Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Палаци і парки Відня

Російськомовний гід запрошує Вас на автомобільну екскурсію, чекаючи в вестибюлі Вашого готелю Російськомовний гід запрошує Вас на автомобільну екскурсію, чекаючи в вестибюлі Вашого готелю. Екскурсія триває 3 години, після закінчення цього часу Вас підвезуть або до готелю або в Центр Міста.

Палаци міста, в яких жила знати і представники імператорського Дому, обчислюються декількома десятками. Але палаци, які вразять Ваше уяву розкішшю, пишнотою, з'єднанням архітектурного дива, створеного кропіткими руками іменитих австрійських архітекторів і садових дизайнерів, у Відні одиниці.

Але палаци, які вразять Ваше уяву розкішшю, пишнотою, з'єднанням архітектурного дива, створеного кропіткими руками іменитих австрійських архітекторів і садових дизайнерів, у Відні одиниці

палац Шенбрунн

Ми відвідаємо замок Schonbrunn (Шенбрунн), Belvedere (Бельведер) і на десерт «скуштуємо» Штадтпарк (Stadtpark, Міський Парк).

Замок Шенбрунн - один з найбільш відвідуваних пам'яток в Австрії. Щорічно він впускає через свої величезні чавунні ворота, прикрашені орлами - символами монархії, понад 6 мільйонів відвідувачів.

Щорічно він впускає через свої величезні чавунні ворота, прикрашені орлами - символами монархії, понад 6 мільйонів відвідувачів

Елізабет Баварська ( "Сісі")

Видовищ в літній імператорській резиденції династії Габсбургів предостатньо: тут і імператорські апартаменти, де давав свої перші концерти маленький Моцарт; тут і кімнати, де жила красуня і розумниця баварська принцеса Елізабет ... А недалеко від замку знаходяться приміщення, де всі бажаючі можуть долучитися до світу прекрасного, до світу Карет. Їх тут дуже багато і на будь-який смак: і дитячі, і похідні, і парадні і навіть ... справжній катафалк! Він до цих пір в розпорядженні сімейства Габсбургів!

Шенбрунн. Парадна арка Глоріетте

Не забудьте приділити увагу і віденському зоопарку, є найстарішим і найсучаснішим зоопарком світу!

Якщо Ви втомитеся і заходите відпочити (не дивно не втомитися, адже замок з його вишуканим бароковим садом займає площу 240 га!), Ви зможете премило посидіти на шоу віденського штруделя в призамкова кафе і помилуватися, як спритно австрійські хлопці готують ніжне листкове тісто! Всього 10 хвилин і штрудель готовий до дегустації! Приємного Вас апетиту!

Приємного Вас апетиту

Сфінкс в саду Бельведера

Парк, палац, зоопарк ... Ах, яка тріумфальна арка піднімається на пагорбі! Приїжджайте, Ви не пошкодуєте витраченого часу!

«Чи варто відвідати Бельведер?», - запитаєте Ви мене. Резиденцію французького австрійця, полководця, який залишив величезні статки своєї старої племінниці і яка навіть не поховала «улюбленого дядечка»? Палац мецената, збирача усіляких раритетів, радника трьох імператорів і австрійського Апполона? Палац, в якому Австрія в 1955 отримала незалежність з рук чотирьох міністрів закордонних справ? Будинок, який був «скромно» названий «Маленький Версаль з видом на Відень» і який зображений на картинах Белотто-Каналетто? Скажу, поклавши руку на серце: так, варто!

Скажу, поклавши руку на серце: так, варто

Пам'ятник Штраусу в Міському Парку

«А Міський Парк?», - запитаєте Ви мене знову, «Напевно, звичайний парк з деревами і кущами, яких в достаток в кожному місті?». Так, та не зовсім. У парку, зеленому смарагді віденської кільцевої дороги, знаходиться пам'ятник, який в мармуровому обрамленні героїв своїх чарівних оперет і опер привертає гостей зі всього світу; по паркових доріжках літніми вечорами не тільки можна, а й потрібно ковзати під Вальсова музику. Вона доноситься з вікна поруч розташованої будівлі, найменування якого в перекладі на російську звучить буквально як Лікувальний Салон, тобто Будинок, куди приходять «підправляти» душевне здоров'я чудовою музикою ....

Приєднуйтесь до нас, панове, і налаштовуйтесь на ... відпочинок!

Тривалість - 3 год
Категорія - автомобільна
Вартість - € 240

всі ціни

Замовити екскурсію

Дата останнього оновлення статті: 25.10.2015, 10:12
Рубрика: Автомобільні. Відень
Ви можете слідкувати за усіма коментарями до цієї статті через RSS 2.0
Ви можете пройти в кінець сторінки і залишити коментар

«Чи варто відвідати Бельведер?
Резиденцію французького австрійця, полководця, який залишив величезні статки своєї старої племінниці і яка навіть не поховала «улюбленого дядечка»?
Палац мецената, збирача усіляких раритетів, радника трьох імператорів і австрійського Апполона?
Палац, в якому Австрія в 1955 отримала незалежність з рук чотирьох міністрів закордонних справ?
Будинок, який був «скромно» названий «Маленький Версаль з видом на Відень» і який зображений на картинах Белотто-Каналетто?
», - запитаєте Ви мене знову, «Напевно, звичайний парк з деревами і кущами, яких в достаток в кожному місті?

Новости