Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На чому поїхати з Братислави до Відня?

  1. На автобусі
  2. FlixBus
  3. RegioJet
  4. Eurolines
  5. Blaguss Slovakia
  6. Slovak Lines
  7. Postbus
  8. На поїзді
  9. З Відня до Братислави по Дунаю
  10. Швидкісний катамаран Twin City Liner
  11. Судно на підводних крилах
  12. таксі
  13. Як я економлю на готелях до 20%?

Найдешевший варіант - це на автобусі за € 4, а найцікавіший і романтичний - на швидкісному катамарані. Хочете дізнатися як?

Під час поїздки до Словаччини туристи найчастіше не обмежуються оглядом визначних пам'яток тільки цієї країни. Вони намагаються відвідати Австрію, яка знаходиться поруч. від Братислави до Відня приблизно 60 км. Їхати з ночівлею до Відня - дорогувато. А ось виїхати вранці і ввечері повернутися - виходить бюджетно. Давайте розглянемо всі можливі варіанти.

На автобусі

Автобус - це економічний спосіб поїздки з Братислави до Відня. Свої послуги пропонують кілька компаній.

FlixBus

Найдешевший варіант - це на автобусі за € 4, а найцікавіший і романтичний - на швидкісному катамарані

На автобусах компанії FlixBus ви за € 5 доїдете зі столиці Словаччини до столиці Австрії за 1 годину.

Автобуси відправляються щогодини від братиславській автостанції «Новий міст» (Nový Most), по шляху зупиняючись біля автовокзалу Mlynské Nivy (Bratislava, AS Mlynské Nivy); на станції Einsteinova / Petrzalka і в аеропорту. Адреси зупинок дивіться тут . До Відня прибувають на автовокзал Erdberg (VIB) і в аеропорт Schwechat . Розклад і ціни на квитки дивіться тут .

Квитки на автобус вигідніше купувати заздалегідь на сайті перевізника. Можна купити їх і в касах вокзалу, і у водія, але це буде дорожче.

Можна купити їх і в касах вокзалу, і у водія, але це буде дорожче

З Братислави до Відня на автобусі

RegioJet

РегіоДжет (RegioJet) - дочірня компанія Student Agency, яка обслуговує автобусну лінію Відень - Братислава. Квиток коштує від € 4. При ранньому бронюванні на сайті компанії RegioJet ціна квитка може скласти € 1.

Автобуси курсують щогодини. Пасажирам пропонуються: безкоштовний Wi-Fi і гарячі напої, бортова медійна система, за допомогою якої можна дивитися кіно і слухати музику, USB-порти і електрично розетки.

У Братиславі автобус відправляється від автовокзалу у Нового моста (Nový Most), від автовокзалу Bratislava, AS Mlynské Nivy і зі станції Einsteinova. До Відня приїжджає на станцію поруч зі Stadion Center (станція метро U2 Стадіон (Stadion)) з заїздом в аеропорт Відня. Час у дорозі становить близько 1,5 год.

Eurolines

Автобуси Eurolines курсують між Братиславою і Віднем часто. Розклад і зупинки дивіться тут .

Квиток обійдеться вам від € 5, купити його дешевше на сайті eurolines.sk заздалегідь. Час в дорозі 1-1,5 год.

Blaguss Slovakia

На автобусах словацької компанії Blaguss можна доїхати від аеропорту Братислави до аеропорту Відня протягом 1 ч. 15 хв. за € 7,50 з зупинками в Братиславі - Новий міст (Nový most) і Petržalka-Einsteinova; у Відні - автовокзал Erdberg (VIB). Розклад і ціни дивіться на сайті blaguss.sk .

Slovak Lines

Є ще автобус-експрес Slovak Lines . Варто квиток € 5. Тривалість поїздки - близько години. Розклад і зупинки дивіться тут .

Postbus

З автовокзалу Братислави (Bratislava, AS Mlynské Nivy) до Відня (Wien Erdberg) ходить автобус Postbus . Ціна квитка € 5. Розклад з зупинками тут .

Маршрут проходить по дуже мальовничих місцях. Автобус заїжджає в Гайнбург. Якщо їхати днем, то ви побачите фортецю і унікальну церкву на площі.

На поїзді

З Братислави до Відня на поїзді

Добиратися з Братислави до Відня поїздом майже так само зручно, як і автобусом, але дорожче. Потяги відправляються від Головного залізничного вокзалу (Bratislava hlavná stanica), або від станції Братислава-Петржалка (Bratislava Petržalka), приходять на Головний вокзал Відня (Wien Hbf). Інтервал в русі близько години.

Ціна квитка на поїзд - від € 14. Час в дорозі - приблизно годину.

Розклад дивіться на сайті австрійських залізниць oebb.at , Словацьких ж / д slovakrail.sk , Німецьких ж / д bahn.de . Квитки можна купити онлайн, а також в касах або в автоматах самообслуговування на вокзалі.

З Відня до Братислави по Дунаю

Братиславу і Відень пов'язує Дунай. Так чому б не поєднати приємне з корисним? Річковий круїз коштує значно дорожче, але різницю в ціні можна розглядати, як доплату за можливість споглядати чудові краєвиди. Пристані водних суден знаходяться в центрі Братислави, поруч зі Старим містом.

У літню пору можна доїхати до Відня по Дунаю на швидкісному катамарані або на старому доброму метеорі. Детальніше на тут . Навігація триває з березня по жовтень.

Швидкісний катамаран Twin City Liner

Причал швидкісного катамарана у Відні

Прогулянка на катамарані обійдеться вам в € 20 в один кінець. Тривалість поїздки - 1 год. 30 хв. У день відпливає 4 катамарана до Відня (причал на набережній Schwedenplatz).

Розклад дивіться на сайті twincityliner.com .

Судно на підводних крилах

На метеорі до Відня

Судно на підводних крилах LOD Ferry (Метеор) від центру Братислави до Відня донесе вас за 1 год. 45 хв. Квиток коштує € 20 в одну сторону; туди-назад € 29. До Відня відбувається 3-5 рейсів на тиждень з квітня по жовтень. дивіться розклад тут . У Відні кінцева зупинка - набережна Дунаю біля моста Райхсбрюке (Schiffsstation Reichsbrücke).

таксі

Замовляйте трансфер з Братислави до Відня на KiwiTaxi . Це обійдеться вам від € 70.

Як я економлю на готелях до 20%?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru . Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання.

Готелі зі знижкою тут

Хочете дізнатися як?
Так чому б не поєднати приємне з корисним?

Новости