Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти до Відня з Москви, Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга, Новосибірська, Сочі, Краснодара

  1. Вибір оптимального авіаперевізника
  2. Скільки летіти з Москви до Відня
  3. Скільки летіти до Відня з Санкт-Петербурга
  4. Скільки летіти до Відня з Єкатеринбурга
  5. Скільки летіти від Новосибірська до Відня
  6. Скільки летіти з Сочі до Відня
  7. Скільки летіти з Краснодара до Відня
  8. Скільки летіти з Уфи до Відня
  9. Скільки летіти від Самари до Відня
  10. Скільки летіти з Києва до Відня
  11. Скільки летіти з Мінська до Відня
  12. Скільки летіти до Відня з Дніпропетровська
  13. Скільки летіти до Відня зі Львова
  14. Скільки летіти з Ростова до Відня
  15. Скільки летіти з Челябінська до Відня
  16. Скільки летіти до Відня з Харкова
  17. Скільки летіти до Відня: Таблиця
  18. Як знайти кращі квитки
  19. Де і коли відпочивати у Відні
  20. Що важливо знати

У цьому місті посиденьки в кав'ярні - це не просто приємне проведення часу, а особливий ритуал, якому притаманні свої правила. Відповідно до думки ЮНЕСКО, читання газети за чашкою міцного еспресо і поїданням солодощів є традиційним віденським заняттям. Туристи бродять тут невеликими натовпами, вивчаючи зачаровує класичну (Віденський Сецессион) і сучасну архітектуру. Чого тільки варті Гофбургскій Імперський Палац, державна опера, церква Ам-Штайнхоф або Музей історії мистецтв. Можна з упевненістю сказати, що Відень - одна з найбільших столиць світу!

Вибір оптимального авіаперевізника

Відень знаходиться в списку найбільш відвідуваних європейських міст, тому сюди тягнуться дороги з різних куточків світу Відень знаходиться в списку найбільш відвідуваних європейських міст, тому сюди тягнуться дороги з різних куточків світу. Найбільш комфортабельний і швидкий спосіб поїздки в столицю Австрії - авіапереліт. Кращий сервіс вас чекає на борту літаків:

  • Austrian Airlines
  • AirBerlin
  • Aeroflot
  • Transaero
  • Belavia
  • LOT
  • UIA
  • Turkish Airlines.

Скільки летіти з Москви до Відня

У будь-який день календаря зі столичних аеропортів здійснюються відправки повітряного транспорту компаній Aeroflot, Transaero і Austrian Airlines

На безпересадочний рейс піде від 2 годин 45 хвилин до трьох годин.

Буквально на кілька тисяч дешевше коштують квитки на літак UIA з зупинкою в Києві і Brussels Airlines з додатковою посадкою в Брюсселі. Серед інших ймовірних міст пересадки знаходяться Бухарест, Стамбул, Гельсінкі, Рига, Мінськ, Варшава і безліч інших. Навіть при наявності зупинок переліт Москва-Відень щодо недовгий - від чотирьох годин до доби.

Скільки летіти до Відня з Санкт-Петербурга

Заощадити вийде, тільки скориставшись послугами Міжнародних авіаліній України. Вони пропонують своїм пасажирам з Пітера долетіти до Відня за 5-13 годин, провівши при цьому кілька годин в Києві і зробивши одну пересадку.

Є й прямі перельоти, які тривають не більше трьох годин. Також ви можете підібрати собі більш складний маршрут і зробити одну або дві посадки в Бухаресті, Парижі, Варшаві, Лондоні, Ризі, Барселоні. Час перельоту Санкт-Петербург-Відень коливається від 4,5 до 32 годин. Є й прямі перельоти, які тривають не більше трьох годин

Скільки летіти до Відня з Єкатеринбурга

З цього міста в будь-якому випадку доведеться добиратися транзитним рейсом, оскільки прямі перельоти не проводяться. Перехід на інше повітряне судно екатерінбуржци проводитимуть в Москві, Стамбулі, Гельсінкі, Мюнхені. В цілому дорога займе 6,5-29 годин.

