Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Європа. Австрія. Пам'ятки Відня, поради туристам. Відгук про Відні

Європа

> Австрія
> Австрія

Ах, старенька Європа! Що не місто, то своя історія, цікава і захоплююча. відвідавши міста Європи , Багато туристів прагнуть побувати тут знову. Адже побачивши Париж, Лондон, Рим, Прагу хочеться повернутися сюди знову і знову, відчути атмосферу століттями створюваної архітектури, яка впродовж століть є об'єктом захоплення. До таких міст, до яких прив'язується, милуєшся ними не перестаючи, відноситься і Відень - столиця Австрії.

Сучасна Австрія - розвинена країна Європи. А Відень є одним з кращих міст за якістю життя , До того ж тут чисте повітря і м'який клімат.

А Відень є одним з кращих міст   за якістю життя   , До того ж тут чисте повітря і м'який клімат

Австрія Відень

Отже, Відень Отже, Відень. Туристу тут є що подивитися і де побувати. Щоб не заблукати, отримати знижку при відвідуванні музеїв, виставок, безкоштовно скористатися громадським транспортом, радимо придбати Віденську Карту. Купити її можна в туристичному інформаційному агентстві міста, - більш ніж 210 знижок за 18.50 євро! Інструкцію по Віденській Карті ви знайдете в додатку з купонами, яку безкоштовно отримує кожен покупець карти.

Австрія Відень

Про всі визначні пам'ятки Відня вам розкажуть, якщо ви вирішите покататися на трамваї Vienna Ring-Tram. У трамваї знаходяться плоскі екрани і навушники, за допомогою яких ви можете подивитися і прослухати всю цікаву для вас інформацію. Трамвай працює за принципом Hop-on-Hop-off. Тобто, якщо ви купили квиток на проїзд, але вирішили потім вийти на час, прогулятися по місту, потім ви можете в будь-який момент знову зайти в трамвай, але вже абсолютно безкоштовно, просто показавши квиток.

Австрія Відень

Природно, Відень - джерело родоначальників класичної музики. Тут можна відвідати будинки-музеї великих композиторів Гайдна, Моцарта, Бетховена, Штрауса і ін. А Віденська опера - це щось приголомшливе.

Австрія, Відень. Пам'ятки: будівля парламенту

Недалеко від центру міста на 60 квадратних метрах розташовується Музейний квартал. Тут ви можете помилуватися творами образотворчого мистецтва, архітектури, дизайну.

Австрія, Відень. Пам'ятки: Бельведер (Belvedere Palace)

Практично кожна будівля у Відні - об'єкт для захоплення. Це і чудовий Бельведер (палацовий комплекс у стилі бароко), знаменитий будинок Хундертвассера, що має горбисту поверховість, дах якого покрита землею і травою, а всередині деяких кімнат висаджені дерева, Собор св. Стефана - національний символ Австрії і Відня, і багато інших. А атмосферу старого міста в повній мірі дозволять відчути прогулянки на конях.

© 7sekretov.ru

Новости