Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобусний тур до Відня і Венецію

  1. Дякуємо!

Відправлення: 11.07, 18.07, 01.08, 15.08, 22.08, 12.09, 26.09

Вартість: 125 €

Кількість днів: 5

транспорт:


Запрошуємо до Венеції! Неперевершений Відень! Автобусний тур в Австрію та Італію!

  • Відень і її таємниці.
  • Незабутні враження від незвичайного міста на воді - Венеції.
  • Столиця закоханих Верона.
  • Можливість розслабитися за дегустацією вина.

До виїзду залишилось ...

дорослі

Діти до 16 років

Більше 6 тижнів

125 €

120 €

Більше 5 тижнів

135 €

130 €

Більше 4 тижнів

140 €

135 €

Менше 4 тижнів

145 €

140 €

Сезонна доплата на тур в травні, червні, липні і серпні - 15 €

ПРОГРАМА ТУРУ

День 1. Львів

Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми.
8:30 - виїзд на кордон. Переїзд до Кракова.
Вільний час.
Рекомендуємо оглядову екскурсію по Кракову "Королівський шлях" (13 €). Барбакан, Ринкова площа, собор Св. Діви Марії, Торгові ряди Сукєнніце, Ягеллонський університет - один з найстаріших в Європі, собор св. Петра і Павла, монастир Францисканців, і, звичайно ж, Вавельський пагорб - Королівський замок, Кафедральний собор і печера вавельського Смока!
Переїзд в транзитний готель на території Чехії. Поселення і ночівля.

День 2. Відень

Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до столиці Австрії - Відня.
Вільний час.

Пропонуємо Вам ознайомитися з містом під час екскурсії "Віденська симфонія" (16 €). Просторе місто, де у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах - і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста. Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів Хофбург, далі прогулянка по Віденській Рінгштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собору св. Стефана.

Рекомендуємо: екскурсія "Скарбниця Габсбургів" (15 € + вхідний квиток 9 € тільки для дорослих від 18 років). В імператорському замку Габсбургів, за розкішними дверима, сховалася тисячолітня історія Європи, представлена ​​коронами з дорогоцінним камінням, скіпетрами, зброєю, церковними реліквіями, вишуканими ювелірними виробами та коронаційним одягом імператорів Священної Римської Імперії. Ця колекція Габсбургів є найважливішим у світі зібранням династійних та релігійних скарбів - Списа долі, Чаші Грааля з рогом Єдиногора, найбільшого в світі смарагду, єдиної в світі восьмикутної корони, оздобленою перлинами та коштовним камінням. Скарбниця захоплює своєю красою і багатством, її кімнати розповідають про долі своїх власників: їх злети і падіння, радості та біди, міфи та легенди, багатство і розкіш.

Рекомендуємо екскурсію в знамениту Віденську Оперу (15 € + вхідний квиток 7,5 €). Віденська опера - один з найвідоміших оперних театрів Європи і світу. Кращі світові постановники, режисери та художники сцени з величезним задоволенням демонструють свою майстерність дослідної і критичної віденської публіки. А раз на рік паркет театру дивним чином перетворюється на величезний бальний зал знаменитого Віденського Оперного балу, де сотні пар всю ніч кружляють в ритмі вальсу. Завдяки своєю вишуканою архітектурою, багатою історії і традицій, будівля цього театру є справжньою гордістю австрійців. Тому не дивно, що побувати у Відні і не відвідати Оперу вважається справжнім злочином.

Нічний переїзд до Венеції.

День 3. Венеція

Приїзд до Венеції. Вранці запрошуємо на шопінг - відвідування гіпермаркету Panorama в районі Венеції. Оглядова екскурсія "Перлина Адріатики" (проїзд громадським транспортом до Венеції від місця паркування автобусу та назад - в обидві сторони). 118 островів, 160 каналів, 400 мостів ... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости, рухаючись по «фондамента" - венеціанських набережних, вузьких тротуарах, що йдуть уздовж каналів, гуляти по «Калле" - вузьких вуличках, що виходять на площі , прикрашені прекрасними церквами і елегантними палацами. Знаменита площа Сан Марко та палац Дожів, Кампанілла та міст Ріальто, гондоли та карнавальні маски. Вільний час.

Рекомендуємо екскурсію на кораблику "Краса Венеціанської лагуни» з келихом шампанського (25 €). У пам'яті мандрівника назавжди залишаються відбиті у воді найтонші кам'яні мережива чудових палаців венеціанської знаті. Повторюється їхній химерний орнамент, подвоюється різнобарвний малюнок стін, створюючи майже казковий образ ... Подорож знайомить із Слов'янською набережною, знаменитим островом Лідо, де проходить венеціанський кінофестиваль, островами Сан-Ладзаро-дельї-Армені та Мурано, церквою св. Миколая, фортом Сан-Андреа ді Лідо, де був ув'язнений Казанова.

