Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Щоденна Австрія Що подивитися в Відні взимку

  1. Що ми побачили в Відні взимку

Європейські країни можуть багато чого запропонувати мандрівникам, їм завжди є чим здивувати і що показати Європейські країни можуть багато чого запропонувати мандрівникам, їм завжди є чим здивувати і що показати. Різні стилі архітектури, які зародилися ще в далекі середні століття. Майже в будь-якому місті Європи є численні пам'ятки архітектури, знамениті палаци і музеї. Є багато цікавого на що подивитися в Відні взимку - звичайні міські будівлі являють собою різні напрямки мистецтва архітектури. Столиця Австрії по праву займає своє законне місце в переліку європейських столиць, і особливо популярна у туристів. Це місто абсолютно відкритий завжди для ознайомлення, навіть взимку є на що подивитися.

Через м'якої зими у Відні температура повітря тримається біля нульової позначки. Але осіннього сумного настрою ніхто не зазнає. В Австрії рідко бувають заморозки, зате багато снігу. Але ніщо не може перешкодити побродити по віденським садам і паркам, прикрашеним снігом. Ці місця притягнуть не менше, ніж влітку, коли тут багато квітів. Також є багато цікавих місць для екскурсії в моїй статті про зимові пам'ятки Зальцбурга .

Коли я вперше зі своєю сім'єю приїхала до Австрії, то вирішила, що це місто залишиться назавжди в моїй пам'яті. Тут правда є, на що подивитися в Відні взимку. Чудові краєвиди, прекрасний свіже повітря, добрі чуйні люди, які завжди готові прийти на допомогу і багато іншого, що дуже сильно притягує. Тут просто зачаровує атмосфера. Ви можете дізнатися більше подробиць про наш сімейний відпочинок в Австрії взимку з наступної статті .

Тут можна приємно провести час, то чи відпочиваючи з друзями, чи то насолоджуючись чудовими пам'ятками. У цій країні завжди незалежно від пори року можна насолоджуватися приємним відпочинком. Екскурсії по вені з російськомовним гідом це можливість вивчити місто і дізнатися багато цікавих фактів з історії.

Екскурсії по вені з російськомовним гідом це можливість вивчити місто і дізнатися багато цікавих фактів з історії

Що мене найбільше вразило так це австрійські ярмарки, які тут проводяться з початку осені і до самого Різдва. Коли настає різдво, то від міста просто не можна відвести очей. Все прикрашено гірляндами, різнокольоровими вогниками, красивими новорічними кулями і багатьом іншим. Всюди місцеві жителі влаштовують всілякі розважальні програми і весело проводять час. Ми також взяли участь в декількох вікторинах, і нам це здалося кумедною грою.

Коли ми замерзли, то зайшли в кафе. Там нам запропонували місцеве меню, яке мені здалося дуже смачним і апетитним. Пропонуються також смачні зігріваючі безалкогольні напої. Назад ми повернулися на ярмарок, але вже для того щоб купити цікавий сувенір додому.

Місто в Австрії, як відомо, бере головне участь в європейській життя. Тому країна внесла свій вклад в мистецтво і культуру всього світу. І не дивно, адже тут народилася грандіозна музика, яка до сих пір вражає своїми незвичайними творами. Що подивилися у Відні взимку ми, так це музей музики. Тут я спробувала себе в ролі диригента, що мені дуже сподобалося. Є тут і знамениті роялі Моцарта і Штрауса.

Є тут і знамениті роялі Моцарта і Штрауса

Що ми побачили в Відні взимку

Взимку у Відні не буває нудно, це я вам чесно скажу. Тут стільки всього цікавого, що аж очі розбігаються. Ми відвідали знаменитий будинок Хундертвассера, який вразив нас незвичайною архітектурою, докладніше про нього ви можете прочитати в наступній статті . Зробили біля нього море фотографій. Що саме примітно, так це те, що в цій споруді немає однакових вікон, вони всі різні, навіть за формою.

Тут також живуть звичайні люди. На першому поверсі в цьому будинку знаходиться незвичайна кафешка мистецтв. Саме вона користується попитом серед іноземних туристів. Ми, звичайно ж, там побували. Наша прогулянка була настільки захоплюючою, що ми не помітили, як минув час і нам пора повертатися в готель. Наступні дні у Відні пройшли також незабутньо, і ми плануємо повернутися сюди ще не один раз. Ми зробили для себе головний висновок - дійсно є що подивитися в Відні взимку!




Новости