Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Казані з'явилася європейська мережа оренди велосипедів зі зручною оплатою банківською картою через процесинговий центр Uniteller

Універсіада в Казані, крім десятків золотих медалей російської збірної і маси позитивних емоцій привнесла в життя казанців безліч нововведень властивих кращим європейським містам. Вщухнуть спортивні баталії, поїдуть делегації з усього світу, але тисячолітньої Казані залишаться новітні спортивні споруди, зручні автомобільні розв'язки і найсучасніша система прокату велосипедів Veli'K.

Вщухнуть спортивні баталії, поїдуть делегації з усього світу, але тисячолітньої Казані залишаться новітні спортивні споруди, зручні автомобільні розв'язки і найсучасніша система прокату велосипедів Veli'K

Велосипедна оренда в Казані організована за зразком міжнародної програми Cyclocity, в якій беруть участь 47 тис. Велосипедів в 67 містах світу. Казань - поки єдине місто в Росії, що з'явився на карті Cyclocity. Мережа станцій створює в місті реальну зв'язність. Городянам легко знайти велосипед поруч з їх відправною точкою і здати його в безпосередній близькості від місця їх прибуття. Всього в центральній частині Казані буде обладнано 12 терміналів.

Завдяки проекту Veli'K, Казань увійшла до переліку міст додатки AllBikesNow, яке дозволяє власникам смартфонів шукати оренду велосипедів по всьому світу.

Veli'K вже можна назвати успішним соціальним проектом - прокат велосипедів користується попитом серед жителів і гостей міста. Сервіс зручний - на кожній станції встановлені «велосипедні парковки» та термінали, що дозволяють визначити своє місце розташування.

Сервіс зручний - на кожній станції встановлені «велосипедні парковки» та термінали, що дозволяють визначити своє місце розташування

Запуск велопроката приурочений до Універсіаді, що дозволило запропонувати додатковий комфорт жителям і гостям міста і відразу протестувати роботу сервісу в «стресовому» режимі.

Нововведення вже по достоїнству оцінили жителі і гості Казані. Блоггер Elina_mu написала на своїй сторінці: «У нас в Казані тепер як в Європі. Прокат великов зробили не просто для галочки. Він дійсно працює і точки прокату обрані ідеально, і оплата зручна, а найголовніше ціна - катайся - не хочу ». ( http://elina-mu.livejournal.com/1512.html) . Інший блогер tyrion_l вказує на вигідне відміну казанського прокату від європейських: «У Казані зробили прокат велосипедів за європейським зразком. Але ось, що вигідно відрізняє наш прокат від їх прокату, так це те, що термінали в Казані приймають будь-які карти, а ось в Європі з російської карткою я взяти на прокат великий не міг ». ( http://tyrion-l.livejournal.com/4127.html) .

Оформлення стоянок, технічне обслуговування та біллінг оренди велосипедів в Казані здійснює компанія Russ Outdoor, найбільший російський оператор зовнішньої реклами. еквайринг проекту забезпечила компанія Uniteller.

«Компанію Uniteller пов'язують з урядом Татарстану давні партнерські відносини. Ми сприймаємо Татарстан, як один з ключових регіонів, і наш казанський філія з готовністю бере участь у багатьох інноваційних високотехнологічних проектах, ініційованих урядом Татарстану », - зазначив генеральний директор компанії Uniteller Олексій Богаткина, -« Ефективна робота порталу Державних і муніципальних послуг Республіки Татарстан забезпечується сервісом нашій компанії, і в ці святкові для всіх жителів Казані і Татарстану дні, пов'язані з проведенням Всесвітньої Універсіади, ми вважали за честь брати участь в сто ь амбітному проекті, покликаному зробити життя казанців і гостей цього тисячолітнього міста зручніше і різноманітніше ».

Новости