Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фантастичний уїк-енд: Прага, Відень, Зальцбург

  1. Вартість згідно акційних пропозицій

Переглядів: 235

25 Лютого 2017

108 Є

Львів -Чоп - Відень - Прага - Зальцбург - Зальцкаммергут - Чоп - Львів

Вересень Жовтень Листопад Грудень Січень Лютий Березень Квітень Травень 7, 26 12, 26 2, 23 7, 14

9, 25

8, 22 8 *, 22 12, 29 * 10, 31

Діти до 12 років не оплачують факультативи!

День 1

Львів. 18: 30 - збір групи на ж / д вокзалі.
19.00 - виїзд зі Львова. Нічний переїзд.

день 2

Прибуття до Відня.

П Осеті Відень - місто музики, вальсів, парків, випічки і вина. Стиль міста дуже пишний: білі коні, танцюючі під елегантну музику; багаті декорації пам'ятника імператриці Марії Терези; інтер'єри зовні строгих міських будинків; позолочена постать Іоганна Штрауса на могилі із зеленими деревами; чутлива музика Ріхарда Штрауса; геометрична мозаїка орнаментальних полотен Густава Клімта; повільна спокійна мелодія механічних годинників. Величний, привабливий і чарівний місто зачаровує своїх гостей шармом і аристократичною витонченістю. Це Вальсують місто. Як великосвітська пані з чудовими манерами, Відень нікуди не поспішає, і буде краще, якщо, гуляючи його вулицями і милуючись палацами в стилі бароко, що не будеш поспішати і Ти. Пішохідна екскурсія.

Пішохідна екскурсія

Рекомендуємо факультативно:

- відвідати Скарбницю Габсбургів (17 €) - кращі колекції коштовностей і реліквій, які передавалися з покоління в покоління. Тільки тут можна побачити колиска сина Наполеона, найбільший смарагд у світі, єдину в світі восьмикутну корону, Чашу Грааля, яка дає безсмертя, знамените Спис Долі! З списом Долі Карл Великий не програв жодного зі своїх 47-ми битв, його також прагнув отримати Гітлер під час Другої світової війни!
- "Легенди вишуканої Відня" (9 євро), під час прогулянки Ти пройдеш по раніше невідомому туристичному маршруті і побачиш іншу Відень - середньовічну, величну, надихає. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Святого Рупрехта; будинок Моцарта і, звичайно-ж, «танцюючі годинник» - Анкерур, від яких кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.

Переїзд на територію Чехії. Поселення в готель. Ночівля. день 3

Сніданок. Прибуття в Прагу.

Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, час шокуючою і льодової душу правди про події минулих років. Тут Ви дізнаєтеся про таємниці будинкових знаків - будинків У золотого персня, У трьох золотих троянд, У дикунів, У трьох прапороносців, У двох золотих ведмедів, У чорного хреста ... Дізнаєтеся, чому вам не страшний бродить по ночах м'ясник Томаш, озброєний величезним сокирою. І все це - чудова і таємнича Прага!

І все це - чудова і таємнича Прага

Факультативно пропонуємо:
- унікальну екскурсію Празьким Градом * (10 €). Запрошуємо на екскурсію по Празькому Граді, де кожен будинок по-особливому гарний і має свою таємничу історію. А в завершення рекомендуємо підйом на оглядовий майданчик Празької вежі, звідки відкривається неймовірна краса Праги!
- Запрошуємо тебе на прогулянку на кораблику по р. Влтаві (25 €), легкий шум річкових хвиль за боротися посилить твої враження від чарівної Праги, а шведський стіл відновить твої сили.

