Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Опис туру: Близько столиці Будапешт + Відень замовити і купити з Києва, Одеси, Харкова, Дніпра, ціни

програма туру

1 День.
Приліт в аеропорт Будапешта. Груповий трансфер в готель Будапешта. Поселення. Вільний час. Ніч в готелі.

2 День.
Сніданок у готелі. Груповий трансфер в готель Відня.
Вільний час. Саме час відвідати Хофбург (Hofburg) - імператорську резиденцію. Віденський Хофбург - це один з найбільших палацових комплексів світу. Найстаріші частини комплексу були побудовані в XIII столітті, будівельні роботи тривали аж до XX століття. Хофбург був резиденцією і центром правління імператорської династії Габсбургів до 1918 року. Сьогодні тут знаходяться численні музеї з видатними колекціями, Іспанська школа верхової їзди, конгрес-центр, резиденція федерального президента Австрії, а також історична площа Хельденплац.
В імператорських апартаментах віденського Хофбурга можна оглянути особисті та офіційні покої імператора Франца Йосипа і імператриці Елізабет. Імператорські покої і Срібна палата допоможуть Вам скласти уявлення про імператорських буднях. А в кафе Хофбург Вас чекає справжнє кулінарне насолоду.

Увага: Музей Сіссі, Імператорські апартаменти і Срібну палату можна оглянути, маючи один квиток!

Адреса: Hofburg, 1010 Wien
www.hofburg-wien.at
Іспанська школа верхової їзди зі своїми всесвітньо відомими кіньми ліпіціанской породи пропонує насолодитися мистецтвом верхової їзди найвищого рівня в бароковому інтер'єрі Хофбурга.
Детальніше про історію танцюючих жеребців Ви зможете дізнатися в Музеї ліпіціанцев, а дати уявлень, ранкових репетицій і інформацію про придбання квитків на сайті www.srs.at

Адреса: Michaelerplatz 1 (Besucherzentrum), 1010 Wien

Так само можна заглянути в Віденську імператорську скарбницю (Kaiserliche Schatzkammer Wien). У найбільшій скарбниці світу зберігаються відразу дві імператорські корони, а також Бургундське скарб і скарб Ордена Золотого руна. Вхід в скарбницю знаходиться в Швейцарському дворі, назва якого нагадує нам про Швейцарської гвардії, що була колись особистою охороною імператриці Марії Терезії.

Адреса: Hofburg, Schweizerhof, 1010 Wien
www.kaiserliche-schatzkammer.at

at

3 День.
Сніданок у готелі. Вільний час. О 15:00 Пішохідна екскурсія по центру міста. Прогулянка по центральній частині старого міста з професійним гідом може послужити чудовим початком знайомства з Віднем. Віденський вальс, віденська опера, віденський бал, віденський університет, віденська кухня або віденська кава - як же часто ми чуємо ці слова, особливо перед поїздкою до Відня. Це місто дійсно унікальний! Ми пройдемо тими провулками, двориками, парками і садами, за якими ходили вальяжні імператори, вирішуючи долі людства. Ступимо на ті дороги, по яким прогулювалися поки ще маловідомі композитори, додумивая свої симфонії і вальси. Пройдемося по місцях, де проводили час вже отримали світове визнання художники, після того як їх творчий стиль став еталоном в мистецтві. Крім найвідоміших визначних пам'яток, ви побачите і приховані від очей звичайних туристів куточки міста - свідки неповторних доль, курйозів і яскравих подій. Ви відчуєте вплив історії на сучасне життя міста - і багато речей стануть для вас зрозумілими і ще більш захоплюючими.
У нас два абсолютно різних авторських маршруту, які завжди чергуються через день і включають безліч зручних зупинок, коротких і неспішних переходів, видовищних фотопауза з вигідним ракурсом у пам'яток. Тривалість екскурсії - 2 години.
Регулярні групові екскурсії починаються і закінчуються від центру туристичної інформації Tourist Info на площі Albertinaplatz. Найближчі станції метро "Karlsplatz" U1, U2, U4.

