Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Щоденна Австрія Карта Відня російською мовою

Подорожуючи по Європі, я просто не могла не відвідати столицю Австрії - Відень Подорожуючи по Європі, я просто не могла не відвідати столицю Австрії - Відень. Залишити це місто, як і всю країну в цілому просто неможливо, адже вона не тільки ділить європейські держави на Східні та західні, а й є сполучною ланкою між північчю і півднем Європи.

Для мене стало великим відкриттям, що в цій державі уживається стільки різних національностей. Досить відкрити телефонний довідник, і ви побачите величезну кількість не тільки угорських, а й різноманітних слов'янських прізвищ.

З перших хвилин перебування в Відні вона здалася мені неймовірно дивним містом, в якому так вдало переплітаються сучасна суєта і аристократичне спокій з самотою.

Прилетівши в столицю Австрії, я відразу вирушила в готель. Довго шукати відповідне місце для ночівлі не довелося, тому що в декількох кроках від центрального вокзалу Wien Mitte, куди легко дістатися з аеропорту на експресі, розташована непогана готель, де я і вирішила зупинитися. Звичайно, у Відні маса відмінних готелів і недорогих зручних готелів, але я не хотіла довго хитатися по місту з валізами, економила час для огляду визначних пам'яток за допомогою карти Відня російською мовою!

Відразу зазначу, що для туристів Відень є дуже зручним містом, так як всі основні місця, рекомендовані для відвідування, розташовані в самому центрі міста. Район, де іноземна мова чується найбільш часто, називають «Першим» і знаходиться він на землі старого міста. Зелені бульвари, які називають Ринг, призводять туристів до головних столичним музеям. Пам'яток у Відні стільки, що вони займають практично весь центральних квартал. Мене, як і масу інших туристів, бездіяльно прогулюються по кільцю Рингу, вся ця краса просто не могла залишити байдужою.

За межами головної туристичної зони не менш цікаво, так як тут розташовані затишні європейські вулички районів, побудованих в дев'ятнадцятому столітті. Особливо допитливі туристи знайдуть для себе масу всього цікавого тут.

Час минав до вечора, тому я вирішила перекусити в одному з численних місцевих ресторанчиків. Запаморочливі аромати м'яса так манили мене, що присівши за столик я не втрималася і замовила на пробу кілька місцевих традиційних страв. Запивати все вирішила пивом, я адже в Австрії! Після такого щільного вечері сил на подальший огляд визначних пам'яток просто не залишалося, і я відправилася в готель.

На наступний день я вирішила зосередити свою увагу на віденських палацах і відвідати Хофсбурга, Шенбрунн і Бельведер. Тут мені допомогла карта Відня російською мовою. Особливо для мене стала цікавою остання екскурсія, так як в наш час в Бельведері розміщений музей художнього мистецтва ( «Австрійська Галерея»). Крім відомих майстрів Австрії, таких як Е. Шіле і Г. Клімт, тут виставлені картини Ван Гога, Моне і Ренуара. Я провела в Бельведері досить багато часу, так як така кількість гідних полотен з різних епох, зібраних в одному місці, просто не можна було пропустити. Зазначу, що в багатьох віденських музеях є аудіогіди, в тому числі і російськомовні, що дуже зручно!

Якщо ви потрапили в цю столицю, то вам неодмінно стане в нагоді мій матеріал де можна поїсти в Відні .

Побувати в Відні і не відвідати знамениті кондитерські просто неможливо. Подібні заклади тут на кожному кроці і пропонують жителям і гостям міста всілякі солодощі. Відразу через дорогу від мого готелю розташовувалася дуже затишна кондитерська, де за весь час перебування тут я спробувала і віденський штрудель, і дуже смачні віденські тістечка, і знамениті віденські вафлі. А в поєднанні з ароматом місцевого кави все це було воістину божественним!




Новости