Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кафе у Відні

  1. Як бути завжди онлайн в поїздках?
  2. Як я економлю на готелях?

Звідки прийшла традиція пити каву, затишно розташувавшись в кафе иль на терасі, витягнувши довгі ноги поперек повз йде натовпі?
Міст-любителів, які претендують на першоджерело, багато. Але все ж, ні Стамбул , Ні Рим і навіть не Париж , Були першими винахідниками кафе, а Відень. І знаєте чому я вірю цьому? Через рогалики-круассана!

Здавалося б, ця булочка істинний символ міста Парижа, але ж батьківщина їй Відень, і звали його пару століть назад віденським рогалик. І оскільки французи багато з кулінарії запозичили в інших народів (наприклад, завдяки сумнозвісній Медічі, яка навчила паризький двір не просто смачно їсти, а й в принципі користуватися виделкою), то не дивно, що традиція кафе, народилася тут, а вже потім розійшлася по світу. І сам ритуал просиджування вільних годин розповсюдився з кафетеріїв і на прості кафе.
Так чинно, нікуди не поспішаючи, читаючи газети або книги, п'ють каву з штруделем.

З великій балії далеко не кава, а скоріше кавового напою з молоком. Якість кави у Відні я поставила під болmшое сумнів. І зрозуміла, що віденські кафе цінуються своєю атмосферою, а не споживаються напоєм.

В Італії , Цінується еспресо, у швидкість прийняття у його стійки бару схожа з тим, як змінюють гуму Феррарі на піт-стопі в заїзді Формули-1. У Туреччині, важливий церемоніал в ореолі бесід, новин і кальяну. У Франції, споживання кави неодмінно пов'язане з умочування рогалики в нього і розгляданням перехожих, бредуть уздовж численних терас на бульварах, то тут, на мою скромну спостереження, прийнято мовчати і читати.

Ну ще, можливо, бесіди розмовляти. Але у Відні, кава і книжка у затишному куточку - це святе. І час, витрачений на цей церемоніал, напевно зарахується «там», як праведне. У віденських кафе досить замовити лише одну порцію напою, і все, це просто такий пароль, офіціантові ти більше не цікавий, він не буде до тебе приставати кожні п'ятнадцять хвилин, він тебе розуміє, сам так проводить свої священні вільні хвилини для душі.

Ну а тераси ..

віддамо данину парижанам , Адже вони в цій справі - найкращі ..

але іншим разом =)
але іншим разом =)

бо це, вже зовсім інша історія. Але якщо вам цікаво порівняти, ласкаво просимо в Париж . А якщо ні, залишайтеся, і дізнайтеся про те, де смачно поїсти у Відні і що потрібно пробувати в віденських кафе.

Так само ви можете взяти гастрономічну екскурсію по Відні і тоді ви точно не пропустите нічого, що варто спробувати в Відні.

Зміст статті

Як бути завжди онлайн в поїздках?

Купити євро карту для інтернету і дзвінків. У мене особисто картка Оранж вибрати карту і тариф

Як я економлю на готелях?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru. Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання. готелі зі знижкою тут

Як бути завжди онлайн в поїздках?
Як я економлю на готелях?
Звідки прийшла традиція пити каву, затишно розташувавшись в кафе иль на терасі, витягнувши довгі ноги поперек повз йде натовпі?
І знаєте чому я вірю цьому?

Новости