Рекомендуємо екскурсію "Дорогами венеціанського спокусника Казанови" (20 €). Екскурсія по слідах легендарного спокусника, про який оповідає рекордну кількість книг і фільмів! Саме у Венеції збереглася атмосфера пригод великого коханця, авантюриста і підкорювача жіночих сердець - Джакомо Казанови. Ви відкриєте для себе його новий образ, зможете краще зрозуміти епоху, яка славилася нескінченними карнавалами і закінчилася пригодами іншого венеціанського "казанови" Лорда Байрона. Ви почуєте безліч чудових історій і, звичайно ж, зможете наблизитися до спогадів легендарного Казанови!

Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі (25 €). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Ця традиційна човен має дуже давню історію, але до сих пір користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі види на пам'ятки Венеції і "місто-на-воді" розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в вузьких каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр подарує Вам справжню італійську серенаду ...

Поселення в готель біля Венеції і нічліг.
День 4. Венеція - Верона

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день.

Рекомендуємо поїздку до Верони - "Столиці закоханих" (28 €). Це місто короля остготів Теодоріха і безсмертних закоханих Ромео і Джульєтти. Про них нагадують будинок Монтеккі та будинок Капулетті, в дворику якого стоїть бронзовий пам'ятник Джульєтті. Кажуть, якщо доторкнутись красуні, успіх в коханні гарантовано, а поцілунок під знаменитим балконом - мрія багатьох закоханих пар, які залишають на стінах будинку свої автографи у вигляді сплетених разом імен та сердечок.

Рекомендуємо екскурсію "Романтичні таємниці Верони" (15 €). Верона - місто, в якому присутня унікальна атомосферу. Тут кожен будинок, стіна і камінь мають свою історію! Тому запрошуємо помилуватися найкращим видом на місто з висоти пташиного польоту, над самим давньоримським театром, побудованим ще в 25 р до н.е., який є одиним з найбільших комплексів на півночі країни. Атмосферу старовини тримає на собі і міст Понте П'єтра, який разом з театром є одним з найстаріших споруд всій Італії, понад 2000 років. Далі Ваша уява вразить Кафедральний собор, в якому зберігається шедевр Тиціана «Вознесіння Богоматері», і найбільший в Вероні Собор св. Анастасії - унікальна культурна і релігійна спадщина міста! А фото на тлі фортеці Кастельвеккьо і річки Адідже поповнить колекцію надзвичайних хвилин у Вероні!

У вільний час рекомендуємо дегустацію вин (22 €). Серед зелених м'яких пагорбів розкинулися мальовничі долини, покриті виноградниками, оливками і запашними фруктовими деревами. Історія виноробства в цих краях тягнеться з глибини століть. Ще за часів римлян слава місцевого вина гриміла по всій Імперії. А сьогодні Амароне - "король" червоних вин регіону Вальполічелла, входить в трійку кращих червоних вин Італії! Досвідчений сомельє Вас навчить всіх тонкощів дегустації: як відрізнити аромати вина, як визначити структуру вина, не скуштувавши його, як відрізнити хороші вина від поганих і т. Д. Дегустація включає 5 різних вин разом зі смачною місцевої піцою.

21:00 - виїзд з Венеції на Україну.
День 5. Львів

Прибуття в Львів (ввечері, у 21:00 - час вказано орієнтовний).

У вартість туру входить:

  • зустріч представником фірми;
  • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео);
  • проживання в готелях 2-3 * (туристи, які подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер - це може бути двомісний номер з додатковим ліжком; У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер з доплатою - 25 € / ніч);
  • сніданки;
  • супровід керівника групи по всьому маршруту;
  • екскурсії за програмою.

У вартість туру не входить:

  • Вхідні білети;
  • індивідуальне медичне страхування на період туру - 5 €;
  • гарантований аванс на факультативні програми - 20 €;
  • проїзд в громадському транспорті;
  • проїзд морським трамвайчиком до Венеції від місця паркування автобусу та назад - в обидві сторони;
  • доплата за одномісне розміщення.

Примітки:
Вартість послуги візової підтримки для туристів баз візи становить 10 €. У вартість надання візової підтримки входить: консультування замовника з візових питань; перевірка документів заявника; переклад необхідних документів для подачі, якщо цього вимагає консульство; підготовка необхідних документів заявника для подачі.
Доплата за одномісне розміщення - 25 € / ніч.
Гарантований аванс на факультативні програми - 20 €. Гарантований аванс буде використаний на оплату будь-факультативної програми. У разі незаказа жодної факультативної програми сума авансу; не повертається.
На виїзди в юне, липні і серпні діє сезонна доплата 15 €.
Фірма не несе відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми - 20 осіб.
Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та / або транспортного обслуговування та / або послуг гіда та / або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!
У програмах туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.

×

Дякуємо!

Ваш запит відправлено туроператору «имедж Тревел». З Вами зв'яжеться менеджер протягом робочого дня.

Новости