Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фото - штрудель. Відень з Кирилом Самурского

23 жовтня: 23 жовтня:   Переліт до Відня, самостійний трансфер до готелю, розміщення

Переліт до Відня, самостійний трансфер до готелю, розміщення. Увечері збір групи в одній з найбільш автентичних пивоварень Відня. Знайомство, спілкування і обговорення майбутніх планів в приємній компанії.

24 жовтня:

Після сніданку в готелі, зйомка та навчання в місті і на ринку Naschmarkt. Це найвідоміший віденський ринок, який налічує понад 120 торгових місць та ресторанів з різноманітними кулінарними пропозиціями - від віденського до індійського, від в'єтнамського до італійського. Ринок Нашмаркт став улюбленим місцем зустрічей для молодих і літніх. Так само ми з вами обов'язково відвідаємо Café Saher і спробуємо найзнаменитіший десерт, шоколадний торт Захер (Sachertorte). Увечері за бажанням можна відвідати Віденську оперу.

25 жовтня:

У цей день ми прогуляємося по улюблених місцях місцевих жителів. Відвідаємо парк Prater. Для багатьох це ярмаркова площа, для деяких - місце ностальгічною мрії, а майже для всіх це зелений оазис, а також місце знаходження віденського Колеса огляду, одного з найвідоміших символів Відня. Тут нас чекає зйомка і навчання від Кирила. Далі ми прогуляємося між виноградників, з прекрасним видом на Відень і Дунай, а обов'язково заглянемо в віденський "трактир" Heuriger (Хойрігер), де можна насолодитися домашнім австрійським вином. Над входом тих ресторанчиків, в яких продається на розлив вино власного виробництва, вивішується в Австрії пучок зелених соснових гілок, обов'язково знайдемо такий :) Увечері - розбір фотографій.

26 жовтня:

День Незалежності у Відні, зйомка, навчання. Свято відзначається в день підписання Декларації про нейтралітет Австрії і зародження другої республіки після Другої світової війни. День незалежності є в Австрії державним святом і відзначається з розмахом. Урочистості завершуються святковим феєрверком. Увечері - розбір фотографій. І обов'язково знайдемо ресторанчик з найсмачнішими віденськими сосисками для прощальної вечері.

27 жовтня:

Самостійний трансфер в аеропорт і виліт до Москви.

Новости