Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія (тур) до Відня і Будапешта з Праги

Перлини на Дунаї - Відень і Будапешт з Праги - 2 дня.

Вас очікують відвідини 2х величних європейських столиць - імператорської і королівської, які і зараз затьмарюють своєю красою інші європейські міста Вас очікують відвідини 2х величних європейських столиць - імператорської і королівської, які і зараз затьмарюють своєю красою інші європейські міста. Вишукана Відень з палацами і парками, затишними ресторанчиками, блискучими вітринами магазинів побалує самого вимогливого мандрівника. Шляхетний Будапешт, відбиваючись в хвилях Дунаю, захоплює своїми архітектурними ансамблями, дивує темпераментом своїх жителів, задовольняє смаки найвибагливіших гурманів.


1 день.

7.00 - виїзд з Праги до Відня.

Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія по Відні з оглядом основних визначних пам'яток - бульвару Ринг (його називає вітриною Відня), імператорської резиденції Хофбург, собору святого Штефана, Віденської опери, Парламенту і, міської Ратуші, набережних Дунаю та ін. - 1, 5 год.

Вільний час - 4 години. Додатково (за запитом): відвідування парку та палацу Шернбурн.

18.00 - Виїзд в Будапешт. Погулку на кораблі по вечірньому Будапешту (на вимогу).

20.00 -Розміщення в 3 * готелі.

2 день.

Сніданок. 9.00 - Виїзд з готелю.

Оглядова екскурсія по Будапешту (3 Оглядова екскурсія по Будапешту (3.5 години). Вам належить знайомство з відомими пам'ятками угорської столиці, розташованими в Буді і Пешті. Ви відвідаєте парадну Площа Героїв, побачите Базиліку і будівля Парламенту. А також познайомитеся з Дунайськими мостами і набережними, зробите пішу прогулянку по історичному комплексу, що включає: Королівський Палац, Будайську фортеця, Рибацький бастіон, церква Св. Матяша Вільний час - 4 години.

Для бажаючих у вільний час можливе відвідування знаменитих купалень Сечені - 12 євро / чол.

16.00 - виїзд до Праги.

22.30-23.00 - прибуття в Прагу.
Можлива комбінація маршруту - Братислава - Відень - Будапешт (2 або 3 дні - на вимогу).

1 день. Прага Братислава -Будапешт. Ночівля в Будапешті.

2 день. Будапешт - Відень - Прага.

Маршрут до Відня і Будапешта з Праги дозволяє відчути минуле і сьогодення двох найважливіших міст Австро-Угорської монархії.

Ціна: від 120 євро / чол. груповий прайс

Понеділок - вівторок, вівторок-середа, субота-неділя (на вимогу).

Відні вдалося поєднати в собі велич столиці величезної імперії і затишок старої доброї Австрії. Як і раніше, вишукано обслуговування в старовинних ресторанах і кафе Відня, манить запах кави і смажених каштанів на вулицях, як і сто років тому проїжджають по центру Відня старовинні фіакри, звідусіль лунають мелодії вальсу і веселих маршів, іноді чутні удари дзвонів костелів. І в той же час, тут кипить сучасна деловаяжізнь в міжнародних організаціях ОБСЄ і МАГАТЕ, в уряді Австрії, різних міністерствах і представництвах.

Будапешт - теж імперський місто і столиця сучасної Угорщини. Відвідування королівського палацу (замку Буди), легенди про героїчні угорських королів і священних реліквії, які почуєте від гідів під час екскурсії, види найкрасивіших мостів над Дунаєм, велична будівля Парламенту, і, звичайно, угорська кухня зроблять вашу екскурсію по Будапешту незабутньою, дозволять доторкнутися до угорського темпераменту і унікальну історію. Відвідування унікальних купалень Сечені з численними басейнами і саунами можливо в індивідуальному або 3хдневном турі.


Новости