Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки в Віденську оперу і концерти

  1. Популярність
  2. Історія краху і підйому
  3. квитки
  4. Квитки на концерти у Відні

Приймаюча компанія «Кайзер Турс» допоможе підібрати і придбати квитки на найкращі місця в віденську державну оперу, на концерти в Шенбрунн, в віденський Курсалон і багато інших заходів і концерти, оперу і театри Приймаюча компанія «Кайзер Турс» допоможе підібрати і придбати квитки на найкращі місця в віденську державну оперу, на концерти в Шенбрунн, в віденський Курсалон і багато інших заходів і концерти, оперу і театри. Наявність квитків уточнюйте у наших менеджерів по телефону +43 (0) 676-64-07-307 або залишайте заявку на сайті і наші менеджери дадуть відповідь на всі виниклі у Вас питання.

Віденська державна опера   - це своєрідна Мекка для всіх любителів оперного мистецтва Віденська державна опера - це своєрідна Мекка для всіх любителів оперного мистецтва. Місцевий репертуар регулярно оновлюється щомісяця, а серед уявлень можна знайти як абсолютно нові постановки від майстрів міжнародного класу, так і класику, що увійшла в історію. Навіть фахівців вражає та щільність робочого графіка, яка спостерігається у Віденській опері - за 285 робочих днів актори і режисери ставлять понад шістдесят опер і балетних творів.

Популярність

Як відомо, Відень є музичною столицею Європи, яка є еталоном для всіх інших музичних оазисів Як відомо, Відень є музичною столицею Європи, яка є еталоном для всіх інших музичних оазисів. Саме тут провів свої кращі і найбільш плідні роки великий композитор Вольфганг Амадей Моцарт, саме тут розташований будинок-музей присвячений йому і його творчості, але все ж головною перлиною Відня, яка залучає щомісяця тисячі туристів до столиці Австрії, є місцева опера. Саме оперне будівля не складе знайти праці навіть немісцевим - Віденська опера знаходиться в самому серці Відня, недалеко від величного і монументального собору Святого Штефана.

Історія краху і підйому

Віденський будинок опери відкрив свої двері для відвідувачів 25 травня 1869 року. В той день організатори ставили «Дон Жуана» вищезгаданого Моцарта, але на архітекторів будівлі посипалися гнівні коментарі відвідувачів. Творців Віденської опери звинувачували у надмірній помпезності і марнотратства, не упустив можливості розкритикувати її навіть імперський кайзер.

Однак собаки гавкали, а караван продовжував йти. Віденська опера продовжувала діяти і розцвітати на зло всім недоброзичливцям. За кілька століть біля керма Віденської опери стояли талановиті композитори і диригенти. Якісне керівництво, грамотний вибір постановок і творів, залучення кращих талантів Європи дозволило столичній опері стати священним місцем для кожного, хто з трепетом ставиться до музичного мистецтва.

квитки

Сьогодні в Віденську оперу з'їжджаються любителі опери і балету з усього світу Сьогодні в Віденську оперу з'їжджаються любителі опери і балету з усього світу. Після 1991 року сюди стали часто навідуватися і наші співвітчизники, здивовані місцевими красотами. Якщо вам небайдужий даний вид мистецтва, а девіз «побачити Париж і померти» набрид своєю буденністю, то ми з радістю готові допомогти вам у придбанні квитків в Віденську оперу.

Квитки на концерти у Відні

Не меншою популярністю у наших клієнтів користуються також квитки в Віденський Курсалон , Чия культурно-музична програма порадує любителів опери та балету не набагато меншим розмаїттям програм і постановок. Бажаючим ознайомитися з менш помпезним творчістю можемо також порекомендувати придбати квитки в Народну оперу в Відні , А заодно розширити свій кругозір раніше небаченими уявленнями і авторами.

Крім цього, на нашому сайті доступні і інші туристичні варіанти для розширення екскурсійної програми. Для оформлення заявки досить натиснути на кнопку «Зробити запит», а наші консультанти обов'язково повідомлять вам про актуальні пропозиції.

Новости