Скільки летіти від Новосибірська до Відня

Всі дешеві авіарейси проходять через Москву. З більш дорогих є польоти з пересадкою в Стамбулі, Дюссельдорфі, Мінську, Берліні, Римі. Так як посадка на інший літак може бути як короткою (2-3 години), так і тривалої (4-24 години), тривалість перельоту в цілому варіюється від дев'яти до тридцяти годин.

Скільки летіти з Сочі до Відня

Найкоротший, і бюджетний шлях до Австрії звідси лежить через турецьку столицю. У пасажира на вибір є декілька варіантів тривалості перебування в Стамбулі - від 2 з половиною годин до одного дня. Загальний час в дорозі складе 7-25 годин. Схожі пропозиції за ціною і тривалості перельоту є у «Трансаеро», тільки зупинятися потрібно буде в одному з великих міст Росії. Найкоротший, і бюджетний шлях до Австрії звідси лежить через турецьку столицю

Скільки летіти з Краснодара до Відня

Хоча австрійська міжнародна компанія і здійснює звідси авіарейси без стикувань, але дозволити собі придбати квиток на нього зможуть не всі. В рази дешевше летіти транзитом через Москву, Стамбул і навіть Лондон з Мюнхеном. Витративши три-п'ятнадцять годин на зміну авіатранспорту, ви зможете заощадити немаленьку суму. Час перельоту без пересадок - 3,5 години, а з пересадками - від шести до 25 годин.

Скільки летіти з Уфи до Відня

В цьому напрямку найближчий проміжний аеропорт знаходиться в Москві, тому є велика кількість саме таких рейсів. За тривалістю польоти бувають різними - від 6 з половиною до 28 годин. Крім столичного аеропорту, пересадки відбуваються в Лондоні, Мінську, Анталії, Мюнхені.

Скільки летіти від Самари до Відня

Транзит з Самари до Відня можливий, тільки необхідно буде зробити 1-2 зупинки в Москві, Мюнхені, Лондоні, Пітері або Мінську. Примітно, що не завжди рейс з недовгим очікуванням в аеропорту пересадки коштує дорого. Наприклад, «Аерофлот» здійснює переліт до Відня за шість годин з урахуванням півторагодинний посадки в Шереметьєво. У той же час такий же рейс, тільки від Austrian Airlines і з тривалим очікуванням у столиці обійдеться в десять разів дорожче.

Найтриваліший рейс займе 29 годин.

Скільки летіти з Києва до Відня

Якщо ви вирішили побачити Відень своїми очима, тоді можете радіти, так як мучитися з тривалими пересадками вам не доведеться. Прямий переліт Київ-Відень займе всього лише 2 години. Крім компанії UIA, звідси літають літаки інших міжнародних авіаперевізників із зупинками в Москві, Мінську, Ризі, Варшаві, Мюнхені, Цюріху, Франкфурті-на-Майні: вас чекає подорож тривалістю від чотирьох до сорока годин.

Скільки летіти з Мінська до Відня

1 годину і 55 хвилин ви будете перебувати в небі, якщо скористаєтеся послугами австрійських авіаліній. Для бюджетного подорожі краще зупинитися на рейсі через Росію, Україну або Швецію. Час в дорозі у кожного рейсу різний - від чотирьох з половиною до 27 годин. 1 годину і 55 хвилин ви будете перебувати в небі, якщо скористаєтеся послугами австрійських авіаліній

Скільки летіти до Відня з Дніпропетровська

Звичайно, ви можете вже через 2 з половиною години приземлитися в аеропорту Відня, якщо розщедритися на авіаквиток прямого рейсу. Транзитні польоти проходять через Київ, Москву, Стамбул, Варшаву, Любляни, Мюнхен, але на це буде потрібно більше часу - 5-34 години.

Скільки летіти до Відня зі Львова

З західної столиці України курсують безпересадочні авіаперельоти тривалістю в півтори години. Від 4,5 до 27 годин доведеться провести в дорозі, якщо ви вирішите зупинитися на деякий час в Києві, Москві, Стамбулі, Мюнхені, Варшаві. Такий переліт Львів-Відень буде коштувати набагато дешевше.

Скільки летіти з Ростова до Відня

Вам доведеться просидіти на валізах в аеропортах Москви або Стамбула в очікуванні наступного повітряного судна порядку 10-17 годин. В цілому на подорож з Ростова йде від 6 годин до однієї доби.

