Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Орел і решка. Перезавантаження - Відень (Австрія)

Представляємо вашій увазі 20 випуск 14 сезону «Перезавантаження», в якому Антон Птушкін і Настя Івлеева відправляються в австрійську столицю - Відень.

Цей випуск вийшов в ефір на телеканалі «П'ятниця» 25 july 2017, а зараз ми пропонуємо вам подивитися його на своєму комп'ютері цілком безкоштовно і природно в хорошій якості.

Випуск починається в 10:19 на газоні Віденського міжнародного аеропорту. Провідні підкидають монетку 1 €, вона випадає решкою, а це значить, що саме Настя буде із золотою картою весь вікенд. Ну а Антону доведеться прожити ці два дні в якості бюджетного туриста.

Насамперед Антон прямо в аеропорту обмінює свої 100 доларів на 89 Насамперед Антон прямо в аеропорту обмінює свої 100 доларів на 89.12 €. Сніданок ведучого складається з штруделя і соку, за які він заплатив 5.95 €. Відень дуже Дорою місто, тому Антон вибирає найдешевший спосіб пересування по місту. У спеціальному терміналі провідний купує квиток на електричку за 3.90 €.

Прогулюючись по місту, Антон помічає наскільки незвичайна архітектура міста. Химерні споруди, казкові житлові комплекси - все це Відень. Чотири роки тому Відень входила в трійку кращих міст для життя, але зараз вона вже займає перше місце.

Екстремальні розваги доступні і бюджетним туристам. Якраз на одне з таких і відправляється ведучий. За 4.5 € Антон катається на літніх санях.

Ближче до вечора Антон замислюється про своє житло та їде до заздалегідь забронювати хостелу. В даний час в Відні стали дуже популярні домашні хостели і він вирішує зупинитися в одному з таких - Prime Hostel . За ліжко в шестимісній кімнаті він віддає 17 €.

Увечері Антон вирушає в новий ресторан «Roller coaster», в якому замовлення доставляються за допомогою сучасних технологій і роботів. За гамбургер і сік там він віддає 13.10 €.

Вранці Антон снідає в хостелі, в якому, до речі, є приємна особливість: платиш 7 євро і береш що захочеш. Ближче до обіду провідний перекушує супом з фрикадельками за 5.30 € і відправляється в парк розваг «Пратер». Він купує квиток на небесні гойдалки за 5 євро. Вдосталь накатавшись, він йде на вечерю, який обходиться йому в 3.45 €.

В аеропорту «Швехат» Настя бере в оренду німецький спорткар Audi R8 і їде кататися по місту В аеропорту «Швехат» Настя бере в оренду німецький спорткар Audi R8 і їде кататися по місту. Він обходиться їй в 1800 €. Поснідавши за 36 €, Настя відправляється в центр, щоб на собі випробувати одне з місцевих розваг.

Місцеві жителі недалеко від центру спорудили штучний канал для рафтингу. Квиток в загальну човен, розрахований на 5-6 чоловік, коштує 43 €, але Настя може дозволити собі окреме каное з особистим інструктором всього за 100 €.

Після обіду за 89 €, ведуча відправляється на пошуки житла. Для цього вона виїжджає за місто, щоб орендувати один з найдавніших маєтків в Європі. Анастасія розглядає кожну кімнату і захоплюється розмірами і красою маєтку. Житло обходиться їй 6200 € за вікенд.

Вечеряє провідна в парку "Пратер" на колесі огляду в віп-кабінці. Вечеря коштує 270 €. Повертаючись в замок, Настю не на жарт лякає моторошна атмосфера старого маєтку.

Як годиться справжній графині, Анастасія снідає в саду біля ставка за 70 €. Трохи пізніше вона відправляється в один з найзнаменитіших ресторанів Відня. Містечко під назвою «Plachutta» відоме тим, що там дуже часто бувають знаменитості. Вона замовляє «Тафельштільц» - коронна страва ресторану. Головна особливість Тафельштільца полягає в тому, що блюдо потрібно збирати самому по інструкції. За це Настя платить 48 €.

Заключний захід знаходиться недалеко від центру Відня. Настя їде до Дунайської вежі, щоб стрибнути з банджі - джампінгу, висота якої 152 метри. Провідна дуже хвилюється, але все-таки вирішується на стрибок. Це екстремальна розвага обходиться Насті в 188 €.

Повечерявши за 127 €, Настя поспішає заховати пляшку зі 100 доларами. Для цього вона відправляється в Штадтпарк до пам'ятника Йогана Штрауса і ховає її в дуплі старого дерева.

Разом Настя витрачає за вікенд 8928 €, а Антон 92.3 €.

Новости