Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторани Відня класу люкс - топ-5 «must-see»

Відпочинок в Відні користується шаленою популярністю серед туристів з усього світу. Тут розташовано безліч пам'яток, різних розважальних закладів, готелів і ресторанів. В першу п'ятірку кращих ресторанів Відня входять наступні заклади: Mini, Bodulo, Steirereck, Das Turm, Al Borgo. Це саме ті заклади, в яких відвідувачі зможуть чудово провести вільний час і спробувати дуже смачні страви, приготовані досвідченими шеф-кухарями.

Це саме ті заклади, в яких відвідувачі зможуть чудово провести вільний час і спробувати дуже смачні страви, приготовані досвідченими шеф-кухарями

У ресторані Mini спеціально для відвідувачів створена затишна атмосфера, в якій кожен насолодиться приємним відпочинком. Гостям пропонують покуштувати традіцонних угорську кухню. Також відпочиваючим пропонується широкий асортимент страв кухонь інших країн світу. Ресторан працює з 11.30 до 24.00. Такий графік роботи підходить більшості гостей. У ресторані можна замовити недорогий бізнес-ланч або ситний вечеря.



Також одним з найулюбленіших ресторанів серед туристів є Bodulo. У цьому закладі для відвідувачів сервіруються страви хорватської кухні. Всі бажаючі можуть відвідати затишний ресторан з вівторка по суботу з 11.30 до 15.00 і з 17.30 до 23.00. У неділю та святкові дні заклад працює до 22.00. Ціни на обід або вечерю досить демократичні.


Ціни на обід або вечерю досить демократичні

У ресторані Steirereck відвідувачі зможуть замовити страви австрійської кухні. Заклад чудово підходить для проведення романтичних і ділових зустрічей. Для гостей закладу проводяться різні розважальні програми, які забезпечать прекрасний настрій протягом усього вечора. У цьому ресторані можна замовити смачний сніданок, обід або вечерю.


У цьому ресторані можна замовити смачний сніданок, обід або вечерю

Більшість туристів по достоїнству оцінять популярний ресторан Das Turm. Тут в широкому асортименті пропонується кухня Австрії та інших країн світу. Даний заклад виділяється серед своїх конкурентів красивим інтер'єром. У ньому можна зустрітися і перекусити з коханою людиною або пообідати з діловим партнером в невимушеній обстановці. У ресторані проводяться цікаві розважальні програми. Всі бажаючі можуть забронювати обід або вечерю в режимі онлайн через сайт ресторану.


Всі бажаючі можуть забронювати обід або вечерю в режимі онлайн через сайт ресторану

Багатьом відпочиваючим сподобається ресторан Al Borgo, в якому подають італійську кухню. Відвідувачі можуть також замовити страви з морепродуктів і смачну італійську пасту. Їжу готують досвідчені кухарі, які знають безліч рецептів. У ресторані створена затишна атмосфера, яка не залишить відвідувачів байдужими.


У ресторані створена затишна атмосфера, яка не залишить відвідувачів байдужими

Кращі ресторани Відня класу люкс задовольнять потреби навіть найвимогливіших клієнтів. Тут відпочиваючі завжди можуть замовити різноманітні страви в будь-який зручний для себе час. У ресторанах працює привітний і ввічливий персонал, який забезпечить комфортну обстановку і високий рівень обслуговування для всіх відвідувачів.

Крім ресторанів у Відні розташована велика кількість комфортабельних готелів різного класу. Для тих, хто шукає варіанти розміщення в австрійській столиці, справжньою знахідкою стане сайт http://ibooked.ru/hotels/austria/vienna . Тут ви знайдете докладну інформацію про всі готелях Відня та інших міст різних країн світу з фотографіями і відгуками туристів.

Новости