Скільки летіти з Челябінська до Відня

Добиратися з Челябінська необхідно з декількома змінами літаків: у Москві, Мюнхені, Барселоні, Пітері, Парижі. Незважаючи на це, челябинские туристи прибудуть до місця призначення через 8-28,5 годин. Авіарейсів без стикувань немає.

Скільки летіти до Відня з Харкова

Якщо ви розраховуєте відправитися в бюджетний відпустку, тоді на вашу дорогу з першої української столиці буде потрібно від 4,5 до 30 годин. Транзитними пунктами є Київ, Москва, Вільнюс, Цюріх, Стамбул та інші.

Скільки летіти до Відня: Таблиця

Місто вильоту Тривалість прямого перельоту Кількість пересадок Тривалість польоту з пересадками Міста пересадок Авіакомпанії Москва 4 1-2 4,5-24 Київ, Брюссель, Бухарест, Рига, Стамбул, Мінськ, Гельсінкі, Варшава Brussels Airlines, Austrian Airlines, AirBerlin, Aeroflot, Transaero , AirBaltic, Belavia, AirSerbia, LOT, UIA, FinAir, Alitalia, S7 Airlines, Iberia, AirFrance, Luftansa, Vueling, Turkish Airlines Санкт-Петербург 3 1-2 4,5-32 Москва, Київ, Бухарест, Париж, Варшава, Лондон, Рига, Барселона Єкатеринбург - 1-3 6,5-29 Москва, Стамбул, Гельсінкі, Мюнхен Новосибірськ - 1-3 9-31 Москва, Стамбул, Дюссельдорф, Мінськ, Берлін, Рим Сочі - 1-3 7-25 Москва , Пі тер, Краснодар, Стамбул Краснодар 3.5 1-3 6,5-25 Москва, Санкт-Петербург, Стамбул, Мюнхен, Бухарест, Лодон Уфа - 1-3 6,5-28 Москва, Стамбул, Лондон, Мінськ, Анталія, Мюнхен Самара - 2-3 6-29 Москва, Мюнхен, Лондон, Пітер, Мінськ Київ 2 1-3 4-40 Москва, Мінська, Рига, Варшава, Мюнхен, Цюріх, Франкфурт-на-Майні Мінськ 2 1-3 4,5 27 Москва, Київ, Санкт-Петербург, Франкфурт-на-Майні, Стамбул, Варшава, Цюріх Дніпропетровськ 2.5 1-3 5-34 Київ, Москва, Стамбул, Варшава, Любляни, Мюнхен Львів 1.5 1-3 4,5-27 Київ , Москва, Стамбул, Мюнхен, Варшава Ростов - 1-2 6-24 Москва, Стамбул Харків - 1-2 8-30 Київ, Москва, Віл Нюс, Цюріх, Стамбул

Як знайти кращі квитки

Не втрачайте зайвого часу і вже зараз заходите на сайти Аviasales.ru або Buruki.ru. Там ви зможете підібрати потрібний рейс і скласти маршрут з вашого міста до Відня. Такі сервіси зручні і тим, що у ваше розпорядження надійде інформація про тривалість польоту і кількості скоєних пересадок.

Нижче розміщена стаття, в якій детально розповідається про те, як працювати з цими сервісами. Хочете ще простіше: тоді шукайте квитки за допомогою нашої короткої форми.

Економити на подорожах можна, навіть якщо мова йде про авіаперельоті. Представляємо вам кілька Лайфхак на цю тематику:

Де і коли відпочивати у Відні

Єдине, що може зіпсувати відпочинок в Австрії, - це ціни, що особливо «кусаються» в розпал сезону (літні місяці). Тому, якщо ви розраховуєте подивитися на Відень у всій красі, але при цьому не залишитися без копійки за душею, рекомендуємо прочитати кілька статей:

  • Коли краще їхати до Відня.
  • Де краще відпочивати в Відні.

Що важливо знати

Кожен турист може дещо розгублено відчувати себе в чужій країні, особливо у випадках, коли він завчасно не поцікавився місцевими законами, цінами і цікавими місцями для відвідування. Щоб ваш відпустка не був затьмарений якимись незапланованими витратами або проблемами з документами, краще заздалегідь опанувати обстановкою. Вам допоможуть в цьому статті:

Відень - столиця Австрії: Відео

Новости