевими підсвічниками, величезними дзеркалами і позолотою. Всього в цій імператорськіі резиденції 1441 кімнат! Запрошуємо відвідати деякі з них і ближче познайомитись з династією Габсбургів.
Повернення в Будапешт. Збір групи.
Нічний переїзд.

День 4 - 02.01.18

Прибуття до Львова орієнтовно в 11:00.

У вартості туру:

  • проїзд автобусом єврокласу;
  • проживання в готелях 2-3 *;
  • харчування - сніданки в готелях;
  • супровід керівника групи;
  • Екскурсійне обслуговування по програмі туру;
  • медична страховка;

Додатково оплачується:

  • депозит на факультативні екскурсії - 16 євро (тариф стандарт). Депозит використовується на факультативні екскурсії. Невикористані кошти не повертаються.
  • факультативні програми, вхідні квитки;
  • Новорічна вечеря;
  • особисті витрати.

важливо:

  • одномісне розміщення в готелі оплачується додатково - 40 євро!
  • туристи, які подорожують самостійно - можуть бути розміщені в тримісних номерах;
  • туроператор залишає за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
  • туристична фірма не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови;
  • мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
  • під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено.

Більш детальну інформацію ласка уточнюйте у наших менеджерів!

Більш детальну інформацію ласка уточнюйте у наших менеджерів

Новости