Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Осіння Відень - поїздка з чоловіком і відгук про тариф на Інтернет в роумінгу від Білайн

Перш ніж поділитися своїми враженнями про поїздку до Відня скажу пару слів про роумінг від Білайну. Думаю, ця інформація буде так само корисною.

Після вивчення тарифів, вирішила, що ціни на роумінг для Австрії у оператора прийнятні. Але за фактом знімалося в рази більше, ніж я розраховувала. По правді кажучи, думала що 40 МБ мені на добу вистачить, часто заходити в Мережу я не планувала. Але в підсумку мої припущення мене підвели, як і вартість Інтернету, За пакет 40 МБ знімали 200 рублів (обсяг розрахований на добу). Після вичерпання трафіку знімали 5 рублів за мегабайт. В один день у мене щось оновилося і в підсумку з мобільного рахунку пішло не 200 рублів, а 700! І це не рахуючи того, що вже було витрачено раніше.

Загалом, моя вам порада відключайте всі оновлення смартфона, ретельно стежте, куди йде трафік, а краще відмовтеся від Інтернету зовсім під час поїздки за кордон Загалом, моя вам порада відключайте всі оновлення смартфона, ретельно стежте, куди йде трафік, а краще відмовтеся від Інтернету зовсім під час поїздки за кордон. Або знайдіть альтернативний варіант, тому що мобільний інтернет в Австрії в моєму випадку був дійсно руйнівним! До речі, після повернення додому я випадково зайшла на сайт https://euroroaming.ru. Де, як мені здається, є парочка вигідних тарифів.

Подумую для наступної поїздки в Європу взяти сім-карту Оранж або Глобалсім. Але ще не вирішила напевно.

В цьому році в кінці вересня нам захотілося романтики, золотої осені в красивому європейському місті і ми обрали Відень.
Місто чудовий. Єдине «але» - дуже багато туристів всюди. А ще по неділях - вихідні дні в магазинах, так що сувеніри слід купувати в дні, що залишилися тижні. Ми привезли з нашої поїздки смачні цукерки під назвою Моцарт і лікер з такою ж назвою))) Чоловік жартував, що привезли на батьківщину багато Моцартів.

Ми привезли з нашої поїздки смачні цукерки під назвою Моцарт і лікер з такою ж назвою))) Чоловік жартував, що привезли на батьківщину багато Моцартів

У цю поїздку у мене не було великого бажання ходити на екскурсії, примикати до натовпу туристів. Хотілося побути удвох з коханою людиною, побродити по вулицях денного і нічного міста. Посидіти в затишних кафе.
Дуже сподобалися кав'ярні Захер і Моцарт. Улюблене місце - Демель. Там обладнаний кави і мій улюблений шоколадний тортик Захер - раджу спробувати всім - просто захоплення.

А ще ми брали на прокат автомобіль і виїжджали в околиці Відня - насолоджувалися чудовою природою і влаштували невелику фотосесію.
Зупинялися в готелі Альфа - недорогий, гарне розташування - відразу за Ратушею. Поруч багато магазинів і кафе. Хороші сніданки. З мінусів - дуже маленькі кімнати. Але нам було затишно і добре. Насолодилися поїздкою і надихнулися на роботу.

І ще хочу дати пораду - проводите зі своїми улюбленими якомога більше часу, намагайтеся влаштовувати, хоч іноді романтичні поїздки. Це дає можливість побути удвох, відпочити від всіх і вся і освіжити стосунки. Ми дуже задоволені, дуже добре відпочили!

Новости