- Прага, овіяна легендами про духів і привидів, сьогодні відкриває нам ще один свій кут - Вишеград *. Звідси княгиня Лібуше передбачила величну Прагу, звідси на Влтаву і Прагу відкривається неймовірна панорама; тут зустрічали привидів химерних тварин, чорної і золотий карет і навіть 12 апостолів! Справжнім скарбом архітектури є Вишеградська кладовищі з надгробними пам'ятниками присвяченими відомим діячам культури Чехії. Підземні каземати XVIII в. зберігають оригінали статуй Карлова моста. Вишеград - невід'ємна частина прекрасного Праги. (18 €)

- «Якби було море пива ...». Чехія! Тут, майже в кожному місті є своя пивоварня. Одні розвивалися в сучасні комплекси та продають свої напої в усьому світі, а інші - законсервувалися в «своєму віку», саме тому їх пиво можна спробувати тільки тут. У Празі таких пивоварень безліч. Тут люблять світле, темне, змішане ... Запрошуємо на дегустацію справжнього живого і пінного напою (8 €).

день 4

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Зальцбург - одне з найкрасивіших міст Європи, місто Великого Моцарта, місто, моментально зачарує тебе своєю красою! Прогулянка зеленими парками, вулицями з вишуканими будівлями, величними площами принесе Тобі масу незабутніх вражень! Пройшовши через ворота Старого міста Ти побачиш міську Ратушу, торгову вулицю Гетрайдегассе, прикрашену як в давні часи кованими вивісками майстрів і торговців, будинок під номером 9, затишні кафе, атмосфера яких назавжди залишиться в Твоєму серці! Оглядова екскурсія. Вільний час.

Вільний час

Рекомендуємо:

- фантастичний поїздку до озерного краю - Зальцкаммергут (35 €). Найчистіші озера, що відображають хмари і гірські вершини, густі ліси і колоритні будиночки австрійських сіл - таким постане мальовничий озерний край перед Тобою. Сьогодні Ти побуваєш в чарівному тихому селищі Гальштат, який розташований на березі однойменного озера, серед високих гір. Саме тут ти відчуєш справжню Австрію!

- а рхеепіскоп Маркус Сітткус вирішив створити таке місце, про яке ніколи і ніхто і мріяти не міг, - і йому це вдалося! Літній палац Хельбрунн - перлина на околиці Зальцзбурга! Поєднання кольорів, місячного світла, дивовижних фонтанів з скульпур райських птахів, захоплюючої архітектури створюють незабутню атмосферу! А кумедні фонтани, які жартівливо очікують Твій прихід, вгамують літню спрагу! (19 євро)
Збір групи. Нічний переїзд до Львова.

День 5 Повернення до Львова орієнтовно о 15:00

Валюта

Вартість туру Дорослі Діти до 12 років СТАНДАРТ 112 107 Більше 8 тижнів до початку туру знижка 8% 8% АКЦІЯ на уїк-енд 22.08 108 108

Вартість згідно акційних пропозицій

Валюта

АКЦІЯ Дата виїзду Вартість Уїк-енд 22.08 108

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ

У вартість туру входить:
- проїзд автобусом єврокласу;
- проживання в готелях 2-3 *;
- харчування - сніданки;
- совпровожденіе керівником групи;
- оглядові екскурсії згідно програми туру;
- групове медичне страхування;

Додатково оплачується:
- консульський збір - 35 євро (туристи віком до 26 р і пенсіонери - безкоштовно);
- послуги візового центру - 18 євро;
- візова підтримка - 10 євро;
- факультативні програми, вхідні квитки;
- особисті витрати;

Важливою умовою участі туристів зі своїми візами в турі є підписана розписка . Бронювання буде підтвердженим тільки після отримання відсканованої копії розписки .

важливо:

- П ри бронюванні групи туристів (10 і більше осіб в один тур) на регулярні дати, важливою умовою є попереднє бронювання і оплата до початку туру двох рекомендованих (умовне позначення *) факультативних програм для всіх учасників групи
- одномісне розміщення в готелі оплачується додатково - 45 євро / тур
- туристи, які путешевствіе самостійно - можуть бути поселені в тримісних номерах
- туроператор залишає за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні
- туристична фірма не несе відповідальність за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови.
- мінімальна кількість туристів на факультативах - 20 осіб
- у вільний час - автобусне обслуговування не передбачено.

Важливо! Турист повинен володіти інформацією щодо програми туру (маршрут подорожі) і надати її при спілкуванні зі співробітником консульства. Незнання програми туру може стати причиною ВІДМОВИ В ОТКРІТІІ ВІЗИ.

Новости