Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Путівник по Зальцбургу

Ми покажемо, що побувати в   Зальцбурзі   або Місті Солі в прямому перекладі з німецької мови - це варте справу для всіх, хто приїхав до Австрії Ми покажемо, що побувати в Зальцбурзі або Місті Солі в прямому перекладі з німецької мови - це варте справу для всіх, хто приїхав до Австрії.

Якщо ви вирішили спланувати вашу поїздку самостійно і хочете самі вивчити найголовніші місця в Австрії, а також, якщо ви цілеспрямовані, любите подорожувати по вкрай економного бюджету, а також володієте іноземними мовами - ця стаття для вас.

Зальцбург славиться не тільки своїми історичними пам'ятками і видам, а також - гірськолижними курортами, які збирають багатьох любителів екстриму в межах і околицях міста.

З Відня в Зальцбург ви з легкістю доберетесь на поїзді з центрального вокзалу: якщо вас більше 2 осіб - доцільно придбати спеціальний комбі-квиток на проїзд 2-5 чоловік разом туди і назад вартістю 35 євро, також можливо придбати квитки і на рейсові відправки дорожче, в залежності від часу і які мають коштів.

Якщо ви їдете в сам Зальцбург для відпочинку, то придбання Зальцбурзького квитка за 31 євро або карти на дію 48 годин зі знижками і безкоштовним міським проїздом, стане для вас знахідкою і заощадить ваші кошти. Якщо ви їдете на гірськолижний курорт і в околиці Зальцбурга - тоді буде вигідніше купувати спеціальні абонемент-квитки на локальний транспорт на тиждень 14 євро, як правило, в багатьох готелях існує функція безоплатній або платній доставки відпочиваючих до гірськолижних трас і в центр міста.

Вам також варто звернути увагу на місцеві визначні пам'ятки середньовіччя: замки Мірабель, Хоенверфен, Аніф і Моосхам, озеро Вольфганг , гірськолижний Капрун , Дахштайн і Холлерсбах, соляні шахти, і багато інших визначних пам'яток. А чого тільки коштують відвідини влітку палацу Хелльбрунн і його так званих «потішних» фонтанів. Вся архітектура буде цікава для перегляду в будь-який час року, а Старе місто Зальцбурга занурить вас в атмосферу середньовіччя.

Рекомендуємо складати ваш маршрут заздалегідь і продумувати всі деталі з моменту прибуття до моменту повернення назад. Уважно ознайомтеся з інформацією на нашому сайті, яка більш детально опише для вас особливості Зальцбурга, а також за бажанням ви можете скористатися одними з наших послуг.

У свою чергу ми також надаємо спеціальну послугу «Путівник», де можемо спланувати вашу поїздку від початку до кінця із зазначенням точних дат і обліку вашого часу. Наша послуга буде являти собою допомогу особистого асистента, і за вашим бажанням ми зможемо додатково забронювати для вас столи в ресторанах або придбати квитки на що проходять заходи.

Новости