4 День.
Сніданок у готелі. Вільний час. Рекомендуємо відвідати палац Шенбрунн (Schönbrunn). Колишня літня резиденція Габсбургів блищить розкішними імператорськими залами і чудовим парковим комплексом. Колись тут жили Марія Терезія, імператор Франц Йосиф, імператриця Елізабет і багато інших. Палац Шенбрунн відноситься до числа найкрасивіших в Європі архітектурних споруд в стилі бароко.
Палацовий парк Шенбрунн цілий рік безкоштовно відкритий для відвідувачів і має на своїй території вражаючі фонтани, пам'ятники, дерева і квіти, а також розкішну Глорієтта. Музей імператорських карет Вагенбург, сад кронпринца, сад оранжереї, лабіринт, зоопарк, павільйон пальм і павільйон пустелі також є частиною палацового парку, і їх можна оглянути за додаткову плату.

Порада: подумайте тільки, палац Шенбрунн є найбільш відвідуваною пам'яткою Австрії. Тому заздалегідь з зручністю замовте свій онлайн-квиток прямо з дому і Ви уникнете довгих черг в касу: www.imperial-austria.at

Адреса: Schönbrunner Schlossstraße, 1130 Wien
www.schoenbrunn.at
Влітку 1752 імператор Франц I Лотаринзький, чоловік Марії Терезії, вперше запросив своїх благородних гостей в новий звіринець, споруджений в палацовому парку Шенбрунна. З тих пір у Відні існує найстаріший зоопарк світу. Віденський зоопарк Шенбрунн вже чотири рази був визнаний кращим зоопарком Європи. Ведмежата-панда, молоде покоління слоненят і багато інших рідкісних тварин щорічно приваблюють сюди більше двох мільйонів відвідувачів. Тут живуть понад 700 видів тварин - від сибірського тигра до коал і індійських носорогів.

Адреса: Schönbrunner Schlosspark, 1130 Wien
www.zoovienna.at

5 День.
Сніданок у готелі. Вільний день. Факультативно за доп. плату у Вас є унікальна можливість відвідати екскурсію "Віденський ліс з відвідуванням підземного озера Хінтербрюль". Під незвичайною назвою екскурсії ховається багатовікова історія і традиції передмість Вени.Поездка в південну частину Віденського Лісу. Після невеликої оглядової еккурсіі по місту Баден, ви проїдете через романтичної долині Хелененталь до мисливської замку МАЙРЛІНГ (огляд каплиці, побудованої в пам'ять про кронпринца Рудольфа). Кульмінацією цього туру є, без сумніву, відвідування цистеріанського монастиря Хайлигенкройц і катання на човні по найбільшому підземному озеру Європи в Хінтербрюеле. Тривалість екскурсії - 4 години.

6 День.
Сніданок у готелі. Вільний час. А як щодо бароко? Пишність і пишність як символ влади. Зводячи вражаючі будівлі в стилі бароко, знати і духовенство у Відні демонстрували колись свою перевагу. Бельведер - це не тільки розкішний палац, а й місце зберігання найцінніших художніх колекцій Австрії - з головними роботами Густава Клімта, Егона Шиле і Оскара Кокошки. Цей шедевр епохи бароко складається з двох палаців (Верхній і Нижній Бельведер), де сьогодні розміщується збори австрійського мистецтва від Середніх віків до наших днів.
Парковий комплекс Бельведера є вершиною барочної ландшафтної архітектури. Перед палацом знаходиться так званий відображає ставок, в якому відбивається фасад палацу. Три великі тераси з фонтанами з'єднують Верхній Бельведер з Нижнім. Камерний сад спочатку був призначений тільки для господаря палацу і його найближчих друзів. Альпійський сад в палацовому парку є найстарішим в Європі.
Адреса:
Верхній Бельведер (Belvedere - Oberes Belvedere) - Prinz-Eugen-Straße 27, 1030 Wien
Нижній Бельведер, Оранжерея (Belvedere - Unteres Belvedere & Orangerie) - Rennweg 6, 1030 Wien
www.belvedere.at

7 День.
Сніданок у готелі. Виїзд з готелю. Груповий трансфер в аеропорт Будапешта.

А як щодо бароко?

Новости